Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj je narobe z moskimi da se skrivajo po virtualnih klepetalnicah?

Kaj je narobe z moskimi da se skrivajo po virtualnih klepetalnicah?

Tega je zdaj cedalje vec.

Moski zal tudi poroceni brez denarja in realnega lajfa so skriti po raznih virtualnih klepetalnicah, kjer se izzivljajo nad neznanimi zenskami tudi iz drugih drzav in potem z njimi govorijo prek vibra sli whatsappa, to so vecinoma samske brez otrok in moza ali samohranilke, locenke.

Za samske moske in locence, samohranilce vse to razumem, zaksj poroceni debili so v temu?? Skrivajo se se na portslih za zmenke in lazejo puncam, da se bodo locli, itd…

Saj tudi samski večinoma niso glih za glih na teh klepetalnicah. Pogovarjajo se ali pa zmenkujejo kar s petnajstimi hkrati. Ženske morate ven med ljudi, to preko ekranov je totalna izguba časa.

na temu forumu so samski moški veliko bolj resni. Tudi skrivajo se ne.

tukaj smo sami resni moški. Poročeni. Povemo vnaprej da se ne bomo ločli. Preskrbljeni. Solidne postave, delno še z lasmi. Soliden izgled. Dober avto. Dober vikend na morju za dobivanje. Ni da ni. In na koncu dneve nam ne rabiš prat, likat in kuhat, kaj češ lepšega! Pa še seksat se nam tud skor ne da več.

Odgovor na objavo uporabnika
Turbulurtur, 20.08.2025 ob 14:27

tukaj smo sami resni moški. Poročeni. Povemo vnaprej da se ne bomo ločli. Preskrbljeni. Solidne postave, delno še z lasmi. Soliden izgled. Dober avto. Dober vikend na morju za dobivanje. Ni da ni. In na koncu dneve nam ne rabiš prat, likat in kuhat, kaj češ lepšega! Pa še seksat se nam tud skor ne da več.

Zakaj bi se katera zapletala s tabo, če ti ni do seksa? Da bi se pogovarjala?

marsikaj..

Snežinka985, 20.08.2025 ob 16:52

Zakaj bi se katera zapletala s tabo, če ti ni do seksa? Da bi se pogovarjala?

snežinka, jaz bi se pa pogovarjal s tabo. mi napišeš svoj mail

hotel sem povedati, da bi se pogovarjal s tabo in potem še kaj več, če si bova ok.lp

kaj ti rabi eur, vikend na morju, top hiše, oblačila če samo drk aš doma…sam sem srednjih let, brez denarja, rad uživam, sem ok videza, ne težim ženskam, sem prijazen do njih, jih zadovoljim in v poznih 40 še nikoli nisem bil sam…

Jaz sem samski. Razne aplikacije za virtualno spoznavanje uporabljam le pasivno (vsake toliko časa pogledam novosti). Za redno vsakodnevno uporabo so taki appi neuporabni. Premalo žensk, kar pripelje do sledečega: Z eno nimam nič skupnega, z drugo sva preveč narazen, tretja že mesece ni bila prijavljena, četrta ni resna, peta sploh ne ve kaj išče, šesti se niti sporočila ne da prebrat, sedma preprosto ignorira… in potem spet od začetka. Po nekaj takšnih iteracijah pa žensk zmanjka.

Za spoznavanje v živo je med tednom premalo časa (to se verjetno vsi strinjamo?), tudi kakšen vikend mi pride prav zase. Še takrat, ko imam čas, pa pojma nimam, kje bi kakšno spoznal. Vem samo, da nobena samska ne bo niti pomežiknila, ampak bo čakala, da moški pristopi do nje, da se mu razveže jezik, da povabi na kavo… ona pa bo potem samo rekla GO / NO GO. Za pristopanje do random neznank in izvajanje small talka pa smo tudi že rekli, da ne pripelje nikamor. Poleg tega deluje čudaško in creepy. Če bi bil kakšen lepotec, bi se zanašal na videz in bi še probal. Sivega in napol plešastega dedca pa si verjetno nobena ženska ne želi? Parčkanje je bolj kot ne loterija – nekdo igra celo življenje pa ne zadane, drugi kupi eno srečko in postane milijonar.

