Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kaj je to? Za pitulčico

kaj je to? Za pitulčico

Srečnega pa zdravga
Tudi jaz sem se zaradi babi naučila na internet, da bom sodelovala na mon-u.Ker se je babi nehala oglašat, se tudi jaz ne vključujem pogosto.
Zato upam da se babi začne zopet javljat.
lep pozdrav

ooooo, Babi – TAKO SPOSTOVANJA VREDNE IN “SVETLE” OSEBE, tolerantne, zivljenjsko modre, prepolne dobrih misli, da o znanjih ne govorimo, …posebno mesto ima pri vseh nas, ki veckrat beremo kot pisemo tule gor.Vcasih smo brali se vec, pa se je modro odlocila posvetiti se cemu drugemu – tudi v tem jo podpiramo in zelimo vse dobro.
Ostajajo nase pozitivne misli, ki jih , ce je kaj pravice na tem svetu – in JO JE – zanese veterc tja na Primorsko.

Dobro in pomembno je namrec vedeti v teh casih, da je na svetu veliko plemenitih in mocnih ljudi.Ni vse tako, kot nam skusajo prodati mediji!
Torej, vse dobro vsem.
lp

ogi: bova se kaksno na to temo rekla, ko bo dete tu, a ne? 🙂
Ampak za kozje mleko se nisem slisala (ne vem, kaksen ucinek naj bi imelo?) in tudi pojma nimam, kje bi ga dobila (mestno dete, hihi). Se torej cez par mesecev bolj podrobno pogovarjava o teh stvareh :).

Lp, mishika

Nona karolina, heeej! Čestitam za vnuke, bodo lahko plesali četvorko:)))

Lepo je bilo srečati se spet tu.

Vse lepo, dobro, zdravo in še bi se našlo…,

tja k reki Vipavi Pozdravček Babi

Vsem, prav vsem en lep pozdravček z obale z najlepšimi željami.

Naj pa še kdo reče, da dobra hrana, pripravljena z ljubeznijo ne druži

ljudi. Zdi se mi, kot bi sedela pri lepo dekorirani mizi s prijaznimi

dobro mislečimi znanci, ki jih nikoli ne pozabiš.

Še nazdravili si bomo:)

Lepo je vedeti, da nas je še veliko takih, ki radi podarjamo nasmeh in

vzpodbudno besedo. Ostanimo taki!

Naj gredo te iskrene besede na vse strani neba Babi

Še ena starina se javlja 🙂 Vsem, predvsem pa tebi – Babi – želim srečno 2008.

mishika, čestitam za skorajšnji podmladek 🙂

Iiii, pa sem hotel ze sprasevati, ce katera ve, kje se skrivas :). Res! Kako kaj Stasa?

Se malo bo spet cela “stara” kuharska banda na kupu, hihihi…

Lp, mishika

Staša, hej!:)))))

Pol blond, pol črna haha!

Nekatere je narava obdarila z dolgimi nogami, druge pa z dolgimi trepalnicami:) Vsega pač ne more človek imeti. Pravilno porazdeljeno, a ne?

Vsega se spomnim.

Pozdravček in hvala za dobre želje. Enako tudi tebi Babi

O Babi, Babi, kako sem te vesela, da se zopet oglašaš in nas spodbujaš k ponovnemu javljanju. Vesela pa sem tudi vseh ostalih “starih” mačk in mačkov, ki se poznamo že kar nekaj časa.Ni še prepozno za lepa voščila ob novem letu: tebi Babi in vsem pozitivno mislečim na tem forumu srečno, zdravo in predvsem gibljivo v letu 2008, tudi Primožu, ki nas je kar večkrat lepo združil na srečanju v Trzinu, pa na Bojko – Babičino sestro ne smem pozabit. Res mi je bilo kar malo dolgačas, ker se Babi in ostali “stari” člani niso toliko oglašali, pa saj bo sedaj bolje, kot vidim. Vsem skupaj en lep Pozdrav, Mica

Debeljak M.

