Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj je za vas spolno nadlegovanje?

Kaj je za vas spolno nadlegovanje?

Kaj pa domača jeba?
Ko me žena po 20 letih zakona vsaki dan spolno nadleguje in prisiljuje v seks![/quote]

Kdo je tukaj obšlesan – ti, ker ti ne tekne več, ali ona, ki ji še paše ?
A, saj res – pred 20 leti te je tudi “spolno nadlegovala”.

Kaj pa domača jeba?
Ko me žena po 20 letih zakona vsaki dan spolno nadleguje in prisiljuje v seks![/quote]

A, saj res – pred 20 leti te je tudi “spolno nadlegovala”.[/quote]

Ja ona vendar! Kdo pa? V teh letih (cca 44 oba) je vendar popolnoma normalno seksati 1 x tedensko in ne vsak dan. Kje pa ti živiš?

Spolno nadlegovanje so besede ali dejanja spolne narave, ki pri drugi osebi zbujajo nelagodje, občutek ogroženosti ali prestrašenost. Vendar pa je treba upoštevati, da isto dejanje za neko žensko ne bo tako moteče, če ga bo izvedel nekdo, ki ji je všeč. Zato gre za spolno nadlegovanje vedno, ko žrtev da storilcu jasno vedeti, da je ne zanima, storilec pa še vedno vztraja, teži in se vsiljuje.

V današnjih časih pa se spolnega nadlegovanja pogosto ne vzame resno, ampak se žrtev obtoži, da je preobčutljiva, zamerljiva, ne razume šale oziroma heca, je zadrta ipd. Včasih žrtvi pripišejo celo istospolno usmerjenost, če ne pade na čare nasprotnega spola.

Kaj doma? Komu pa se naj jaz pritožim? Ko me nadleguje žena.

No, ja saj se nekako strinjam z napisanim. A kaj pa če se kaka najstnica nekaj izmisli, ker bi rada prišla do denarja, npr. pa me obtoži nadlegovanja? Policija in sodišče bosta verjela seveda njej. Strah me je živeti v današnji družbi, kjer ti lahko ena čisto nedolžna zajebancija ali hec uniči življenje.

No, ja saj se nekako strinjam z napisanim. A kaj pa če se kaka najstnica nekaj izmisli, ker bi rada prišla do denarja, npr. pa me obtoži nadlegovanja? Policija in sodišče bosta verjela seveda njej. Strah me je živeti v današnji družbi, kjer ti lahko ena čisto nedolžna zajebancija ali hec uniči življenje.[/quote]

Za spolni napad boš dobil kazen zapora, odškodnina tu ni v igri. Sicer pa, če nisi ravno bogataš, te ni treba skrbeti, da bi te kakšna na ta način oskubila. :))

No, ja saj se nekako strinjam z napisanim. A kaj pa če se kaka najstnica nekaj izmisli, ker bi rada prišla do denarja, npr. pa me obtoži nadlegovanja? Policija in sodišče bosta verjela seveda njej. Strah me je živeti v današnji družbi, kjer ti lahko ena čisto nedolžna zajebancija ali hec uniči življenje.[/quote]

Za spolni napad boš dobil kazen zapora, odškodnina tu ni v igri. Sicer pa, če nisi ravno bogataš, te ni treba skrbeti, da bi te kakšna na ta način oskubila. :))[/quote] Lahko zahteva odškodnino za vse prestane duševne muke. Tudi če nisem bogat gr lahko h vragu hiša, avto, plača…V zapor pa itak grem v vsakem primeru. Torej je danes osvajanje in pecanje punc lahko življenjsko nevarno, če naletiš na ta pravo. V krasni dobi živimo!!!

Za spolni napad boš dobil kazen zapora, odškodnina tu ni v igri. Sicer pa, če nisi ravno bogataš, te ni treba skrbeti, da bi te kakšna na ta način oskubila. :))[/quote] Lahko zahteva odškodnino za vse prestane duševne muke. Tudi če nisem bogat gr lahko h vragu hiša, avto, plača…V zapor pa itak grem v vsakem primeru. Torej je danes osvajanje in pecanje punc lahko življenjsko nevarno, če naletiš na ta pravo. V krasni dobi živimo!!![/quote]
No… nihče te ne sili, da pecaš ta prave. Poskusi z napačnimi. Ali pa si omisliš bolj varne hobije… recimo ruska ruleta. Po možnosti z polavtomatsko pištolo.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Za spolni napad boš dobil kazen zapora, odškodnina tu ni v igri. Sicer pa, če nisi ravno bogataš, te ni treba skrbeti, da bi te kakšna na ta način oskubila. :))[/quote] Lahko zahteva odškodnino za vse prestane duševne muke. Tudi če nisem bogat gr lahko h vragu hiša, avto, plača…V zapor pa itak grem v vsakem primeru. Torej je danes osvajanje in pecanje punc lahko življenjsko nevarno, če naletiš na ta pravo. V krasni dobi živimo!!![/quote]

Haha, ti pa si dramatičen. :)) Jaz na tvojem mestu nobene ženske ne bi več niti ogovorila. Ne veš, lahko te toži zaradi razžalitve! :))

Ja, res je. Dandanes pa res ne veš, kaj lahko in kaj ne. Kao demokracija in neka svoboda govora zgolj na papirju. Antilopa in wd jevec, hvala za nasvete. Punc ne bom pecal, bom raje hodil k prostitutkam, vsaj nekaj dobim za denar,pol ure užitka, no lahko tudi kako spolno bolezen, a od nečesa pač treba umreti.

