Kaj jemo – fuj
http://www.rtvslo.si/play/pred-svetovnim-dnevom-varstva-potrosnikov/ava2.30236532/00:16:37/00:31:48/
Prva 3 mesta:
hrenovke, olivno olje, med
Za hrenovke močno verjamem – sploh piščančje, saj gredo v maso poleg parkljev dostikrat tudi vsi ostali ostanki ( drobovina, tudi iztrebki) ali pa v tako slastne piščančje salame – sem enkrat gledala oddajo nemške zveze potrošnikov, kjer so nazorno to prikazali, kako delajo. Jaz hrenovke kupujem pri preizkušenem družinskem mesarju, pa še to ne perutninskega izvora, raznih Poli, Najmi,Pipi in vseh ostalih perutninskih salam pa ne kupujem, so največji “šrot” med salamami.
ne mečte vse v en koš!
naše olivno olje, ki ga kupujem jaz je odlično, kako vem, ker ga sprobam in vem kdaj je olje dobro in kdaj ne, kupujem ga na primorskem domače! Med enako, pri gospodu, ki goji čebele za hobi in zraven pridela še mal medu…torej zopet domače in dobro..Enako za hrenovke…kupim meso in mi jih en mesar tudi za hobi naredi doma, torej spet vem kaj vsebujejo hrenovke in iz česa so in nehajte že vse metat v en koš.
Seveda se dogaja svonjarija, itak se povsod in zato jaz redko kupim še kaj takole po štacunah, ker te nategnejo če se le da! Vsa poceni roba je eno samo sranje, sploh italijanska in slično, fuj od feja, redko so izjeme!
Čim več pridelat, izdelat doma ali kupovat pri ljudeh za katere veš da je red dobro in domače, torej prva liga.
Forum je zaprt za komentiranje.