Kaj je vaš največji dosežek
Hu takega vprašanja pa res nisem še na nobene razgovoru dobila pa sem bila že večkrat.
Jaz bi seveda želela, da konkretizira vprašanje. Največji dosežek pri izobraževanju, službi, karieri, v hobijih..?
Moj največji dosežek je v mojem hobiju, na tiste dosežke sem res ponosna. Samo tega ne bi v službi razlagala.
V sami službi pa nisem še na noben dosežek kaj ekstra ponosna.
Pa recimo po nezgodi, opericijah mi je bil izjemen uspeh narediti prve korake brez pomoči, to so bili res neverjetni občutki, ko vsak dan več zmoreš. Ampak to tudi ne bi razlagala na razgovoru.
Da sem se uspela pobrati po večletnem grozljivem šikaniranju s strani sodelavcev in sodelavk (in nisem naredila samomora). In lahko zopet relativno uspešno delam.
Ne vem pa, če bi si to tako naravnost upala povedati na zaposlitvenem razgovoru. Verjetno bi izpostavila kakšen bolj konvencionalen dosežek.
Hu, 06.11.2021 ob 13:44
Da sem se uspela pobrati po večletnem grozljivem šikaniranju s strani sodelavcev in sodelavk (in nisem naredila samomora). In lahko zopet relativno uspešno delam.
Ne vem pa, če bi si to tako naravnost upala povedati na zaposlitvenem razgovoru. Verjetno bi izpostavila kakšen bolj konvencionalen dosežek.
Jaz tega ne bi povedala. Nikoli ni pametno šimfat prejšnjih delovnih okolij.
Itak je vprašanje totalno butasto. Upam, da ga ne dobim. Ker res nimaš kaj pametnega odgovoriti.
Tisti dosežki, ki so meni pomembni, jih ne bi razlagala na razgovoru. Službeno pomembnih dosežkov pa nimam.
Itak imajo eni taka vprašanja, da za kozlat. Zraven pa se pogosto izkaže, da so imeli kandidata že prej.
Bog se vas usmili nesposobne. Taksno vprasanje vam je idealna prilika, da se kar se da dobro predstavite skozi opis svojega prispevka na kaksnem preteklem projektu kjer menite, da ste se se posebej izkazali. Seveda je se toliko bolje, ce je vas primer cim bolj vezan na delo oz. zaposlitev za katero se potegujete. V taksnem primeru se s svojim preteklim dosezkom lahko pokazete kot idealni kandidat. Ce pa se nikoli v zivljenju niste nic delali, magari neplacano, in nic “dosegli”, potem pa… bog se vas usmili.
FYI, te zadeve so po vecini v Sloveniji se vedno hudo amaterske. Ampak ne tako kot menite, ce sodim po tukaj napisanem. Se predstavljati si ne morete kaj vse se marsikje drugje dogaja, kaksna vprasanja, nizi intervjujev, testi, itd, itd. Vam pa je odvec se eno boljsi moznih vprasanj, in za vse vpletene.
Forum je zaprt za komentiranje.