kaj jeste za malico v službi?
Torej, s čim se podkrepite za 8h+ v službi?
Si pripravljate sami in prinesete s seboj na delo, jeste v menzi, kupite v trgovini? Kaj najraje jeste? Pa še to: jeste na delovnem mestu, npr. v pisarni za mizo, pošičete kak drug kotiček v stavbi ali raje greste ven?
Pri meni: banana + sendvič od doma (ponavadi vegi varianta: sirni namaz, koruza, paradajz, solata) + rogljiček ali žepek + nekaj oreškov + kava z avtomata. Včasih kakšen kupljen burek ali štručka in kak piškot. Povsem zadostuje za 8 ur pisarniškega oz. lahkega fizičnega dela. Obvezno ven, na luft, v miru pojest. Pol ure za psihično in fizično regeneracijo.
Mam 15 minut, da pridem iz oddelka do sestrske sobe, umes skočim v garderobo po plastenko z vodo, jabolko/ banano, študent futer, kofe in cigaret. Da mi uspe vse to u miru opravit itak ni šans, zato že po poti pijem, grizljam oreščke po poti ven, med čikom spijem kavo in že laufam na oddelek razkuževat roke, natikat predpasnik in talat zajtrk ali pa večerjo- odvisno kateri del dneva delam. Javna uprava- jeeee bravo mi, ki zažiramo Slovence, čeprav jih negujemo in imamo ob tem 2x po slabih 15 minut pavze na delovni termin!
Forum je zaprt za komentiranje.