KAJ JE SPROŽILO PROTESTE V NEPALU
Anonimno 9346, 10.09.2025 ob 23:44
Darko732, 10.09.2025 ob 23:40
Anonimno 1958, 10.09.2025 ob 23:39
Darko732, 10.09.2025 ob 23:36
Padamo kot domine, 10.09.2025 ob 23:27
Darko732, 10.09.2025 ob 22:37
Slovencem pa še ni dovolj, da so jim lastne domove spremenili v zapore in najemniška stanovanja, vsakršno delo obdavčili za zagotavljanje sredstev bogatega življenja izbranim prisklednikom in njihovim družinam , kolegom, znancem, prepovedali, kaznovali pomoč sočloveku, vsilili druge razne dajatve, namišljene dolgove, preprečili koriščenje lastnega solastništva, ki ga premore dežela Slovenija, vsilili večkratna plačevanja za iste zadeve, storitve, infrastrukturo, vsilili enako ovrednoteno energijsko koriščenje, katero izhaja ustvarjeno iz ljudskega plačila in ne tujih naložb, ukrnili mnoge svoboščine, otežili zavzemanje za popravilo krivic, zasužnjili ljudi, si vzeli oblast nad njihovimi potomci, zemljo, vodo, zrakom, penzije spremenili v puf in naložbe za izbrane kapitaliste katerih dobiček plačajo že tako sužnjeni ljudje itd.
“Iste politike slovenci gledajo več kot 30 let pa “se jih niso naveličali” med tem ko se mnogi svojih žena in mož naveličajo tudi že po nekaj mesecih.”
Hudičeva SLOVENSKA DRŽAVA IN NJENI PLAČANCI.
Najbolj grozna je od osamosvojitve dalje. Težko je biti naenkrat v tem, če nisi koruptiven in oligarhičen Balkanec Slovenec.
Da , vedno več in huje so si dovolili. Deželo so spremenili v hiralnico, suženjsko taborišče, da je izbrani peščici omogočeno kraljevsko življenje. In potem se še bresramno bahajo in kažejo narodu ki ga zatirajo. Narod pa “bukovo” gleda.
Drži. Vendar lenuhi kot si ti, tudi niste zaželeni. Se zavedaš tega?
Odjebi budala jadna!
Na isti listi si kot tisti, ki grabijo. Tudi lenuhov in zblojencev nihče ne mara.
Ti presneti debil gnusni zahojeni, tudi če bi jaz bil lenuh ti moja lenoba ne povzroča škode in trpljenja, tvoja gnusoba gnusna in to kar počneš pa počne škodo in trpljenje. Glej da se mi kdaj ne utrga in te poiščem v “tvoji” vasi povprašam zate in ti lastnoročno sodim.
Forum je zaprt za komentiranje.