Kaj je za vas varanje?
Mene pa zanima, kaj je za vas varanje? Ali je to, če (grem kar lepo po stopnjah) ima partner prijatelja nasprotnega spola, s katerim:
1. se pogovarja po telefonu ali preko interneta
2. gre občasno na kakšno kavico
3. gre občasno v kino, gledališče, ipd.
4. gre občasno na kakšen izlet za del dneva ali ves dan
5. praznuje rojstne dneve in drugih praznikov (je vabljen na njegove rojstne dneve in tudi njega vabi k sebi na praznovanje rojstnih dni)
6. gre z njim na 2 ali večdnevni izlet – spita v hotelu ali drugih nastanitvenih zmogljivosti, vendar vsak v svoji sobi
7. gre z njim na 2 ali večdnevni izlet – spita v hotelu ali drugih nastanitvenih zmogljivosti, oba v isti sobi, vendar sta postelji fizično ločeni
8. gre z njim na 2 ali večdnevni izlet – spita v hotelu ali drugih nastanitvenih zmogljivosti, oba v isti sobi, v hotelski zakonski postelji (če jo hotel ima)
9. občasno spi z njim doma, v ločeni sobi
10. občasno spi z njim doma v isti sobi, v ločeni postelji
11. občasno spi z njim doma v isti sobi v isti postelji, vendar nima z njim spolnih odnosov
12. ima spolne odnose z njim.
1. se pogovarja po telefonu ali preko interneta kaki pogovori? o vrtnih nasadih ali o poraščenosti muce?
2. gre občasno na kakšno kavico se menita o službi, športu ali politiki, ali o tem, kako so partnerji tečni, kako doma nista zadovoljna, kako se je fajn družit
3. gre občasno v kino, gledališče, ipd.s partnerjem pa noče v kino
4. gre občasno na kakšen izlet za del dneva ali ves dan partner nima delat kaj zraven?
5. praznuje rojstne dneve in drugih praznikov (je vabljen na njegove rojstne dneve in tudi njega vabi k sebi na praznovanje rojstnih dni) ????
6. gre z njim na 2 ali večdnevni izlet – spita v hotelu ali drugih nastanitvenih zmogljivosti, vendar vsak v svoji sobi sama, ali še s kom
7. gre z njim na 2 ali večdnevni izlet – spita v hotelu ali drugih nastanitvenih zmogljivosti, oba v isti sobi, vendar sta postelji fizično ločeni sama, ali še s kom
8. gre z njim na 2 ali večdnevni izlet – spita v hotelu ali drugih nastanitvenih zmogljivosti, oba v isti sobi, v hotelski zakonski postelji (če jo hotel ima)kaj kar grupnega bodo vsekali
9. občasno spi z njim doma, v ločeni sobi
10. občasno spi z njim doma v isti sobi, v ločeni postelji
11. občasno spi z njim doma v isti sobi v isti postelji, vendar nima z njim spolnih odnosov
12. ima spolne odnose z njim. no, tega pa res ne moreš štet za varanje
Za mene bi šle skoz poboldane variante, ostale pa ne.
No pravzaprav pri njegovi “posebni prijateljici” tudi poboldane stvari ne bi šle skoz – tedaj popizdim, če se odpravi na neko mesto, kerj bo ta “prijateljica” prisotna v radiusu 1 km.
Ta njegova prijateljica je njegova prijateljica iz otroštva, ki se je točno tisti dan spomnila, da je zaljubljena v njega , ko ji je on obelodanil, da ima novo punco (mene) in ga je vabila na “prijateljske” kavice, kjer se mu je ponujala in mu težila, da kako ji je žal, da je tako dolgo čakala in bla bla bla…no v glavnem…pri njej odpadejo tudi takšne “nedolžne zadeve” , kot je pol ure kavice 1x mesečno in jih ne toleriram…
Pa me označite za posesivno bitch…i couldnt care less 😉
ČE bi tvoj hodil že 3 mesece z eno punco na zmenke in zraven sanjal o tem, kako jo ljubi in si želi preživeti celo življenje z njo (seksal pa ne bi, ker mu ne da pred poroko), kar se pa tebe tiče pa bi samo čakal, da se te ob prvi priliki reši – a potem to zate ni varanje?[/quote]
3 mesece bi hodil na zmenke in ne bi seksal? A ti to resno?
Še vedno trdim, samo seks bi štela za prevaro. Ostalo je brez veze.
Me zanima ja, kaj si bi mislila, če bi se tvoj tip zaljubil v drugo, brez sexa, na primer ker ona tega ne bo hotela, čutila ali kaj pač že.
Čustvena prevara je v bistvu veliko hujša kot samo spolna, brez vpletenih emocij.
Kar se tiče zgornjih vprašanj. Težko me kdo prepriča, da bi razni izleti in hoteli bili brez čustev ali sexa. Pri 18. letih sem tudi jaz trdila, da sta dva nasprotnega spola lahko najboljša prijatelja. Sedaj, po 20. letih me v to težko kdo prepriča.
Forum je zaprt za komentiranje.