Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj je za vas spolno nadlegovanje?

Kaj je za vas spolno nadlegovanje?

To pa ne, v laboratoriju je vse tako sterilno. :))[/quote]
Desc je hotu rečt, da nastavi “epruveto”!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Hja, včasih je bilo vse malo drugače, punce so se poročale še mladoletne… Pa nikogar ni zanimalo, kaj so si mislile…[/quote]

teh časov ni več.

Danes 50-letnega slinavca pri 18-letnici reši samo, da je ful bogat, ona pa na keš nora.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Hja, včasih je bilo vse malo drugače, punce so se poročale še mladoletne… Pa nikogar ni zanimalo, kaj so si mislile…[/quote]

teh časov ni več.

Danes 50-letnega slinavca pri 18-letnici reši samo, da je ful bogat, ona pa na keš nora.[/quote]

Jaz to vem, ne vem pa, če se “zanima me” tega zaveda – glede na to, da je še iz časov “z drugačnimi vrednotami”… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

To zgovarjanje na “drugačne vrednote, kot so bile nekoč” je itak komedija. Včasih so bile vrednote take, da ženska ni imela kaj piskat, če je bila višjega stanu, ji je itak oče določil ženina, če je bila nižjega, je pa tudi niso kaj dost vprašali.

“gentlemanskih” starih časov ni nikoli bilo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Pa še res je. Mi je ravno prišlo na misel- zmeraj sem bil mišljenja da je takih starih kozlov zelo malo ali pa da samo plod domišlije. Pa sem ravno ta teden z enim takim delal…. Z denarjem pameti ne kupiš.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ker so se te stvari spremenile (pa ne, da je zdaj kaj več gentlemanov, samo punce imajo malo več besede), je pa ogromno moških užaljenih… Milo rečeno. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Mogoče ne toliko užaljenih, kot razočaranih…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Moški so razočarani nad tem, da se punce lahko po svoje odločajo? Ja, to je pa še hujše, kot sem si predstavljala…

Najtežje je delati ravno s starimi kozli, ki imajo še hormonsko zmešnjavo. :)) Od tega, da so slinasti, do tega, da jih je čas povozil. Je pa zanimivo, kako so pripravljeni braniti stare ideje in svoj teritorij. Če bi tisto energijo, ki jo oni potrošijo z namenom, da se stvari nikamor ne premaknejo ali spremenijo, uporabili za napredek, bi bili mi res že druga Švica.

Kot zanalašč je švicar:-))))) Očitno so meje res samo v glavah.

Zakaj razočaranih ?
Ker se počutijo neupoštevane ?

Zakaj razočaranih ?
Ker se počutijo neupoštevane ?[/quote]
Ker smrklje nemarne ne j.ebejo pet posto njihovih atributov:-)))

To imaš pa popolnoma prav….
Vse tisto gentlemanstvo in kavalirstvo je bilo samo zato, da so se ženskam na nek način
oddolžili za popolno suženjstvo…za to, da niso razpolagale same s sabo. Da so jih prepričali,
kako so “krhke, nežne, nemočne”…da si praktično niti vrat ne morejo same odpret…da jih
je treba opevat v pesmih, jih varovati – ampak istočasno tudi odločati namesto njih….

Men je čist vseeno, če mi moški tudi vrata zaloputne direkt v fris….če zato lahko prosto odločam o
vsem, kar se mene tiče…

To imaš pa popolnoma prav….
Vse tisto gentlemanstvo in kavalirstvo je bilo samo zato, da so se ženskam na nek način
oddolžili za popolno suženjstvo…za to, da niso razpolagale same s sabo. Da so jih prepričali,
kako so “krhke, nežne, nemočne”…da si praktično niti vrat ne morejo same odpret…da jih
je treba opevat v pesmih, jih varovati – ampak istočasno tudi odločati namesto njih….

Men je čist vseeno, če mi moški tudi vrata zaloputne direkt v fris….če zato lahko prosto odločam o
vsem, kar se mene tiče…[/quote]
Haha, to bi pa rad videl, po moje, bi jih možakar nosil namesto krogelca:-)))

DA TI SODELAVKA PO SLUŽBENI ZABAVI POŠLJE SPOROČILO DA BI Z VESELJEM PRESPALA PRI TEBI TI PA SI SREČNO POROČEN IN OČE DVEH MAJHNIH OTROK.ŽENSKA PA IMA OBLINE KOT NILSKI KONJ

Ah, temu se reče razočaranje. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

spolno nadlegovanje je že primitivno napeljevanje na neke seksualne fore iz strani nekoga ( brez, da si ti to želiš).

Dandanes mlade punce ( ne vse ampak veliko njih), te smatrajo za pokvarjenca in potencialnega posiljevalca, že če se jim samo približaš in jih poskusiš samo ogovorit. To nam je prinesel feminizem.

Na tvojem mestu ne bi pripisoval krivde samo feminizmu. Veliko je odvisno od samega pristopa. Vsi delamo napake, samo malo ljudi se česa nauči iz njih, ker “vse naredijo prav”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close