Najdi forum

Kaj je narobe?

Danes sem kupila nov CD z računalniško igrico. Igrico namestim, amapak zagnati je ne morem. Javi: Ne najdem zgoščenke.
CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation softwarw and re- start the game.
Kaj to pomeni? Sem namestitev zgrisala in ponovno poskusila. A rezultat je isti.
Hvala za pomoč. lp, petra

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Če je res igra originalna, potem ti kakšen “snemalni” program vse skupaj blokira. Ali imaš inštaliran Alcohol 120%, DAEMON Tools… Če ga imaš, ga zapri oziroma onemogoči emulacije. Ko boš to naredila, bo delalo.

Lp, Max

Max,
igra je originalna. Kolikor vem, nimam nobenih snemalnih programov. Pa -kako to poiskati oz. ugotoviti. če ne veš, če imaš tak program?
Bi lahko bila zaščita PC -cilin, ki ga imam inštaliranega?
Hvala za trud. lp, petra

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

pri nas je bilo isto: original DVD iz CZ, pa ga ni zaznal. Ko smo ga odnesli nazaj v trgovino, so nam ga zamenjali in rekli, da je bila cela serija teh DVDjev zanič.

Probaj inštalirati igro na kakšnem drugem računalniku. Ne, Pc-cilln ga naj ne bi motil. Probaj to pa bomo videli…

Lp, Max

Max,
samo sporočam – rešila problem. Težavo je povzročal “snemalni program” – klovn.
hvala za namige.
lp, petra

Samo da dela. Zdaj pa hitro igrat…

Lp, Max

Že igramo… oz. igra moj sinko..
lp, petra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close