Najdi forum

Kaj jeste ?

…Ko ste v službi, namreč.

Sedajle ” mlatim “koruzni čips in salso. Sploh več ne vem, kaj naj jem. Za gostilniško hrano mi pa ni. Včasih si prinesem kaj od doma ali pa grem v trgovino in potem brskam in razmišljam , kaj naj jem:))

Lep, sončen pozdrav iz Dolenjske

Speedy

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Danes mlatim jabolka in banane…..imam pa sadni dan………drugače ali skočim na kaj domačega…..imam to možnost…..ali pa se bašem s sadjem in potem ob 3 doma jem kokretno, drugače pa kakšen sendvič s sirom……..

Jaz zelo rada jem sadje z kosom kruha. Pa tiste juhice od Knora Quick soup. Res si vedno kupim samo gobovo, ki mi je najboljša.

Včasih si prinesem sendvič. Včasih jogurt. Danes sem šla po sladoled Max.
Imam pa vedno v službi na zalogi riževe oblate in domačo marmelado, kadar mi sladkor pade, da si privežem dušo.

LP Mateja

Speedy, hej!

Vceraj je bila sreda…cakala in ne docakala:))) Lep pozdrav Babi

imam moznost prehrane v menzi. ponavadi grem le v solatni bife in si naberem razno raznih stvari. kaksen dan “izdrzim” ob bananah,grozdju….vcasih pa si grem po burek. sendvicev ne jem….z izjemo doma narejenih. le-te pa zelo redko prinesem.
doma potem kuham nekaj podobnega zgodnji vecerji. lp petra

uuuf…narobe sva se razumeli:) Včeraj je šel sam, mislim, da ga naslednji teden peljem jaz na sprejem. Ti prej sporočim, zagotovo:)

Pozdravčka
A.

Palčke grisin, sadje, jogurt + musli, pozimi obvezno ta mala žemla s salamo + knorr quick juha (gobova, zelenjavna) + mini čokolada, sirni burek, poleti ta mala žemlja ali krekerji ali riževi oblati + malček sira ali mini sirni namaz + en manjši paradižnik ali zelena paprika…. komaj čakam poletje in paradižnik

sicer sem pa tud sama že sita vse te enolične hrane, pa še čajne kuhinje nimamo

Pozdravljene!
Jaz pa v službi malicam samo sadje.Drugače pa sodelovci jedo tudi sendviče,ali pa si kaj skuhajo v kuhinjci.Pa lep sončen notranjski pozdrav.
DoJa

Pol predala jabolk:), kakšen jogurt in občasno kakšno žemljo (če jih glih sveže pripeljejo).

Ker imam v mojem del. času dostop do bifeja (ki je sicer takrat zaprt) imam tudi dostop do vseh sldkarij in slanarij. Je pa zanimivo, da edino kar občasno vzamem (kupim, da ne bo pomote:) ) je Max:))) Ob trenutkih, ko pade sladkor:)))

Je pa tako fino, če imajo zvečer kakšna praznovanja – kolegica nama s kolegom vedno pripravi na krožnik v hladilnik in gor napiše – dober tek:)))

<http://kate.moj-album.com/>

Prav; le javi:)))

Jem tisti, kar je za malico. Ponavadi jem tisto, ker jedo tudi otroci, čeprav sem danes učiteljsko malico – segedin in nesramno dober koruzni kruh. Sicer pa ugotavljam, da si bom včasih kar sama prinesla malico (kakšen jogurt, noter pa maline, višnje ali pa banane pa mogoče kakšno oreški). Tako ali tako je to pri meni bolj zajtrk, ker malicamo okrog 9h.

lp

Na mizi imamo vedno eno veliko skledo jabolk za zajtrk in ta hudo lakoto.
Sicer pa, če le imam doma sestavine za kakšno solato, si jo zvečer pripravim in vzamem s sabo. V službi pa do konca začinim. To je še najbolj varno, ker če grem po malico v trgovino nimam nobene prave mere. Pa idej tudi ne. Ker ne jem izdelkov iz moke je še toliko težje.
Torej solate z rižem, ajdovo kašo, brezglutenskimi makaroni, včasih prinesem s sabo popečeno polento – tudi hladna je zelo dobra, kakšen prosen narastek, cvetača z jajcem, brokoli v solati, stročji fižol….
Vedno imam pa v predali riževe oblate (stiropor), pa kakšen namaz paše zraven.

