Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kaj je narobe z xrobe?

Kaj je narobe z xrobe?

Stalno govori o nekih animacijah in nevidnih bitjih. A je ta tip prizadet al kaj? A je plačan, da objavlja te spakedravščine?

Je na zelo močnih drogah?

Ne vem, če je sploh dejanska oseba za tem nickom. Lahko je to umetna inteligenca, o kateri tudi naklada vedno

Je kdo že razvozlal to uganko MONa?

Kokoši, daj pridi in uporabi svoje detektivske sposobnosti!

Men je kt ena maskota mona..? Čist fajn.. in ubistvu pamtn..

Ma pač svoj namen na monu..

Njemu paše virtuala in anonimnost. Kot vsem nam …

Odgovor na objavo uporabnika
Grenivka422, 19.12.2021 ob 19:41

Njemu paše virtuala in anonimnost. Kot vsem nam …

Popestri teme ane? S kao neumesnimi, izraženo v njegovem stilu, sam pogosto nosjo globji pomen.. ?

Dokler se mu slike ne premikajo ni panike.

wd40a148, 19.12.2021 ob 19:49

Dokler se mu slike ne premikajo ni panike.

?? In da so tiho!

čudak bedast, 19.12.2021 ob 18:57

Stalno govori o nekih animacijah in nevidnih bitjih. A je ta tip prizadet al kaj? A je plačan, da objavlja te spakedravščine?

Je na zelo močnih drogah?

Ne vem, če je sploh dejanska oseba za tem nickom. Lahko je to umetna inteligenca, o kateri tudi naklada vedno

Je kdo že razvozlal to uganko MONa?

Kokoši, daj pridi in uporabi svoje detektivske sposobnosti!

Najbrž ima neko psihično bolezen (vsi jo imamo) ampak je hkrati tudi zelo inteligenten. Je introvertiran in je večino časa na spletu (tudi mi smo radi tu). Najbrž tudi konzumira kakšne droge (alkohol, trava ali kaj močnejšega), da popestri dan, ker mu je pač zaradi njegove inteligence sicer dolgočasen.

Zakaj vedno prvo večina pomisli, da je z nekom nekaj narobe, če ni na isti valovno dolžini kot on? Mogoče pa bi se vsak pri sebi moral vprašati, če ni z njim kaj narobe, če se že nekoga označuje z “narobnostjo”. Vsak človek je po svoje edinstven. Torej dokler ti ne škoduje, živi in pusti živeti kakor komu paše.

strpnost in ljubezen, 19.12.2021 ob 19:57

Zakaj vedno prvo večina pomisli, da je z nekom nekaj narobe, če ni na isti valovno dolžini kot on? Mogoče pa bi se vsak pri sebi moral vprašati, če ni z njim kaj narobe, če se že nekoga označuje z “narobnostjo”. Vsak človek je po svoje edinstven. Torej dokler ti ne škoduje, živi in pusti živeti kakor komu paše.

Lepo. Ni kaj dodati.

Aja, pa še to. Priznam, ko ga berem, da nisem niti približno na njegovi valovni dolžini in  večinoma ne razumem njegovih besed. Meni se zdi, da sem še zelo daleč od njegove inteligence. Ni pa mi na misel nikoli padlo, da bi bilo z njim kaj narobe. Jaz mu samo nisem dorasla.

(Psihična) bolezen nima ničesar skupnega z edinstvenostjo.

Bolezen je kruta, ker človeku odvzame možnost sposobnosti živeti po željah, ki so neuresničljive.

CrazY FroG ?, 19.12.2021 ob 19:44

Popestri teme ane? S kao neumesnimi, izraženo v njegovem stilu, sam pogosto nosjo globji pomen.. ?

Jaz si vsakič potem res predstavljam to animacijo. ? Kot pozitivna afirmacija

zkj k smo na monovju. kj se lepe delate. tle gor se sm pljuva, če ne se pa nrdi novo teorijo.

eni pravjo da je xrobe drawin k se je pozabu odjatv. zna bit da je kr res. darwin pa ni lih normalen

Več pove o ljudeh označevalcih kot pa o oznacenemu.

A ste že oprale anle, kastrole, skrtačile jezik s sirkovo krtačo? Pri slednjem bi se prej vse krtače znucale, pa jezik še zmer ne bi bil čist.

????????

Smeha smeha, 19.12.2021 ob 20:45

Več pove o ljudeh označevalcih kot pa o oznacenemu.

A ste že oprale anle, kastrole, skrtačile jezik s sirkovo krtačo? Pri slednjem bi se prej vse krtače znucale, pa jezik še zmer ne bi bil čist.

????????

No, meni pa ravno tvoj zapis ni smešen.  Tudi ti imaš psihične probleme, vemo, te vsake tok cajta kar pošteno obrne, sploh ob mlajih.

Smešna pa nisi.

jejhata, 19.12.2021 ob 20:51

No, meni pa ravno tvoj zapis ni smešen.  Tudi ti imaš psihične probleme, vemo, te vsake tok cajta kar pošteno obrne, sploh ob mlajih.

Smešna pa nisi.

Saj sem povedala, več pove o označevalcih kot o označenemu. Ljudje smo si različni. Če nekdo ne ravna tako kot ste si zamislili, če kdo ne čustvuje tako kot vi, če nekdo nima isti smisel za humor ali pač isto, kar vi počnete, kdo je tu vpet v okvir slike? Še Leo je posodobil slog Mone za to stoletje, ampak tudi likovna umetnost ne leži vsakemu. ??????

Nah ja, Mujo, Vašo in Janeza te pozdravljajo. ?‍♀️??????

Zame je kompliment, če se znajdem v nekem naslovu teme. Hvala vam za pomoč. Aja, še to moram obvezno napisati, kar že dolgo časa nisem 🙂 Več kot neskončno rad vas imam, vas, ki berete ta tekst. S kom naj se pogovarjam, če ne bi bilo vas.

To je Darmun v preobleki, torej ne, ni normalen in ja, je na drogah.

xrobe, 19.12.2021 ob 21:32

Zame je kompliment, če se znajdem v nekem naslovu teme. Hvala vam za pomoč. Aja, še to moram obvezno napisati, kar že dolgo časa nisem 🙂 Več kot neskončno rad vas imam, vas, ki berete ta tekst. S kom naj se pogovarjam, če ne bi bilo vas.

Ti kar bodi to kar si in hvala za popestritev in lepe besede ??

Hvala 🙂 Lepo počasi nadaljujemo. Tudi Rim ni bil zgrajen v enem dnevu.

Za xrobe:

? Ja res, ampak veš razuzdani Rimljani so tudi pogubili cesarstvo 🙂

Trenutno sem v dnevni sobi za računalnikom. Moje materialno telo je za računalnikom, če sem bolj precizen. Kot nevidno bitje sem nekje drugje, od koder kontroliram materialno telo. Tam je zraven mene še neko nevidno bitje. Drug drugega ne vidiva.

tip je pač psihično moten ali pa trol, druge ni

Ko odklopimo pet materialnih senzorjev, čutil, kje smo…odhajam v deželo Ninanana. Lahko noč 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close