Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kaj jeste v restaraciji?

Kaj jeste v restaraciji?

Če hodite v eno in sito a jeste vedno enako? Če hodite različno jeste klasične jedi ali vedno kaj drugačnega?

Jaz imam svojo naj picerijo in vedno ko grem tja jem isto pico, ker mi je takooooo dobra. Če grem pa v restavracije pa ponovadi različno. ampak nekaj kaj ponovadi ne kuham doma. nekaj kar vem ali vsaj upam da mi bo okusno in je po mojem okusu.

Ker sem vegetarijanka, običajno naročam zelenjavne jedi ali pa kakšne rižote. O, pizza pa je itak moja šibka točka.:))

A mi zaupaš kje je tako dobra pizza?:) V Lj?

Jaz sem tudi vege. Zato pa imajo najboljše vege pice v Perli. To je v Mb. če boš kdaj tam pa le pojdi tja na pico.

Tudi jaz jem vsepovsod vedno iste jedi.
Ne vem zakaj!? Verjetno pa zato, ker vem da so dobre in nočem nič slabšega na krožniku pred sabo. 🙂 S tem pa verjetno tudi kaj dobrega zamujam.

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Hvala za nasvet! Smo bila pred kratkim v Mariboru in smo prav iskali kakšno fajn pizzerijo – no, vem za drugič.:)

Lp

Jaz pa rada sprobavam druge stvari. Tko da jem v restavracijah zelo različno hrano. Edin če kje sprobam več stvari in ugotovim, da mi je le neka hrana všeč, pol vedno to naročim, sam se pa nekako izogibam restavracijam, kjer mi je všeč le ena stvar.

Jem vse mogoče, nikoli pa mesa. Najraje imam vse mogoče testenine, zelenjavne lazanje, solate… Na, zdaj sem pa lačna :-).

Živi in pusti živeti

Joj, boga, če vedno ješ isto pico, si pa ornk lačna – sploh če si prvič celo pojedla hihihihi

sem že tolikokrat bila razočarana nad vege ponudbo in izvedbo, da zunaj več ne jem…le še kakšno pizzo, in to sirovo

Evo jaz v gostilni vedno jem zelo različne stvari- največkrat take, ki se jih doma po navadi ne kuha. Tudi pri pizzah rada izbiram različne. Čeprav se včasih tudi zafrknem in kaj ni dobro.
Moj dragi je pa ziheraš. Vedno, vsepovsod naroči enako. Pizza je recimo vedno kraška.

zelo dobra pizzeria je meni Piaza na Parmovi.

postrv po tržaško pa velik zelenjave zraven njamiiii

Običajno pice (morska, sirova, z rukolo, mehiška), ribe (raje morske kot sladkovodne), tenstan krompir (z veliko čebule) v kakšni dobri omaki, štruklje, solate z bogatimi prelivi, gobe (najraje pohane), matevža in sladice (kaj sočnega oziroma s kokosom) oziroma kaj od lokalnih specialitet (npr. polenta in pršut).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close