Babi in ostale kuharce puharce!

PA ne da je negativna energija zmagala, no! Ne dajte se. Žlehtnobe je res dost okrog, pa kaj? To ima itak v sebi tisti, ki jo seje.

Ne dajte se, no!

_ * _ * _ * _* _* _ * Itak se vedno zgodi drugače, kot pričakujem :)

babi, vse lepo v novem letu !! malo pozno…ampak res !! sem petra-se še spomniš!? na morem se prijaviti s svojim “starim” nickom- je že zaseden!?:)). no, javljam se res poredko- mi je pa lepo,lepo – te brati !!!
upam,da se boš še kaj javljala !! jaz sem sedaj s črtico!?.). vse lepo še enkrat !! petra

Dan!

Še ena “stara”… in prav poseben pozdrav vsem. Ja tako se naše niti razpredejo povsod. Velikokrat se spomnim srečanj,pa dobrih nasvetov tu gor ali samo prijaznega pozdrava,dobrih želja.

Lep prijazen pozdrav prav vsem!

LP,Hali ************************** http://hali.moj-album.com/

No, pa se javi še ena “starina”. Saj se mi zdi, da smo še vsi na kupu, samo pišemo ne več. Zgleda na žalost ni več prave klime. Škoda.
Kakorkoli že, pozdravček vse starim znankam!

Haj!
Še ena “stara” se javlja. Babi vse dobro v novem letu tebi in tvojim dragim.

miha-ela

No, to je pa res lepo presenečenje! :)))

Za forum mi je začelo zmanjkovati časa že pred leti, ko je bil še drugačne oblike in ko ste bile vse “stare” mojstrice še tu. Pred kakim letom sem ga odprla iz radovednosti in ugotovila, da žal ni več tisto, kar je bil. Danes mi je znanka omenila pitulice in me je zgrabila nostalgija…

In vidim, da ste še tu. Vsaj občasno, ali pa slučajno ravno zdaj. Saj je vseeno. Čudovito je srečati stare prijateljice (in prijatelje, saj Ogija ne smem izpustiti). Vse vas prisrčno pozdravljam in vam želim vse najlepše!

Mishika, otročka pa le navadi na kozje mleko. Ne vem točno, kaj vsebuje, je pa zelo zdravo. Nekateri celo pravijo, da je prav zdravilno. Vsekakor je bolj hranljivo in lažje prebavljivo od kravjega. Ima pa en poseben okus in je problem, če tega okusa nisi vajen. Zdaj lahko kozje mleko kupiš skoraj v vsaki trgovini (ko so bili moji otroci majhni, ga ni bilo), zato le izkoristi to možnost.

Pa lep pozdrav vsem še enkrat!

Iskrene pozdrave vsem na vse strani.

Lepo vas je bilo brati, kot bi se v resnici spet srečali:))) Babi

Hy vsem po lepi naši deželi
Moram nas malo pokarati,nas-ker sem sam začel s starimi sabljami,
sedaj pa berem še ena stara pa še ena pa en…..
Mar ni ,na žalost,preminuli IVICA ŠERFEZI z LJUBKO,prepeval:
godine niso važne?!Res je da smo bili vsi mladi in lepi,sedaj smo
pač še samo lepi,zato pa bogatejši z izkušnjami.Pa en lep sončen pozdrav
iz ŠTAJERSKE-OGI

Po dolgem času sem ponovno zašla na ta forum, ki sem prenehala obiskovati v času, ko se je umaknila Babi, nato pa še druge “stare” forumešice. Kako lepo vas je ponovno brati!
Sama sem bila zelo aktivna bralka in preizkuševalka vaših receptov, javljala pa sem se bolj redko, saj mi besede niso nikoli tekle tako gladko kot vam.
Lep pozdrav vsem!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close