Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj je protibolečinska ambulanta v Lj, kaj delajo?

kaj je protibolečinska ambulanta v Lj, kaj delajo?

kako ti lahko pomaga protibolečinska ambulanta (v Lj), kaj delajo, če človeka naprimer nekaj boli, hvala

Moj oče je hodil na akupunkturo zaradi trigeminusa.

kako uredijo glavobol?

Mene je stihnilo v hrbtu, da se nisem mogel premakniti.  Klicali smo rešilca, a namesto, da bi mi dali protibolečinsko injekcijo so med vlekli na urgenco in tam matreriali celo noč!!?

Protibolečinska ambulanta se nahaja v LJ,Vodnikova ulica 62 (bolnica Dr. Petra Držaja). Mene so tja napotili v Diabetološki ambulanti zaradi nevropatske bolečine. Imaš pregled,razgovor. Nato ti določijo kaj je primerno za vašo bolečino. Potem pa sledi ali tbl. ali blokada ali kaj tretjega. Jaz bil že na blokadi,počutim se odlično,le za nevropatsko bol. še niso pogruntal prave kombinacije antidepresivov. Sem že na tretji terapiji odkar so me prvič obravnavali. So zelo prijazni in nimam kaj reči čez njih.

Meglo mešajo za javni denar! Nič ne pomagajo, samo norijo in hitijo. Je ena sestra stara, ki rada komandira. Tudi akupunkturo imajo in jo naredijo tako šablonsko, da ti kri teče ko te zbadajo in iglice ven pobirajo. Jaz nikoli več tja! Daleč od tega da so prijazni, zelo nesramni odrezavi so. Prijazni so za nevedneže, ki se ne spoznajo na to, kakšne so pacientove pravice, in ker ne sprašujejo nič, je njim to super, zato so “prijazni” do takega.

Zdravnica je živi satan, reži se ti v glavo, predvsem pa laže. In predpiše vsa zdravila, samo protibolečinska ne. Mene je s psiho kemijo grozno predozirala da sem se komi sestavla. Upam da ne grem več živa v un pekel tja. Tist cel oddelek je pekel.

Pomagajo proti bolečinam na različne načine. Meni so migreno odpravili. Srčni zdravniki in sestre.

https://www.md-medicina.si/o-nas

Če imaš denar, vsaj nekaj za nekaj terapij, je obravnava zadovoljiva. V sistemu nehigiensko preplačanega in namensko popolnoma neučinkovitega javnega zdravstva pa ni nič. Izogni se ga, če le lahko. Antidepresivi se zdaj predpisujejo kot včasih bronhi bonboni. Od zanohtnice do glioblastoma in še vse vmes, se zadnja leta “zdravi”  z antidepresivi.  Ko se po njih zrediš kot pitana svinja za zakol,  se ti pa še posmehujejo in predpisujejo zraven antidepresivov še statine in kar nekaj za krvni pritisk, pa če je povišan ali ne. Se vam kaj sanja zakaj?

Jahlej

Kako je bil.vas oče zadovoljen na akupunktura zaradi nevralgije trigeminusa ? Kaj pa je jemal kot ostalo terapijo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close