Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj je to ženska ?

Kaj je to ženska ?

Ko sem se pred uro peljal po cesti in poslušal radio, je bila na VAL-u 202 neka pogovorna oddaja o glasbi in filozofiji … : Nietzsche je baje nekoč Wagnerja vprašal : “Kaj je to ženska ? On mu je sicer to odgovoril indirektno v obliki opere …

Naj bi bilo pa to vprašanje za 21. stoletje … kao ; ampak mislim da ga ne bodo rešili niti mnogo kasneje …

Kaj je torej ženska ???

Bitje z XX kromosomom za razliko od moškega XY. :))
Kje se to vidi? Jah, najbolj po spolu. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nezemljsko bitje, ki ga človeški (moški) um ni sposoben razumeti in dojeti. 🙂

Ima nas takvih i ima vas onakvih. 🙂
Spol pač ne določa osebnostnih/značajskih/mišljenjskih razlik, ki so zelo pomembne, da ti je nekdo všeč.
Variacije dela narava počez po spolih in ne striktno po spolu.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

ni za toplovodarje .. čeprav so jih rodile.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

SPR

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Božji čudež ?

Odrešitev za moške.

In česa bi nas naj ženske odrešile ?

lastnega prav, svobode izbire, delanja po svoje … take — fundamentalno človeških stvari …

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ženska je nekdo, ki se izogiba modelom, ki postavljajo vprašanja “kaj je to ženska”.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

😀

+1

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

pikec … tisti nekdo (1. oseba ednine, moški spol) nima lulčka spredaj kamor ti pikaš

Zakaj se kar naprej vrstijo teme: “Kaj je ženska?2, “Kaj si ženska želi?”, pa kakšne so ženske v tej in oni ligi…? S temi temami prav razkazujete svojo podrejenost ženski in obsedenost z vprašanji njenih želja, da bi jim lahko uspešno služili. Ni čudno, da se norčujejo iz tepcev, ki so pripravljeni ustreči vsaki njihovi muhi. Kdaj se pa one javno sprašujejo o moških, njihovih željah in potrebah? A res nimate nobenega samospoštovanja? Koga brigajo njihove neskončne želje? Babšeta polna želja in zahtev so perspektiva obupa za fehtarje podložniške mentalitete. Za to pasmo “moških” so pa tovrstne teme najbrž res poučne in priporočljive, da bodo znali nekoč streči svojim zlovoljnim gospodaricam.

Zakaj sovražite nekoga, ki postavlja vprašanja, na katera nimate odgovora???

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

twelve+ pointz
ker so revšeta in niti sebe ne sovražijo dovolj, da bi druge odrešili svoje prisotnosti … skratka sami nepopolneži, Izmeti, ausšusi ☺

Tisti moški, ki si postavlja vprašanja o tem, kdo je ženska, je najbrž živel v džungli, daleč stran od civilizacije. Iz preproste besede “ženska” nekateri naredijo celo evolucijo. Sami si komplicirate lajf:). Zdaj razumem, zakaj marsikdo ne pozna besede “partnerstvo”.

Zato, ker je človek ob vsej tej poplavi informacij in pranju možganov preko medijev, izgubil stik s sabo ter pozabil nase in na svoje resnične potrebe.
In ob vsej tej zmaterializirani in zmedeni družbi spet iščemo poti do sebe ter spoznanja kako in na kakšen način zadovoljiti svoje resnične potrebe. Da bomo zadovoljni in sposobni živeti drug z drugim…..

Kdaj bomo brali razprave filozofinj na temo: Kaj je moški? Ženskam tega teoretiziranja ni treba. Za njih je dec pač tisto, kar mu one dovolijo, da je. Služabnik. In ker večina fehtarskega občestva moškega spola v dodeljeni jim vlogi voljno sodeluje, imajo babe celo prav.

Zato, ker je človek ob vsej tej poplavi informacij in pranju možganov preko medijev, izgubil stik s sabo ter pozabil nase in na svoje resnične potrebe.
In ob vsej tej zmaterializirani in zmedeni družbi spet iščemo poti do sebe ter spoznanja kako in na kakšen način zadovoljiti svoje resnične potrebe. Da bomo zadovoljni in sposobni živeti drug z drugim…..[/quote]
ne človek … ovce, teleta,… Ljudje še vedno vemo za kaj gre in kako se živi.
Pa za to ni kriva ne potrošnja, globalizacija, ozonske luknje, najdeni nezemljani, …
je pa res, da v sistemu izobrževanja manjka predmet na temo: Nič ni gotovega razen smrti in davkov – davčni dolg mora biti plačan sicer se deduje.

Fotrov sine, občudujem tvojo vztrajnost, a dosegel boš kontraefekt, Pišem ti iz lastnih izkušenj. Fehtarji te bodo zasovražili, obtoževali te bodo, da si ne vem kaj, ekr širiš tako ideologijo in še bolj lazili babam v rit, obenem pa jih sovražili. Ta mazohizem povprečnega moškega je strašen in neozdravljiv. To je ta šank mentaliteta, sej nekaj frajerišijo, dejansko pa samo gledajo, kako bi ustregli babam.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

vi, ki se greste odnose fant – fant teh problemov nimate, anede … vi imate problem, ker se tipi preganjamo za babnicami, namesto, da bi ga tebi vlekli in nastavljali.

Jaooo, kam gre ta svet?! Prave babe ste ratali! Prav v vsaki temi se spljuvate med sabo.

Torej, kje najti pravega moškega? V Zojini omari. Očitno. :))))))))))))

WYWH tebi pa tole;
Ob ženski si želiš biti Moški.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

z veseljem, ker je TO moj smisel – se potrudim do zadnjega atoma sebe — bi mi dopustila?

z veseljem, ker je TO moj smisel – se potrudim do zadnjega atoma sebe — bi mi dopustila?[/quote]

Hmmm, torej si samo za enkratno uporabo? 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Seveda pod pogojem, da ti ideja “biti moški” vzbuja prijetne občutke. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close