Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kaj je z mano?

Kaj je z mano?

Malo bom zadeve na kratko razložil, po razpadu zveze-10 let sma bila skupaj, je že 3 leta, s strani bivše hladen odnos, ker je pač šla k drugemu iz najstniških let oziroma sta se že pred mano poznala, z mano ima otroka, za katerega se resnično morem, kot oče boriti, kot da sem v vojni z nekom,saj je otrok trenutno zmanipuliran.

Samo to ni največji problem, sem tudi sam bil v eni krajši zvezi, ki se ni obnesla, zaradi tega, ker sem oče, sem še spoznal nekaj drugih, vendar se v meni ne prižge srce, da bi to čutil… Je pa res, da neglede na ne najlepšo zvezo z bivšo, mi se velikokrat prikrade v sanje, kakor ona tako hčerka. Potem imam ponavadi celi dan zjeban, ker enostavno nevem zakaj moje srce tako čuti pa je že 3 leta od tega sploh do bivše. Kaj nardit tukaj ali morem res počakat, da pride taka, ki mi bo glavo znala obrnit, saj se ne dogaja to pogosto ampak vsake toliko pa me resnično zjebe…

Nocna izmena je bitch.

Ne sanja se ti o njima zato ker srce kao tako čuti. Sanja se ti zato, ker ju možgani pogrešajo in ju pač občasno naslikajo. In drugač, a ni fino bit mal samski?

Po dolgoletni vezi se ti bivši partnerica še vedno  vsak dan vsaj za trenutek vštuli v spomin še par let, če si se razumel z njo ali pa ne.. Preprosto zato, ker si vsak dan dihal z njo v istem prostoru. Klin se s klinom zbija, zato je najbolje čim prej najti drugo partijo, pa če ni dobra, iščeš dalje, važno, da se krešeš in si v formi.. Važno je seveda, da se krešeš s tisto, ko to tudi sama rada počne in uživa v tem..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close