Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj je to ženska ?

Kaj je to ženska ?

Ja, od “ponosne samote” se še dandanes ljudem tudi zmeša… 😀

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

tudi samo vprašanje ej napačno postavljeno, moralo bi se glasiti, kaj je to dobra ženska, veliko je žensk, a ne prav dosti dobrih..

Če bi bil ti dober, bi že vedel kaj je to dobra ženska. In tudi ne bi trosil takšnih o ženskah tule, kot jih. Pa še v Gospodovem imenu. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Če bi bil ti dober, bi že vedel kaj je to dobra ženska. In tudi ne bi trosil takšnih o ženskah tule, kot jih. Pa še v Gospodovem imenu. :)[/quote]
resnica mora priti med ljudi, četudi je neprijetna, še vedno je resnica….biti moški je zelo težko opravilo, predvsem zato ker imaš veliko opraviti z ženskami..

Če bi bil ti dober, bi že vedel kaj je to dobra ženska. In tudi ne bi trosil takšnih o ženskah tule, kot jih. Pa še v Gospodovem imenu. :)[/quote]
resnica mora priti med ljudi, četudi je neprijetna, še vedno je resnica….biti moški je zelo težko opravilo, predvsem zato ker imaš veliko opraviti z ženskami..[/quote]
Potem pa nehaj lagati. 😉 :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

resnica mora priti med ljudi, četudi je neprijetna, še vedno je resnica….biti moški je zelo težko opravilo, predvsem zato ker imaš veliko opraviti z ženskami..[/quote]

Ja, saj pravim. Takšen kot si, s takšnimi imaš opravka. In nekaterim je težko biti moški ob ženski, kot sam praviš. Spet drugim moškim je užitek biti Moški ob Ženski, kot pravijo. Vsi pa res niste/nismo za vse. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Potem pa nehaj lagati. 😉 :))[/quote]
marko da razumeš določene teme moraš biti moški, in ti si….???

izepljiva tole tako kot je treba, nadaljuj svoj stavek o laganju?

Ja, saj pravim. Takšen kot si, s takšnimi imaš opravka. In nekaterim je težko biti moški ob ženski, kot sam praviš. Spet drugim moškim je užitek biti Moški ob Ženski, kot pravijo. Vsi pa res niste/nismo za vse. ;)[/quote]
zakaj flancaš prežvečene stereotipe…takšen kot si s takšnimi imaš opravka? sem mogoče žid če ima z židi opravka? sem mogoče pingvin če sem oskrbnik pingvinov? ne govorim to da je težko biti moški ob ženski, govorim to, da je težko imeti opravka z ženskami in njihovimi kapricami…kapricami kot so tvoje…ampak si ženska, ne pričakujem da razumeš,lahko pa poskusim..

Ja, saj pravim. Takšen kot si, s takšnimi imaš opravka. In nekaterim je težko biti moški ob ženski, kot sam praviš. Spet drugim moškim je užitek biti Moški ob Ženski, kot pravijo. Vsi pa res niste/nismo za vse. ;)[/quote]
zakaj flancaš prežvečene stereotipe…takšen kot si s takšnimi imaš opravka? sem mogoče žid če ima z židi opravka? sem mogoče pingvin če sem oskrbnik pingvinov? ne govorim to da je težko biti moški ob ženski, govorim to, da je težko imeti opravka z ženskami in njihovimi kapricami…kapricami kot so tvoje…ampak si ženska, ne pričakujem da razumeš,lahko pa poskusim..[/quote]

Mešaš hruške in jabolka. Kje pa trdim, da si ženska? 🙂
Težke so lovke institucije, ki ti daje zavetje. 😉

zakaj flancaš prežvečene stereotipe…takšen kot si s takšnimi imaš opravka? sem mogoče žid če ima z židi opravka? sem mogoče pingvin če sem oskrbnik pingvinov? ne govorim to da je težko biti moški ob ženski, govorim to, da je težko imeti opravka z ženskami in njihovimi kapricami…kapricami kot so tvoje…ampak si ženska, ne pričakujem da razumeš,lahko pa poskusim..[/quote]

Mešaš hruške in jabolka. Kje pa trdim, da si ženska? 🙂
Težke so lovke institucije, ki ti daje zavetje. ;)[/quote]
in kje jaz navajam trditve ki jih ti navajaš? to se je nanašalo na Marka..dobra ženska je ta ki se zaveda da je ženska in ki ve kje ji je mesto

Jaopkica ti samo hoče povedat, da ne moreš zmagat na Le mansu s štirikolesnikom, ki je prirejen za stranpoti. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

you become a woman, when people came out of your vagina and stepped directly on your dreams and you’re still standing after that!

http://www.youtube.com/watch?v=28H3mF-qIlg

Ona je:

– privid vsakega moškega,
– želja neizponjena,
– tiho hrepenenje na sobotno jutro,
– nežen dotik v moški osami,
– topel objem poletnega dežja,
– srečen vir življenja,
– kača v raju,
– usoda neizbežna (Smrt)…..