Muahahaha  ????

Samski993, 25.08.2025 ob 20:36

Jaz sem samski. Razne aplikacije za virtualno spoznavanje uporabljam le pasivno (vsake toliko časa pogledam novosti). Za redno vsakodnevno uporabo so taki appi neuporabni. Premalo žensk, kar pripelje do sledečega: Z eno nimam nič skupnega, z drugo sva preveč narazen, tretja že mesece ni bila prijavljena, četrta ni resna, peta sploh ne ve kaj išče, šesti se niti sporočila ne da prebrat, sedma preprosto ignorira… in potem spet od začetka. Po nekaj takšnih iteracijah pa žensk zmanjka.

Za spoznavanje v živo je med tednom premalo časa (to se verjetno vsi strinjamo?), tudi kakšen vikend mi pride prav zase. Še takrat, ko imam čas, pa pojma nimam, kje bi kakšno spoznal. Vem samo, da nobena samska ne bo niti pomežiknila, ampak bo čakala, da moški pristopi do nje, da se mu razveže jezik, da povabi na kavo… ona pa bo potem samo rekla GO / NO GO. Za pristopanje do random neznank in izvajanje small talka pa smo tudi že rekli, da ne pripelje nikamor. Poleg tega deluje čudaško in creepy. Če bi bil kakšen lepotec, bi se zanašal na videz in bi še probal. Sivega in napol plešastega dedca pa si verjetno nobena ženska ne želi? Parčkanje je bolj kot ne loterija – nekdo igra celo življenje pa ne zadane, drugi kupi eno srečko in postane milijonar.

star pa si koliko

KrEna2025, 25.08.2025 ob 20:40

Muahahaha  ????

ZA Zurbuluturja

TURBULUTURJA* 

Zgleda, da mam probleme …

Zartrose, 20.08.2025 ob 17:00

marsikaj..

???

Še najbolj smiseln komentar. Pa tudi humoren, nedvomno, vsaj do zakrat, ko se zaveš, da je res marsikaj narobe s temi tipi. Saj sočustvukem z njimi. V splošnem. Kakor z vsakim revežem, takim in drugačnim.

Najbolj zabaven je še vedno Turbuluturjev komentar. Moram povdarit.

Če nimaš časa, potem je boljše, da nimaš ženske. Siv in plešast ne igra nobene vloge, če si kul človek.

človek133, 25.08.2025 ob 21:17

Če nimaš časa, potem je boljše, da nimaš ženske. Siv in plešast ne igra nobene vloge, če si kul človek.

Prosti čas med tednom je načeloma po 18:00 uri. Je služba, so opravki… to ima vsak normalen človek in menda se to razume? Dokler je še poletje in daljši dan, tudi večer lahko še izkoristiš. V jeseni in čez zimo, pa vemo, kako to je. Ampak naj ne bo zdaj čas kamen spotike. Večji problem kot najti čas je danes spoznavanje, druženje (in vse kar sodi sem).

Isto kot z ženskami ki se tam nahajajo. Večina neko namišljeno življenje živi online, nekateri iščejo potrditev da so zaželjeni, nekateri so socialno čisto izolirani in tako iščejo stik z ljudmi, večina jih ima probleme s samozavestjo….

V resnici problem postane ko ljudje več ne ločijo online od realnosti. Niso to tvoji prijatelji, nimaš stikov z ljudmi, nimaš družbe, nisi nekomu všeč, ker te sploh ne pozna, tudi ti drugih ne, samo idejo imaš v glavi da jih. Online si lahko kdorkoli hočeš bit. Večina jih je bebcev 😀 90% interneta je bulšit. Na tiste 10% ki ni pa večina ne zaide, ker ni zabavno.

