Kaj je razlog, da obiskujete starševski čvek
Sč je preprost, ljudski, največji štos je pa na tem čveku, ko orng izobraženi ljudje( tako se vsaj opišejo in po pisavi se navsezadnje vidi) sprašujejo tako preproste stvari, ki jih en kmet, mrtev pijan za šalo reši, o komedijah kar se sex-a tiče pa,da ne pišem..V glavnem sč je zakon isto kot radio Gaga.
Dobro vprasanje, se sama ne vem. Mogoce zato, ker se med desetinami objav kdaj pojavi kaksna zanimiva, velika vecina pa na zalost potrjuje to, da smo Slovenci totalno zaplankani. Najvec z objavami, kjer se razpravlja v totalnih ekstremih, kot da so stvari crno-bele. Veliko prevec je nefleksibilnosti v nas Slovencih.
To je kot blagovnica z raznovrstno robo. Pogledam in kupim tisto kar rabim, ostalo pustim.
Tudi za nasmejat je včasih, kar me posebej pritegne.
Še en faktor je, navajenost. Včasih se vprašam, če meji na odvisnost. Ampak ne. Če brez problemov shajam parkrat po cel mesec brez interneta in se niti ne spomnim na SČ, najbrž ne gre za odvisnost.
Večkrat dnevno sem tukaj gor, če sem doma. V glavnem berem, včasih kaj svetujem, vedno vljudna, brez nizkih udarcev. Zelo redko odprem novo temo. Zakaj sem tukaj? Ker je to mali amaterski 24 ur, planet, slovenske novice … izveš vse, kar se aktualnega dogaja na poseben način. Včasih se smejim, drugič zgražam, tretjič podam svoje mnenje k temi. Ko vidim preveč izmišljenih in butastih tem, pa tole reč zaprem.
Forum je zaprt za komentiranje.