Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj je sploh to LJUBEZEN?

Kaj je sploh to LJUBEZEN?

Pomlad se bliža. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Phahaha – vprašanje sem označila za butasto. Po relativno mizernih odgovorih mnogih sem prišla do sklepa, da se večini ne sanja kaj ljubezen oz ste do nje sumljivo indiferentni, tako da so slikice kar pravšnje.

Vzela za svojo? Ne. On_, a ti tudi vsako temo, v kateri napišeš en ali n postov vzameš za svojo?
No comment.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Hehhe…v mojem life-u je vedno pomlad 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Hehhe…v mojem life-u je vedno pomlad :)[/quote]
Pa ti si kot lastovica. Torej se seliš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Phahaha – vprašanje sem označila za butasto. Po relativno mizernih odgovorih mnogih sem prišla do sklepa, da se večini ne sanja kaj ljubezen oz ste do nje sumljivo indiferentni, tako da so slikice kar pravšnje.

Vzela za svojo? Ne. On_, a ti tudi vsako temo, v kateri napišeš en ali n postov vzameš za svojo?
No comment.[/quote]Hja na nek način je potem to res “tvoja” tema, če napišeš n postov in se tema odvija v “tvojo smer” 😉
Vsekakor je pa bilo to mišljeno kot pohvala, priznanje, da ti uspeva neko zavoženo? temo tako lepo poživit.

sumljivo indiferentni…. uf mogoče smo samo previdni, ker opisat tako neotipljiv subjektiven pojem kot je ljubezen je zelo nehvaležno početje. 😉
Kakorkoli, tvoji prispevki so vseeno zgovorni in povedo tudi nekaj (lepega 😉 o tebi….. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ja, nekaj pa moram narediti, če me imate vsi za grdo :)))

Ja, nekaj pa moram narediti, če me imate vsi za grdo :)))[/quote]
To pa ni bilo preveč lepo od tebe, da se želiš prikazati drugačno, kot si. :))

Ja, nekaj pa moram narediti, če me imate vsi za grdo :)))[/quote]
To pa ni bilo preveč lepo od tebe, da se želiš prikazati drugačno, kot si. :))[/quote]

Haha, Marko ne bi bilo enostavneje samo pritrditi – ja grda si. Ne pa kompliciraš…. jao.

To pa ni bilo preveč lepo od tebe, da se želiš prikazati drugačno, kot si. :))[/quote]

Haha, Marko ne bi bilo enostavneje samo pritrditi – ja grda si. Ne pa kompliciraš…. jao.[/quote]
Ne, ker potem to ne bi bil jaz. :))

Ja, nekaj pa moram narediti, če me imate vsi za grdo :)))[/quote]Khm, khm….. ne mi takih grdih besed polagat v usta, ker …… no resničnost je daaaaaaleč od te TVOJE trditve. :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ja, nekaj pa moram narediti, če me imate vsi za grdo :)))[/quote]Khm, khm….. ne mi takih grdih besed polagat v usta, ker …… no resničnost je daaaaaaleč od te TVOJE trditve. :))[/quote]

No ja, toda če bi človek vse moje poste skupaj povzel, strnil, ne bi ravno dobil vtisa, da sem lepa persona, ne….tako da, sem pa nisem 🙂

Khm, khm….. ne mi takih grdih besed polagat v usta, ker …… no resničnost je daaaaaaleč od te TVOJE trditve. :))[/quote]No ja, toda če bi človek vse moje poste skupaj povzel, strnil, ne bi ravno dobil vtisa, da sem lepa persona, ne….tako da, sem pa nisem :)[/quote]Lepota je v očeh opazovalca….. 😉
Tako, da je stvar (spet ) močno relativna…. Vsak pa tudi ne zna brat oz ni ravno pismen 😉

No ja, toda če bi človek vse moje poste skupaj povzel, strnil, ne bi ravno dobil vtisa, da sem lepa persona, ne….tako da, sem pa nisem :)[/quote]Lepota je v očeh opazovalca….. 😉
Tako, da je stvar (spet ) močno relativna…. Vsak pa tudi ne zna brat oz ni ravno pismen ;)[/quote]

Pisanje in branje je res zahtevno..zato raje lepim slikice 🙂

Se strinjam. Le da je opazovalec pogosto tudi opazovani. Torej pomembno je tudi in predvsem kako “opazimo” sebe, ne le, kako nas drugi. Drugi so nam lahko v pomoč.

