Kaj je zdaj s temi boni???
Anonimno 6266, 09.12.2021 ob 12:10
joj487, 09.12.2021 ob 11:51
Anonimno 6266, 09.12.2021 ob 11:50
Joooj, sem mislila, da so tudi že turistične bone podaljšali! Hmm.
Ja kam lahko greva še s partnerjem za te turistične bone? V toplice? Jaz, dajte mi predlog no.
Hvala
pa daj no s takimi
eni radi hodijo v toplice, eni v restavracije, eni v gore
kaj ti čemo zdaj mi? ti veš kaj imate radi pa poguglaj in kliči
SHIT, smotani mediji so me prepričali, da so turistične bone podaljšali Al pa da so glih na tem.
Ja v toplice! Ampak nimam več dopusta.
Zdaj Bodo prazniki ali pa vikendi…
Danes je v Slovenskih novicah objavljen ta članek:
Podaljšanje lanskih turističnih bonov? Tudi zavrnjeno! – Slovenske novice
V naslovu, da je podaljšanje zavrnjeno, v zadnjem stavku pa, da se je vlada odločila za podaljšanje. Spet ne vem, kaj je res. Ta članek je brez repa in glave:(
Ali so zavrnili samo podaljšano podaljšanje do 31. julija, ki ga je predlagala skupina nepovezanih poslancev, sprejeli pa podaljšanje do 30. junija, kot je bil prvotni vladin predlog? Ali pa je stvar v celoti zavrnjena?
Prosim, očitno sem blond, da ne razumem več nič …
Anonimno 6266, 09.12.2021 ob 11:38
letos, 09.12.2021 ob 11:36
Iz leta 2020 ne več, so itak že trikrat, letošnje so podaljašli do aprila 2022.
Kaj niso obojih podaljšali?
Caki čaka – tiste za 250 evrov NISO PODALJŠALI??? Samo te za 100 od letos???
-
Daj resno no?
ne nič še ni uradno podaljšano – vlada je sprejela tak predlog – vendar predlog še ni bil podprt v DZ… itak mediji so zavajali ko so poročali,da so podaljšani – niso še… in najverjetneje tudi ne bodo – ker ssta oba predloga padla na teh komisijah al kako se natančno imenujejo ti v parlamentu, ki obravnavajo predloge vlade pred samim glasovanjem in obravnavo v dz.
Tako da z velikooo verjetnostjo ne bo nič podaljšano.
Zakaj ste čakali tako dolgo do zadnjega?
ressnicca, 10.12.2021 ob 19:39
Danes je v Slovenskih novicah objavljen ta članek:
Podaljšanje lanskih turističnih bonov? Tudi zavrnjeno! – Slovenske novice
V naslovu, da je podaljšanje zavrnjeno, v zadnjem stavku pa, da se je vlada odločila za podaljšanje. Spet ne vem, kaj je res. Ta članek je brez repa in glave:(
Ali so zavrnili samo podaljšano podaljšanje do 31. julija, ki ga je predlagala skupina nepovezanih poslancev, sprejeli pa podaljšanje do 30. junija, kot je bil prvotni vladin predlog? Ali pa je stvar v celoti zavrnjena?
Prosim, očitno sem blond, da ne razumem več nič …
razumi kako gre – vlada ne vlada sama… vlada pripravi predlog – ta se potem obravnava v DZ… in tukaj so krivi tudi mediji, ki so poročali, ko je vlada pripravila predlog, da je vlada sprejela podaljšanje… nič ni sprejela – v smislu določila, odobrila, potrdila… ker vlada tega ne more…
potrdi, sprejme DZ… vlada samo pripravi predloge, ki gredo na glasovanje v dz…
razen v primeru samovoljnih samopašnih odlokov – kjer pa dejansko vlada vlada z njimi – in so itak v večini primerov nezakoniti. Vlada nima moči vladanja v parlamentarni demokraciji kot je Slovenija – in prav je tako… zakoni se sprejemajo in potrjujejo v DZ… in tukaj predlogu vlade o podaljšanju zaenkrat očitno bolj slabo kaže, ker je zavrnjen na odborih.
ja nič, 10.12.2021 ob 19:54
ne nič še ni uradno podaljšano – vlada je sprejela tak predlog – vendar predlog še ni bil podprt v DZ… itak mediji so zavajali ko so poročali,da so podaljšani – niso še… in najverjetneje tudi ne bodo – ker ssta oba predloga padla na teh komisijah al kako se natančno imenujejo ti v parlamentu, ki obravnavajo predloge vlade pred samim glasovanjem in obravnavo v dz.
Tako da z velikooo verjetnostjo ne bo nič podaljšano.
Zakaj ste čakali tako dolgo do zadnjega?
Zakaj smo čakali do zadnjega? Jah, težko razumeti, ne? Lani je bilo tvegano zaradi korone, v poletni sezoni je bila gužva povsod, v jeseni spet zaprtje. Letos sem hotela koristiti še pred poletjem, ni uspelo, potem so začeli govoriti o podaljšanju, pa se spet nisem odločila, saj je spet polno okuženih okoli, se je treba držati distance, itd. Ne vem ,kaj mečkajo, če bi že prej sprejeli to podaljšanje, ne bi bilo take gneče povsod. Zdaj, 10. decembra, pa se sploh še ne ve, ali bo ali ne, to podaljšanje, pa da bi vsaj rekli, da ne bo, da vemo, pri čem smo …
Forum je zaprt za komentiranje.