Kaj je to
Živjo vsem, ki obvladate mašine.Imam dve vprašanji:
1) Meni že en mesec javlja okno: your system may be at risk..Windows are not genuine ali nekaj takega..In potem me opozori še v slo: vaš računalnik utegne biti ogrožen.
2) Ko prižgem rčn, se odpre okno za prijavo( gesla sicer ne rabim vpisat). zanima me, kako naj preprečim to dejanje. Rada bi prižgala rčn, brez da bi morala vedno klikat V redu..?
Hvala vam za odgovore, ki upam, da mi bodo pomagali. Lep večer.
Max hvala ti za trud, a kaj ko nimam pojma kaj narediti… Ko kliknem na prvi link, kaj moram potem? Vem,da sem trapasta, a prosim te pomagaj..
Ko pa sem kliknila na zadnjega, sem dala download remove WGA 1.2.. pa je čez tri sekunde odspodaj pisalo končano….Kaj moram tukaj naredit?
Lepo prosim za malo potrpljenja in pomoč–res ti bom ful ful hvaležna.
Lep pozdrav.
Max v zvezi z drugim vprašanjem: ko prižgem rač, se mi odpre okno :prijava, kjer je polje z geslom prazno, uporabnik pa je vpisan. Samo v redu moram pritisnit..
Jaz bi pa rada, da mi tega okna ne kaže več. SEm šla v uporabniške račune in nisem zasledila te možnosti, da mi ne bi kazalo tega okna…
torej,kaj naj naredim. V zvezi s prvim vprašanjem pa sem uredila..Hvala ti!!
Alo, alo – nihče te ne more prisiliti, da kupiš čarunalnik z operacijskim sistemom. Poglej v BigBang, Merkurja, Mercator…, večina je brez – razen, če uporabnik želi, potem jih dobi zraven – ali pa če sodijo v sam akcijski paket. Nekateri pa imajo prednaložen tudi Linux in OpenOffice, ki sta brezplačna.
Forum je zaprt za komentiranje.