kaj je to za ena cifra
S tele cifre so me že parkrat klicali na stacionarca:
013200652
Danes pa sem bila doma, ko je zazvonilo. Zvonilo dolgo, cifre nisem prepoznala in se nisem oglasila. Čez dve minuti pokličejo še enkrat in sem se oglasila, na drugi strani pa samo nek kratek pisk … pisk … pisk …
Google ne vrže ven nič pametnega.
Sam zanima me, če še koga gnjavijo s te cifre.
Pokliči nazaj pa boš videla.[/quote]
Na stacionarcu nimam impulzov za klicat oz. moram vsak klic plačati (pa ne bi rada reskirala kakšnih čudnih tarif), z mobitela mi pa na kraj pameti ne pade, da me bodo potem še tam gnjavili.
Sem kontaktirala providerja, ampak to je zdaj spet cel postopek in gore dole.
Sem mislila, če so še komu težili.
Mojo kolegico tudi kar naprej kličejo iz te cifre. Ker nima interneta sem ji obljubila, da stvar raziščem, vendar, kot pravite, nikjer nič. Če pokličeš, samo piska. Zaradi teh klicev je že čisto panična, saj se boji, da jo kdo zalezuje razlogom????, oz kontrolira, če je doma.
Prosim javite, če kdo ve kaj več
Lep pozdrav Lubi
Dobrodošli. Operater bo z vami takoj ko bo mogoce. Pogovor se bo shranil in ce boste želeli, ob zakljucku pogovora poslal na e-naslov.
Gašper says:
Pozdravljeni,
Nina says:
Pozdravljeni, moje ime je Nina kako vam lahko svetujem?
Gašper says:
v zadnji uri sem dobil veliko klicev iz stevilke 013200652 in signal je da zelijo poslati faks. Preveril sem kdo je operater stevilke in ugotovil da je AMIS
Gašper says:
Na internetu sem nasel veliko pisanega o tej stevilki in klice veliko ljudi tudi ponoci in to veckrat
Gašper says:
gre za to da poskusamo zadevo resiti na nacin preko vas predno bomo zadevo prijavili na policijo
Nina says:
mi lahko osebo samo pozovemo naj preneha s svojim početje
Nina says:
ga opozorimo, v kolikor se na opozorilo ne odzove mu lahko storitve tudi izključimo. To pa je vse, kar je v domeni operaterja.
Nina says:
identitete vam ne moremo izdati
Gašper says:
ne gre za to izvemo identiteto, gre za to da storite tocno to da ga opozorite in ce ne bo prenehal mi izklopite storitev, Glede na stevilo klicev ki so ze bili opravljeni mislim da je stevilka že zrela za izklop. Vec si lahko preberete tukaj http://med.over.net/forum5/read.php?151,9342294 .
Nina says:
v tem primeru potrebujemo vaš dopis v pisni obliki, potrebujemo vsaj tri primere klicev, datum in čas trajanja
Nina says:
na podlagi tega se lahko prijavi zlonamerno početje
Zadevo prijavite na AMIS, kajti oni so operater omenjene stevilke 01 3200652 . Jaz sem ze oddal prijavo in vec ko vas bo bodo ukrepali z prijavo o zlonamernem pocetju .
Katerokoli stevilko lahko preverite tukaj http://www.npch.si/index.php?option=com_wrapper&Itemid=27 in izvedeli boste vsaj kdo je operater stevilke .
Sem poskusila prijaviti zadevo na AMIS-u in ni šlo, ker nisem njihova naročnica 🙁 Pravijo da moram zadevo prijaviti SIOL-u. Zanimivo. Nekdo, ki ima očitno preveč časa in nas nadleguje je varovan saj nočejo izdati imena osebe oz naziv družbe, ki se gre nečednosti.
Zadevo sem prijavila na SIOL, ker sem njihova naročnica.
20 mg prednisone tablet prednisone 5 mg tablet canada pharmacy prednisone
https://prednisonet.online prednisone 60 mg tablet
prednisone 30 mg coupon prednisone online australia prednisone 10mg tabs
Forum je zaprt za komentiranje.