Kaj jeste za večerjo?
večinoma gre tkole:
– če kaj ostane od kosila
– kaka lažja jed (recimo solata, včasih se skuha polenta)
-sendvič
no, danes je izjema in sm si prvošu nutello, ono prodotto in Italia. Tko da za danes bo to dovolj…. je bla pa super večerja
Mlečne jedi(močnik, riž, gres, ovseni kosmiči,…), jajca, namazan kruh, hrenovke….ni da ni.
Fantje pa dostikrat tudi meso :), bodisi ostane od kosila ali pa zrezki vratovine, hitro pečeno in slastno.
Sama mesa nikoli ne jem za večerjo, ker ga še dostikrat za kosilo ne.
Danes pa kar vanilijev puding z malinovcem ;))) – se mi je zaluštalo
Zvečer dostikrat jem to, kar ponavadi jem za zajtrk – kosmiče z mlekom/jogurtom, kruh z medom ali marmelado, včasih proseno kašo z jabolki … Ponavadi pazim le, da se v enem dnevu ne ponovim – torej če je zjutraj sportmisli, naj bo zvečer kruh in obratno.
Poleg tega včasih še kruh s pašteto, kak jogurt ipd.
No danes pa sem jedla mlečni riž, malo zatem sem si naredila dva sendvička; štručka, mlečni namaz, koruza in list solate. In na koncu še dve mandarini.
… zadnje čase imam nenormalen apetit. Včasih čutim, da je vsega preveč. Bom morala začeti bolj zmerno. Pa ne iz strahu pred kilogrami, ampak zato, ker hrana ne more “zapolniti življenjske praznine”, če se malo poetično izrazim.
Zelo različno. Če je kosilo ob 12 in je po vsebini bolj malica, potem je zvečer kaj bolj konkretnega. To je recimo če imaš popoldan šiht ali pa doma kako večje delo, se med dnevom ne naješ preveč, ker nisi za nič, in se potem naješ zvečer, ko nehaš z delom. Če pa je kosilo ob 18, je pa dovolj pozno zvečer kos kruha z nečim ali neko sadje ali malo nekaj mlečnega, ali pa včasih tudi nič.
Forum je zaprt za komentiranje.