No comment.[/quote]
Čemu takšna želja sebe prepričevati, da drugi ne vemo kaj je ljubezen ?
Če imaš občutek, da ti je drugi ne znamo v tebi prebuditi, še to ne pomeni, da ne vemo kako ljubezen občutimo pri sebi.

Vsak jo doživlja po svoje…A vseeno ima to skupno lastnot, da jo občutimo kot da smo eno z okoljem…Da smo v sozvočjo, kot neka harmonija, kjer nam občutki igrajo prijetno melodijo.

Bi rekel, da želja izhaja iz prepričanja, morda celo iz zavisti do drugih v smislu “raje sem sama, kot pa da imam tako “ljubezen”, kot jo imate vi. Po moje.

Ali pa preprosto iz neke nerealne predstave o tem, kako izgleda ljubezen med dvema. Seveda obstaja tudi možnost, da mi vsi tega ne poznamo, vemo, ona pa ve. Tudi to je možno. :)) Jaz želim vsakemu, da si izpolni svojo predstavo o čemerkoli že sanja, dokler ostaja to v mejah, ko drugim še ne škodujemo.

No comment.[/quote]
Čemu takšna želja sebe prepričevati, da drugi ne vemo kaj je ljubezen ?
Če imaš občutek, da ti je drugi ne znamo v tebi prebuditi, še to ne pomeni, da ne vemo kako ljubezen občutimo pri sebi.

Vsak jo doživlja po svoje…A vseeno ima to skupno lastnot, da jo občutimo kot da smo eno z okoljem…Da smo v sozvočjo, kot neka harmonija, kjer nam občutki igrajo prijetno melodijo.[/quote]

Zakaj bi naj oz sem sebe prepričevala, podala sem ostro mnenje, kaj si mislim o tem kar so napisali ostali….ne štekam ocene kaj to sploh pomeni, da človek mora prepričevati sebe – če ti Robi po tem vzorcu funkcioniraš v life-u, da se lahko kam premakneš (ali zaradi česarkoli že), še ne pomeni, da furamo vsi tak sistem (a treniraš za politikantstvo?). Tak post si nakracal kot, da imam 10 let in bi rada kupila liziko na štantu, kjer prodajajo izključno piskre. Jasno je, da vsak stvari občuti po svoje, in tudi kar občutimo zaradi sebe in ne zaradi drugih, posledično so predstave, pričakovanja povsem različna, that’s all.

Izhajam iz teze, da karkoli počnemo, to počnemo zaradi sebe.
Tega ne vidim kot nek sistem, ampak kot način delovanja našega uma, ki se skozi dejanja in misli nenehno potrjuje.
Kritičen odziv na neko mnenje, se pojavi, ko se tisto mnenje ne sklada z našimi prepričanji. Zato je sam odziv, poskus ohranjanja naše resnice ter s tem način, kako sebi dokazati(se prepričati), da imam prav.

[img]http://shrani.si/f/3X/Ty/3mckc5o5/love24.jpg[/img]

[img]http://shrani.si/f/3R/vr/3WZwY5CH/love1.jpg[/img]

[img]http://shrani.si/f/3Q/sh/3oIBuD3t/love18.jpg[/img]

[img]http://shrani.si/f/2m/H9/3UzHsZVo/loveisagame.jpg[/img]

[img]http://shrani.si/f/3b/80/15LZIvQB/431201277571388975371100.jpg[/img]

[img]http://shrani.si/f/1w/11x/1dmo0Fxe/i-love-myself.jpg[/img]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close