Pa simpl je. Skrit si za ekranom. Pogumen.

Ko greš pa ven moraš pa komunicirati z ljudmi, te vidijo, če si zavrnjen čutiš bolj kot pa če te nekdo online zavrne. Je pa to še vedno najbolj zdravo. Biti med ljudmi. Kar se tiče spoznavanja novih ljudi, kar tako iz nič je to težko, razen če ste res gobčne sorte. Večina ljudi se spozna, spoprijatelji in poparčka, pri nekih dejavnostih, oz. ko se večkrat srečaš na istem mestu. Tako da jaz bi rekla recimo kakšen park v vaši okolici, srečuješ običajno iste ljudi, kakšen hobi ki vas zanima, kakšni tečaji, predavanja….preverite v knjižnici v svoji okolici. Običajno imajo veliko zanimivih stvari. Potem je tu prostovoljstvo. Tudi ogromno ljudi spoznaš. Najslabše je da se ljudje fokusirate samo na določen tip ljudi. Takšno moram spoznat. Takšnega moram spoznat. Kaj pa če spoznaš nekoga istega spola kot ti, postaneta prijatelja ali pa vsaj znanca, ti lahko predstavi sosedo, sestrično, sestro…nikoli ne veš. Recimo kakšna starejša ženska….ti lahko predstavi hči, sodelavko 😀 Nikoli ne veš. Ljudje ki so odprti do različnih ljudi, ki so pripravljeni se družiti tudi z ljudmi ki nisto isti kot oni, ljudje ki jih zanimajo drugi ljudje….običajno imajo socialno življenje in so redko sami. Večina se pač ne rodi takšna. So nekaj naredili za to da so kjer so. Vsak začetek je težak in večini je težko nove ljudi spoznavat. Ampak smo praktično vsi na istem, nihče vas ne opazuje, nihče ne razmišljaa toliko o vas kot vi sami. Kaj pa lahko izgubiš če nekoga ogovoriš? Lahko reče ne. In? Nisi nič izgubil. Ker nisi nič imel.

targaryan71

zelo preprosto, ker ste samice postale toxične fministke. umske bolnice. zavoženke, ničvredne družboslovke.  ki niste ŽENE.   poglej kaj pišeš. nimaš kaj lepega povedat o moških. si samo ločenka al pa večno samska umska bolnica, retardiranka. revica levičarska, ki je nihče ni poročil. je ne želi.   poglej tko. če je  nek produkt na trgu in gan ihče ne kupi. je to problem trga al produkta.   ja produkta a ne.  vendarle.   kdo so odjemalci kupici , ženske?? moški!  torej moški postavljamo pogoje.  to je moški svet.  ti lahko rečeš NE , sicer.  mpak prvo mora tebe moški kot si ga ti želiš zasnubit.  taki moški kot bi ga ti želela?  to lahko dobiš? ne moreš!  če bi lahko bi že bila poročena z takim.   poglej si svoje pisanje. al si ezbačika umska oblnica ali pa razočarna ločenka.  imaš pa jebača. ne pozabimo tega.  nekomu daješ svojo pohcano staro pizdo zastojn. ki ga ti ocenjuješ da ni doast dober. pa mu daj da si prazna jajca v tebi.  pov ti da te ne želi, pa mu daješ pizdo.  moški vedo to.  kakšne prasice ste, kakšne standarde iamte za vaše jebače ničvredne in neke potencialno resne moške.  ahhahaa tega nihče ne bo kupil. nihče te noče.  tvoje bežne zveze, roamnce , partnerstvo šteje med tvojimi lezbačikami tebi istimi feminsitkami. v moje svetu,. moškem, uspešnih moških, to ne šteje nič. razen da si lajdra.  normalno da moški lažejo. ker smejo, ker lahko.  ker je fukanje za moške ne zza samice.  ti bi morala  it od atija, če si ga sploh imela- verjetn ne, teje vzgajala mamica kuzla samohranilka ločenka, feminsitka. torje od atija do moža- nedolžna.  kaj pa ima  nek potencilani mož tvoj od tebe, ker si sprefukana lajdra?? ker is ločena?  kaj imam jaz od tega? nič nimam. če si lahk otebe privoščei msi lahko tudi  tebe 20 let mlajšo. torej eno 24 letnico. ki je že mamica, brez tujih frocov.

