Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj je to?

Kaj je to?

Malo sem panična…kajti- na venerinem gričku, čist na koncu/spodaj- so se mi nardili takšni majhni izrastki- kakšnih 5 jih je. Ko si dlačice pobrijem, so vidni. Kaj je to???? Je to morda od britja???? To bi rada odpravila, pa ne vem kako? Naj grem h ginekologinji, dermatologu…??? A je že katera imela to? Prosim za nasvet!

hvala in lp,nadja

To se mi je enkrat pojavilo od britja.Namazala sem si z ognjičevim mazilom.
Vendar to se mi je pojavilo drugi dan po britju zato sem vedla da je od žiletke razdražena koža.

lahko je tudi genitalni herpes

Po mojem imaš izrastke, ki radi zrastejo tam kje se pogosteje potiš. Če se briješ, se ti bo to dogajalo še hitreje, nekaj podobnega kot pod roko. Ponavadi jih izžgejo z laserjem ali pa odpadejo kar sami od sebe. Samo laična diagnoza… 😉

Če so podobne bradavicam, je to virus….ginekolog ti jih bo odstranil….ali pa bodo same odpadle

Tudi jaz sem imela eno tako, pa je kljub britju kar ostajala tam, kar naenkrat pa sem opazila, da je ni več?! Zdaj pa se je pojavila drugje. Nimam pojma od česa, mogoče res od britja. Po moje ni nevarno, je pa lahko moteče.

Res je, to nastane od britja, tudi jaz sem imela eno, kar nekaj časa, potem pa je sama od sebe izginila

jest sem tud to mela, pa je zginlo, ko se en teden nisem umila z žajfo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close