Vsakemu nekaj drugega….

Zanska je cudna stvar. Vsekakor ni moski.
Vsekakor ze izgleda nadvse cudno. Ko sem bil majhen jih nisem maral.
Ok Mama je mama, mamo sem maral. Mama ni zenska, mama je mama.
Ko sem pa odrastel. Se pa si nimas kaj zaceti z njimi.

Sem pa gledal enkrat cez cesto, kaki lepi clovek stoji tam na drugi strani ceste.
Nisem vedel da clovek zna biti tako lep.

Sok pride, ko clovek vidi da ima ta lep clovek neki dve (hriba spredaj). Kaj te to je. To se izgleda zelo nenormalno. In tkao mehko je. Cemu smisel temu?

Da se ne omenim kje druge nenormalnosti ki jih opazis na tem cloveku.

Vsekakor jaz ne vem, zakaj je ta stvar tako skupaj napravlena kot je. Je pa vedno se tako zanimivo obadati z vsemi tami simetrijami, in nesprazmerji ali sorazmerji na teh bitjih.
In nekako moski pravzaprav sploh ne vem, bolj zanimive in prijetni stvari pozeti . Ali pa?

Nevem vcasih clovek kar osupne nad vso to lepoto. Enkrat sem gledal kako ima ena kolke skupaj narete, se pa ne ves kaj si naj mislis.

Sem bral enkrat nekje: Ni je stvari ki moskega bolj dvigne kor zenski obraz in ni je stvari ki se je moski bolj zeli kot zenska.
Po svetem pismu je stvar, zaradi katere clovek zapusti oceta in mater, in postaneta eno telo.

Tako da ne vem milsim, da je to nekasno vodilo , vzvod v naravi. Nekaksni bozji prst, ki ti lajko prinese sreco ali pa gorje.

Samo za nežne, vljudne in prijazne:

http://med.over.net/forum5/read.php?151,8725750

sicer ne razumem, da samski tako radi sodelujejo na starševskem, ko je pa tu tako obetavno…?!

zelo nežno, navse vljudno in popolnoma prijazno:
nerodna je kot vile za v varžat … kaj se pa skriva za neprijavljenim nickom … pa menda ja ne pričakuje ponud, vabil … kar tako – vsem na očeh??

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

zelo nežno, navse vljudno in popolnoma prijazno:
nerodna je kot vile za v varžat … kaj se pa skriva za neprijavljenim nickom … pa menda ja ne pričakuje ponud, vabil … kar tako – vsem na očeh??[/quote]

Tukaj se moram pa strinjat s tabo. Sicer brez vil.:) Očitno tudi mene nič ne izuči. Pusti si pisariti, potem pa mrkne. Kot je bilo že rečeno na sč, nekdo nekaj joka in stoka, ko mu želiš pa priskočiti, pa noj efekt laufa. Mislim, da še sebi ne morem več zaupati, ker vse tako resno jemljem…v resnici je pa kakšna laš ali muti voda.

laž 🙂

Evo ga, do žensk “razumevajoči” krščanski fanatik v vsej svoji veličini…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ha ha ha ha…in ta v sosednji temi napada Fotrovega sineta…rofl

A težko je bit moški…ja ti bogi revček..no:)

Kotam se od smeha….zdaj pa spoštovani bralci, ocenite, kako zelo ima oseba X6 dejansko rada ženske…

Zanimivo japkica da maš prav…. ne pozabi pa omenit tega tistim samskim ženskam ki so tak zanič same da še slabega deca ne dobijo 😉 (oz si ga ne zaslužijo) ker če so same nične imajo tudi nič

glej da boš to vestno ponavljala in ne samo pri moških ampak predvsem pri svojem spolu!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Evo ga, do žensk “razumevajoči” krščanski fanatik v vsej svoji veličini…[/quote]

Krscanski fanatiki zanicujejo zenske.

Evo ga, do žensk “razumevajoči” krščanski fanatik v vsej svoji veličini…[/quote]

Krscanski fanatiki zanicujejo zenske.[/quote]
res je … bi jih morali na križ pribijati, kot so sad Marijinega telesa, da bi pridobile na vrednosti … Bog se usmili ljudi brez vere.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Krscanski fanatiki zanicujejo zenske.[/quote]
res je … bi jih morali na križ pribijati, kot so sad Marijinega telesa, da bi pridobile na vrednosti … Bog se usmili ljudi brez vere.[/quote]

Kva – jezusa se je zato pribilo na kriz, da bi zenske doble na vrednosti? bog se usmil useh, ki tko mislte 😛

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close