poglej, ti is pač prišla do točke, ko te nihče noče niti fukat. ozrioma še mogoče kakšen luzer fukat in nič druzga. samice nad 30 ločenke ste samo za fukat.  in to učimo svoje sinove fsi.  fsi maldi moški vedo da se moraj ognit ločenki. na daleč. ker ste toxične prasice, lene kurbe. ki ste uničile družino!!!

kaj misliš ,da bom jaz plačeval za tuje force  in tebe lajdro vozil nekam na lepo?  kam pa naj dam froca??    daj froca bivšemu možu, da boš fraj samica za naprej.  tko je resnica ti kurba smrdljivan ičvedfna praisca  ŽALJIVA TOXIČNA FEMISNTIKA.

MOŠKI POFUKAMO FSE KARL EZE GRE. NAJRAJE 18 LETNICO. TAKO DA J OTREBUŠČEK BOLI. DAJEK O SONČNICA.   in kansneje njeno mamico. ali ap tebek uzla in tvojo sestrco.

kaj ap ti lajdra misliš da si kurba leivčarska prasica znikrna smrdulja.

kaj misliš ,da boš lahko kr  gopcala vse kaj boš htela?! mrš prasica frigidna .  ZGNJI Z RAKOM KURBA NIČVREDNA POSRANKA .

Za “nima spol veze”:

Napisala si čisto generične nasvete: pojdi v park, pojdi v knjižnico, pojdi na tečaj… Verjetno nihče od samskih ni skrit nekje v kleti in 24/7 visi na internetu. Tudi samski hodimo med ljudi… morda ne v knjižnico ali na predavanje, hodimo pa na kakšne druge stvari, ki nas zanimajo, ki so nam na voljo in si jih lahko (če so v igri finance) privoščimo. In kaj naj samski tip v knjižnici počne? Vzame knjigo in se 3 ure skriva med policami, dokler ne pride ena zgovorna? Pa še potem lahko izve, da ni samska. Ja, seveda spoznavamo ljudi, ki nam jih življenje nameni (tudi take, ki niso samski), ne moreš pa si zdaj narediti načrta, kako boš vsak dan spoznal 10 žensk.

Najti partnerja ni šoping, kjer se lahko odločiš kdaj, kje in kaj boš kupil. Eni ga najdejo hitro, drugi nikoli. Eni ga menjajo kot po tekočem traku, drugi nikoli. Razumeti je tudi treba, da je z leti vedno manj izbire, ker: Ljudje so vedno bolj zaprti za spoznavanje. S starostjo naraščajo tudi pričakovanja in neprilagodljivost. Nekateri so že zasedeni, drugi razočarani in jih partnerstvo neha zanimat. Če je bilo na začetku “sena” za celo kopico, ga je kasneje samo še za vzorec.

Osebno menim, da za vsakega samskega nekje obstaja nekdo (neka sorodna duša), ampak včasih se dva taka ne srečata, pa čeprav bi bila skupaj popoln par. Nekatere poti se nikoli ne križajo. Tako je pač življenje.

