Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj je to?

kaj je to?

Mene pri seksu vedno zacne lulat tiscat. A mam prenizko mehur al kaj? Mate ve tudi kaj podobnega?

Ja, ja!!! Pri meni je isto! Pa nimam pojma zakaj. Se prav ne morem sprostit, ker me je strah, da se bom polulala.

drage moje,to pomeni,da ste na poti k enemu posebnemu orgazmu,ki se sprozi mislim da iz g tocke in je,kako nej recem,bolj moker-ta obcutek,da tisci potem mine in se spremeni v orgazem.bojazen,da se bosta populali pa je odvec.

lp

Ne vem, če je tole s točko G popolnoma res oz. vsaj ne vedno. Meni je že parkrat ušlo med spolnim odnosom in nisem bila blizu orgazma, res pa je, da sem uživala. Meni je tole čist na psiho udarilo, fant pa pravi, da ga prav vzburja (ker je toplo in nima motečega vonja… zahvala zdravemu pitju vode)…
Kot sem že rekla, meni je neprijetno in že iščem rešitev.

Lp vsem.

Ojla!
Moja kolegica ma to težavo in je povedala ginekologu in jo je pregledal in ugotovili so da ima res mehur prenizko, tako da sedaj pred odnosom hodi na WC, drugače jo vse boli in seveda ni prijetno. Pazite pa kaj počnete, ker je ona preveč “notr” padla in ji je mehur počil! Tako da tisto šele boli, zato raje prej izpraznite in nato mirno uživajte!

Lp

O, groza!!! Da mehur lahko poci??? A ni nobene pomoci? Kaksne vaje? Saj lulat grem prej, pa me vseeno tisci takrat.

Vem samo to, da je bila na vrhu v sedečem položaju, tako, da je fant res prodrl do konca vanjo pa še nežna nista bila, tko da …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close