Kaj je zdaj s temi boni???
2021, 09.12.2021 ob 11:43
Ja, samo 100€ in 50€ za otroka. Stare so že podaljševali, v nedolged pa res ni treba.
Smo videli, kako je narod med krompirjevimi počitnicami drl jih izkoristiti – vse polno in na kupu.
In potem porast okužb in bolnih.
Če bi jih podaljšali prej, bi marsikdo ostal doma in jih koristil spomladi.
Anonimno 6266, 09.12.2021 ob 11:50
Joooj, sem mislila, da so tudi že turistične bone podaljšali! Hmm.
Ja kam lahko greva še s partnerjem za te turistične bone? V toplice? Jaz, dajte mi predlog no.
Hvala
pa daj no s takimi
eni radi hodijo v toplice, eni v restavracije, eni v gore
kaj ti čemo zdaj mi? ti veš kaj imate radi pa poguglaj in kliči
joj487, 09.12.2021 ob 11:51
pa daj no s takimi
eni radi hodijo v toplice, eni v restavracije, eni v gore
kaj ti čemo zdaj mi? ti veš kaj imate radi pa poguglaj in kliči
SHIT, smotani mediji so me prepričali, da so turistične bone podaljšali Al pa da so glih na tem.
Ja v toplice! Ampak nimam več dopusta.
Pravkar sem govorila z uslužbenko iz term Olimije, ki mi je povedala, DA JIM JE VLADA ZAGOTOVILA, da bodo turistične bone 2020 sigurno podaljšali do junija leta 2022!!! Sem ji rekla, da tega ni v uradnem listu in je še enkrat tekla, da je vlada njim to 100 pošto zagotovila.
Očitno je v tej Sloveniji dosti nejasno!
mijav mijav, 09.12.2021 ob 11:41
podaljšali so bone iz leta 2021 do 30.6.2022 s sklepom vlade. Za podaljšanje iz leta 2020 morajo za zakon sprejeti, ki mu pa opozicija nasprotuje.
Imaš pa seveda prav – uradno niso nič potrdili, neuradno pa poslujejo na veliko.
Komu verjeti?
sdgf, 09.12.2021 ob 12:24
Tudi za bone ne znate tukaj gor dat pravih ali enotnih informacij, vsak po svoje. Potem pa nekaj o cepljenju debatirate, k nimate blage veze.
Kaj Bomo mi razlagali kaos te vlade?
Saj vidiš, da je vse kaotično. Kdo se bo znašel v tej državi, če vsaka uradna oseba govori svoje! Napadajo vlado, ne nas!
Anonimno 6266, 09.12.2021 ob 12:10
SHIT, smotani mediji so me prepričali, da so turistične bone podaljšali Al pa da so glih na tem.
Ja v toplice! Ampak nimam več dopusta.
Tudi jaz sem pred casom tako razumela iz medijev, da so turisticni boni 20 podaljsani, ta novi 21 pa da kao ne bodo, ker se lahko koristijo za vec stvari, ne samo turizem. Potem so pa rekli, da bodo tudi te nove 21 podaljsali.
Vsaj mediji so dali to tako razumet.
bono boni, 09.12.2021 ob 13:04
poleg mona je tudi uradni list zastonj. poiščite št. 190/2021
3797. Sklep o podaljšanju veljavnosti bonov za izboljšanje gospodarskega položaja na področju potrošnje v gostinstvu, turizmu, športu in kulturi Na podlagi osmega odstavka 43. člena Zakona o interventnih ukrepih za pomoč gospodarstvu in turizmu pri omilitvi posledic epidemije COVID-19 (Uradni list RS, št. 112/21) je Vlada Republike Slovenije sprejela
S K L E P o podaljšanju veljavnosti bonov za izboljšanje gospodarskega položaja na področju potrošnje v gostinstvu, turizmu, športu in kulturi I
Veljavnost bonov za izboljšanje gospodarskega položaja na področju potrošnje v gostinstvu, turizmu, športu in kulturi iz 43. člena Zakona o interventnih ukrepih za pomoč gospodarstvu in turizmu pri omilitvi posledic epidemije COVID-19 (Uradni list RS, št. 112/21) se podaljša do 30. junija 2022. II
Ta sklep začne veljati naslednji dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 00726-44/2021 Ljubljana, dne 2. decembra 2021 EVA 2021-2130-0055
TAKO JE KOT JE ZAPISALO NEKAJ POSAMEZNIKOV:
1. boni 21 so že podaljšani (te bone lahko vlada podaljša sama)
2. boni 20 pa bodo samo v primeru da bo zakon sprejet (ker te boni potrebujejo zakonsko podlago za podaljšanje v državnem zboru), zato spremljajte 2 tedna kaj se dogaja s tem.
@Anonimno 6266
v primeru da boste v časovni stiski in brez izhodov imate opcijo vikend šoping paketa v ljubljani
1. sklop enih hotelov v centru lj 4 zvezdice vam da 1 nočitev 2 dni in bone v vrednosti 100€za šoping v aleji , city park … predpostavljam da je šoping povsod kjer velja DESETAK
2. en hotel v ljubljani nudi v zameno nočitev, 2 dni in bone v vrednosti 120€ za šoping v supernova centrih
3. imate še opcijo kjer neka agencija da v zameno prav tako nočitev v nekem hotelu in 70€hofer bonov s potencialno možnostjo da na kolesu sreče dobite 150€ (kdo kolo vrti in kje ne vem, mislim pa da je na to opcijo treba gledat kot na 70 – sem govoril z njimi in povedal kakšne so alternative in če so pripravljeni dati primerljiv znesek zgornjima za hofer… odgovora ni pomemben za sprejemanje vaše odločitve)
lp
seveda120, 09.12.2021 ob 13:56
Ja ziher je vlada klicala eno Olimje in jim rekla, da bodo bone podaljšali.
Ja seveda! ZAGOTOVILA JIM JE. KAJ ŠE HOČEŠ? Itak jih bodo podaljšali, ne bluzit. Tako si pa že ne bodo v skledo spukali, da bodo tvegali tak škandal.
Sicer pa … kdo ve … kaos je ultra na višini
Kje pa piše, da jih je vlada klicala???
“Pravkar sem govorila z uslužbenko iz term Olimije, ki mi je povedala, DA JIM JE VLADA ZAGOTOVILA, da bodo turistične bone 2020 sigurno podaljšali do junija leta 2022!!! Sem ji rekla, da tega ni v uradnem listu in je še enkrat tekla, da je vlada njim to 100 pošto zagotovila.”
Mogoče so pa še vedno na vezi s Počivalškom, ki jim je bil pred vstopom v politiko 15 let direktor.
karamela194, 09.12.2021 ob 17:22
Kje pa piše, da jih je vlada klicala???
“Pravkar sem govorila z uslužbenko iz term Olimije, ki mi je povedala, DA JIM JE VLADA ZAGOTOVILA, da bodo turistične bone 2020 sigurno podaljšali do junija leta 2022!!! Sem ji rekla, da tega ni v uradnem listu in je še enkrat tekla, da je vlada njim to 100 pošto zagotovila.”
Mogoče so pa še vedno na vezi s Počivalškom, ki jim je bil pred vstopom v politiko 15 let direktor.
za Seveda120
Forum je zaprt za komentiranje.