Ti brezglutenski makaroni so pa dragi. Mi poveš kakšen namaz ti je najboljši na riževih oblatih. Meni sami niso dobri. Razen čokoladni.

Meni je na tem stiroporu ali ” torticah brez okusa” ( kot jih imenuje moz)
najboljsa paradiznikova omaka – recimo tiste od Barille, Agnesi – , pesto, skutini namazi.
Pustim, da se malce vpije. Lp

Hvala. Bom si pripravila pesto in ga namazala. Babi, ti pa res rada in po moje zelo dobro kuhaš. Včasih, ko berem kakšen tvoj recept, mi vse tako lepo diši po dobrotah.

Jaz sem imela najrajši za malico malo žemljico (tisto, ki še “hrusta”) in zraven lonček kisle smetane od LM 🙂
Večkrat pa je bil na jedilniku Sport MÜsli z jogurtom, sadje…

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Avokado,ja, brezglutenske testenine so res drage, pa ne samo testenine. Pa kaj hočemo, tako pač je.
Pesto je na riževih oblatih res krasen, kot je že Babi povedala,pa guacamole, pa razni skutni namazi, pa humus, pa bučke, pa ajvar ali lutenica. Glede na to, da so oblati precej brez okusa je fino, če je namaz malo bolj “šarf”. Sicer imajo pa tudi oblate z raznimi dodatki. Meni so všeč eni češki z dodatkom soje. Jih jem kot piškote. Aja, pa meni dobra stvar so tudi koruzni ali riževi krispi kruhki.

Zdravo!
No, ste me že naluštale, da mislim le še o hrani. Ker imam bolj terensko delo, ponavadi kar kakšen sendvič. V omari pa obvezno polnozrnat zlat prepečenec ter kakšen medek. V omarah sodelavcev se pa najde in požre tudi kakšno jabolko.

LP

Jaz pa jem Polnovredne kruhke iz pire in sezama od Schnitzer Nemčija. Velikosti in oblike so kot pravokotni Albert keksi.
So zeelooooo okusni. LP Daša

Jaz pa ne malicam v službi (delam od 8-12h), a imam vseeno v hladilniku vedno kak jogurt (najraje tiste male, tekoče), pa včasih prinesemo kaka peciva od doma ali kupimo škatlo piškotov, da nam ne bi cukr padu ( in kaka kila zraven).

Običajno sadje ali jogurt.

Punce , fajn ste. Nekaj predlogov sem dobila. Moj problem je še v tem , da sem do petih v službi in moj želodec jamra in jamra, hehe:)))

Hvala

speedy

Hm, če si do petih v službi, potem jogurt in jabolko res ni pravi odgovor, to je lahko bolj zgodaj dopolne dejansko za malico, kasneje potrebuješ nekaj kot hladno lahko kosilo.

Zadnje čase sem se disciplinirala in delam podobno kot Avena, to se mi najbolje obnese. Zvečer si pripravim malico v plastični posodi (kupila sem takšne bolj ozke in pravokotne, okrogle ne gredo lepo v torbo ali vrečko). Poleg večerje za otroke mimogrede na pari skuham še kakšen brokoli, koromač, cvetačo, kakšen korenček ali kaj takega. Ena od teh stvari (ali več) je osnova, dodam nekaj od naslednjega: konzervo tune, konzervo koruze ali graha, feta sir v oljčnem olju, v tem času kakšen pirh, ostanki zrezka ali drugega mesa od kosila, kakšna kaša, leča… Malo oljčnega olja, kisa ali limone, sol, poper, kakšna ljuba začimba, rukola… Poleti bo pela surova ali popečena zelenjava.
Hvala za idejo o mrzli polenti in prosenem narastku…
Včasih skuta in jogurt, iz omare musli.
Slane pitulice z zelenjavo se v pisarni na radiatorju tako lepo pogrejejo :-)), zvečer jih vzamem iz zamrzovalnika in v torbico.

Za vmes imam namesto riževih vafljev (ki jih res ne prenesem) nekaj polnozrnatega in trajnega, tj. prepečenec, domači ovseni piškoti, Wassa kruhki, kaj takega.
LP Mimi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close