Pa glej, da ti bo izstavila račun, da ne boš imel težav s tržno inšpekcijo ali davkarijo. :))

Glej ženske so kot vsak hobi lahko zelo zoprna in draga zadeva zadeva, lahko pa ti prinese veliko užitka in veselja , če se zadeve lotiš na prav način.
Želim ti dober pogled in mirno roko:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

No, ja. Lahko pa jim rečem, da je moja partnerica, vsaj dokler ni še običajen seks s partnerjem obdavčen. Verjetno se bo naša veleumna vlada kmalu spomnila tudi tega, potem ne bi bilo več krize v Sloveniji, glede na to koliko se pri nas seksa.

A, saj res – pred 20 leti te je tudi “spolno nadlegovala”.[/quote]

Ja ona vendar! Kdo pa? V teh letih (cca 44 oba) je vendar popolnoma normalno seksati 1 x tedensko in ne vsak dan. Kje pa ti živiš?[/quote]

Dokaj hitro ti je kondicija padla.
A ti je vzor “1. postava” naših fuzbalerjev proti Angliji prejšnjo soboto ?
Meni je bolj za vzor 2. postava, ki je skoraj na kolena spravila Kolumbijce.
Kolumbijke so pa hudo lepe, če so še pred tabo na kolenih, ti pa nag – ne reci, da ne bi delal nadur, kar se tistega “enkrat na teden” tiče ?

Glej ženske so kot vsak hobi lahko zelo zoprna in draga zadeva zadeva, lahko pa ti prinese veliko užitka in veselja , če se zadeve lotiš na prav način.
Želim ti dober pogled in mirno roko:-))[/quote]

Hm, kakšen hobi so potem moški? Življenjsko nevaren tako kot bungee jumping? :)))

Hm, kakšen hobi so potem moški? Življenjsko nevaren tako kot bungee jumping? :)))[/quote]
Eeee, čisto vseh hobijev se pa ne lotevam….:-))

Hm, kakšen hobi so potem moški? Življenjsko nevaren tako kot bungee jumping? :)))[/quote]

Antilopa, nehaj zganjati toliko teorije in preidi k “laboratorijskim vajam”.

Antilopa, nehaj zganjati toliko teorije in preidi k “laboratorijskim vajam”.[/quote]

To pa ne, v laboratoriju je vse tako sterilno. :))

Paco, simpl napišeš: “Ni mi, da te berem tukaj.” Pa bo mir.

Antilopa, nehaj zganjati toliko teorije in preidi k “laboratorijskim vajam”.[/quote]

To pa ne, v laboratoriju je vse tako sterilno. :))[/quote]

Bog te nima rad, draga Antilopa , ( pa ne tisti “ta enostavni” ) ampak, a ti simbolike, prispodob in namigov ne štekaš, jih nočeš štekati ali jih z užitkom ignoriraš ?

To pa ne, v laboratoriju je vse tako sterilno. :))[/quote]

Bog te nima rad, draga Antilopa , ( pa ne tisti “ta enostavni” ) ampak, a ti simbolike, prispodob in namigov ne štekaš, jih nočeš štekati ali jih z užitkom ignoriraš ?[/quote]

Vse štekam, ampak se delam, da ne razumem. :)) Tako je bolj zabavno.

Za take cvikatorje je bolje, da se zaprete v klet. Si ti paranoik?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Za take cvikatorje je bolje, da se zaprete v klet. Si ti paranoik?[/quote] Ne nisem paranoik. Živim normalno življenje, a na bruhanje mi gre sedanja pokvarjena družba, kjer človek lahko že zaradi ene besede ali kretnje, morda opazke lahko ostane brez vsega. Morda si nekomu samo antipatičen, ni ti treba bit ničesar kriv. Polno takih primerov je že bilo v lepi naši. Sem že malce starejši in sem odraščal v času z nekimi drugačnimi vrednotami, takrat se tega ni dogajalo, čeprav se danes veliko pljuva po tistih časih.

Če si star, itak bolje, da ne ogovarjaš najstnic, si bodo res še kaj mislile. Kaj pa bodo s starcem, lol.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Hja, včasih je bilo vse malo drugače, punce so se poročale še mladoletne… Pa nikogar ni zanimalo, kaj so si mislile…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close