kaj je narobe z žensko
V glavnem, otrok bo šel dvakrat plavat, namesto enkrat? To je ta silni problem? Daj ženska, skuliraj se. Reci ji, naj ti naslednjič sporoči, kam gresta, ker si take vrste človek, da ne maraš presenečenj, pa konec. Resno. Pa moža povprašaj, če je njemu kaj omenila, da gresta plavat.
Pa otroka čim prej spravi v vrtec, da bo babica lahko babica in ga bo lahko razvajala,za vsak dan bo pa otrok imel strokovno oskrbo.
babica je babica, mama pa mama…. in babica nima kej vozit otroka na kopanje brez maminega dovoljenja….
ca babica ne uposteva navodil mame, naj bo z vnuckom l v prisotnosti mame, dokler si zaupanja ne povrne…
in ja, moji mami in tasci bi rekla, da tega ne dovolim in da ce bo tako, ga zal vec ne dobita…
avtorici pa…. ja nekaj je narobe s to zensko…
Po moje ni fora v tem, da jo je peljala pač na bazen, ampak to, da o tem ni obvestila nje, se pravi matere. Če bi meni tašča odpeljala otroka, pa čeprav je tašča, nekam, kamor ne bi vedla, bi se pošteno pogovorila o nadaljnjih ukrepih. Jaz zaupam otroka v varstvo in imam tudi ves čas v mislih, da je otrok na varnem pri tašči, ne pa da je neznano kje. Naj pelje, seveda, ampak starši otroka imajo pravico vedeti kje se nahaja njihov otrok.
Lp
Ja, točno tako. Tudi meni ni všeč, da mojega otroka kar nekam peljejo, jaz pa o tem nimam pojma. Niti vprašajo me ne. Jaz sem odgovorna zanj, če se mu kaj zgodi. Čisto vsak mesec sem ga vozila k zdravniku zaradi te ali one viroze ali bakterijske okužbe, pa mi je zdravnica vedno rekla, da naj ga vzamem iz okolja, v katerem se je nalezel. Pri starih starših, ki jim je čistoča povsem tuja in enoletnega otroka ljubčkajo na usta. Fuj!
Mamico je treba VEDNO vprašati, če se otroka sme kam peljati in odločitev upoštevati. Tu ne gre le za babičino ljubezen, ampak tudi za zdravje otroka. Mene nikoli noben ni vprašal, če je tamali na kaj alergičen ali dovolj zdrav za to ali ono. Potem sem vedno bila tagrda… Otrok je MOJ in ne njihov, če se mu bo kaj zgodilo, bom JAZ odgovarjala. Saj, zakaj pa ste jim to dovolili?! Ha, me nihče ni vprašal!
VEDNO VPRAŠATI IN UPOŠTEVATI ODGOVOR!
Forum je zaprt za komentiranje.