Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj je razlog, da obiskujete starševski čvek

Kaj je razlog, da obiskujete starševski čvek

Ena anketa za vse vas. Objavljena bo v ženskih revijah.

Kaj je razlog, da obiskujete starševski čvek?

Zaradi par posameznikov, ki dokazujejo, da še ni cela Slovenija totalno bebava: Gunnar, QBR, Kensington, Yo, Nikjozo…pol se pa počas že neha…no včasih kakšen neprijavljen napiše kaj res dobrega.

Ostalo je pa za zapret nekam na samotni otok, pa naj se pobijejo med sabo.

Osamljenost, socialna izključenost, pomanjkanje družbe. Tu se lahko “pogovarjam” o različnih temah, o katerih se z drugimi člani družine ne morem. Dokler sem bila še v službi, sploh nisem vedela, da SŠ, obstaja.

štancam poste in srčno upam da bom nekega dne prejel šalco za kofe z logotom med over neta in primoževim lastnoročnim podpisom. To je moj cilj in zato stalno nekaj prcam tle gor

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

gledam, kako se mi na ekranu delo je.be ☺

Ga ne obiskujem.

Ker se sprostim ob čvekarijah, ker se mi ne da početi kaj bolj koristnega, ker se včasih nasmejem, dobila sem že tudi pameten nasvet, tudi sama sem že svetovala(upam, da pametno)….

Eni grejo na čik, jaz pa na čvek.

per passatempo;).

včasih je kaj uporabnega, včasih kaj duhovitega. v glavnem pa bolj ena žalost.

ker mi je dolhčas
ker je včasih kaka dobra tema
ker sem že našla kak nasvet
ker kadar sem slabe volje se na kakšnega znesem

Je dobro za samopodbo.

Evo, dobiš podpis.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Najbolj me pa razp… ko tle na monu iščete notranjega političnega sovražnika, zunaj se vam pa Hrvatje userjejo v piran. Pa kje ste dobili eno tako predstavnico za slovenijo, ki nima pojma, ako se temu streže. Kot bi šla na tržnico. A šoferja smo že našli???.

Sč je preprost, ljudski, največji štos je pa na tem čveku, ko orng izobraženi ljudje( tako se vsaj opišejo in po pisavi se navsezadnje vidi) sprašujejo tako preproste stvari, ki jih en kmet, mrtev pijan za šalo reši, o komedijah kar se sex-a tiče pa,da ne pišem..V glavnem sč je zakon isto kot radio Gaga.

Dobro vprasanje, se sama ne vem. Mogoce zato, ker se med desetinami objav kdaj pojavi kaksna zanimiva, velika vecina pa na zalost potrjuje to, da smo Slovenci totalno zaplankani. Najvec z objavami, kjer se razpravlja v totalnih ekstremih, kot da so stvari crno-bele. Veliko prevec je nefleksibilnosti v nas Slovencih.

Pa res. Nič ne poročajo več o šoferju. So ga našli?

Včasih se nasmejim, včasih najdeš kakšno dobro temo, po novem še vreme … ☺, od kar delam doma, pa ste še družba�.

Podpis

Malo sem se izgradil in se pogledal tudi iz druge strani. Spoznal sem dve izvrstni prijateljici (poročeni)
In to je to.

..zaradi “nefiltra” – vsak pove, kar misli, brez cenzure, no, vsaj manjša je, kot v reali. In ugotoviš, kako različni smo si, kdaj pa tudi kaj novega/pametnega izveš. vsekakor mora obstajati 🙂

To je kot blagovnica z raznovrstno robo. Pogledam in kupim tisto kar rabim, ostalo pustim.
Tudi za nasmejat je včasih, kar me posebej pritegne.
Še en faktor je, navajenost. Včasih se vprašam, če meji na odvisnost. Ampak ne. Če brez problemov shajam parkrat po cel mesec brez interneta in se niti ne spomnim na SČ, najbrž ne gre za odvisnost.

jaz pa rabim novo majico 😉

Evo, dobiš podpis.

primož[/quote]

podpis brez šalce?

Evo, dobiš podpis.

primož[/quote]

pa sem jaz obsojen in kaznovan kot največja zloba ☺

Večkrat dnevno sem tukaj gor, če sem doma. V glavnem berem, včasih kaj svetujem, vedno vljudna, brez nizkih udarcev. Zelo redko odprem novo temo. Zakaj sem tukaj? Ker je to mali amaterski 24 ur, planet, slovenske novice … izveš vse, kar se aktualnega dogaja na poseben način. Včasih se smejim, drugič zgražam, tretjič podam svoje mnenje k temi. Ko vidim preveč izmišljenih in butastih tem, pa tole reč zaprem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close