Za spoznavne portale je potrebno vedeti, da je tam razmerje med moškimi ali ženskami vsaj 2:1 ali celo več. (prej verjetno 3:1 ali 4:1) In verjetno res veliko k temu razmerju pripomorejo razni poročeni, vezani…

Jaz sem na enem od takšnih portalov odprl moški profil (svoj, moja slika)… in nisem težil nobeni, niti ji poslal sporočila ali lajka. V enem letu sem imel 3 oglede in nobenega sporočila. Potem pa sem za foro odprl ženskega… in dobil v 10 minutah preko 100 sporočil in lajkov.  ?

anonimno821, 25.08.2025 ob 22:55

Za “nima spol veze”:

Napisala si čisto generične nasvete: pojdi v park, pojdi v knjižnico, pojdi na tečaj… Verjetno nihče od samskih ni skrit nekje v kleti in 24/7 visi na internetu. Tudi samski hodimo med ljudi… morda ne v knjižnico ali na predavanje, hodimo pa na kakšne druge stvari, ki nas zanimajo, ki so nam na voljo in si jih lahko (če so v igri finance) privoščimo. In kaj naj samski tip v knjižnici počne? Vzame knjigo in se 3 ure skriva med policami, dokler ne pride ena zgovorna? Pa še potem lahko izve, da ni samska. Ja, seveda spoznavamo ljudi, ki nam jih življenje nameni (tudi take, ki niso samski), ne moreš pa si zdaj narediti načrta, kako boš vsak dan spoznal 10 žensk.

Najti partnerja ni šoping, kjer se lahko odločiš kdaj, kje in kaj boš kupil. Eni ga najdejo hitro, drugi nikoli. Eni ga menjajo kot po tekočem traku, drugi nikoli. Razumeti je tudi treba, da je z leti vedno manj izbire, ker: Ljudje so vedno bolj zaprti za spoznavanje. S starostjo naraščajo tudi pričakovanja in neprilagodljivost. Nekateri so že zasedeni, drugi razočarani in jih partnerstvo neha zanimat. Če je bilo na začetku “sena” za celo kopico, ga je kasneje samo še za vzorec.

Osebno menim, da za vsakega samskega nekje obstaja nekdo (neka sorodna duša), ampak včasih se dva taka ne srečata, pa čeprav bi bila skupaj popoln par. Nekatere poti se nikoli ne križajo. Tako je pač življenje.

anonimno821

Tocno tako! Se strinjam  ?

Ja seveda da to ne garantira da boš nekoga spoznal zase. Nikoli ni garancije. Ampak daš si vsaj možnost. Pa tudi če ne spoznaš partnerja, spoznaš prijatelje, lahko najdeš svoje ljudi. Kar je pa pomembno v življenju. Da imaš svoje ljudi. Tudi če si samski. In ne v knjižnici niso samo knjige :). Jaz sem svojega trenutnega partnerja spoznala na potopisnem predavanju. V knjižnici :). Sem bila pa leta samska in vem da ne gre čez noč v večini. Seveda pa to ni recept za uspeh. Ljudi lahko spoznavaš kjerkoli. Ni lahko, ampaak je vredno včasih it čez sebe. Nič ni narobe če ob tem tudi prek interneta probaš. Ni potrebe da se izogibaš temu. Tako kot zunaj nikoli ne veš na koga naletiš tudi online. Več avenij kje lahko spoznavaš ljudi imaš, bolj si povečaš šanso. Zagotovila pa nikoli ni. Ampak to ne pomeni da se moraš odpovedati socialnemu življenju. V resnici je še bolj pomembno za tiste ki so samski. Praviš da večina samskih ni izoliranih socialno? Jaz pa mislim da jih je ogromno. Ko sem bila samska sem večinoma hodila sama naokoli. Na izlete, po potovanjih, na predavanja, izobraževanja, koncerte, gledališče, sprehode….v večini so tam ljudje v vezah in samske ženske. Zelo redko vidiš moškega samega kje. Zelo redko. Obstajajo seveda, ampak so redki. Tudi moške družbe bolj redko vidiš. Mogoče kje na koncertih no, pa v lokalih. Ženske družbe pa vidiš povsod. Se pa ljudje na splošno premalo družijo. Vse površinsko in plehko postaja. Vsako leto je slabše. To se pa strinjam. In ja nekateri se ko jih ogovoriš ali pa se jim samo nasmehneš, obnašajo kot da jih napadaš. Sploh ženske. Se ogroženi počutijo očitno. Tudi mene ki sem zelo zgovorna včasih preseneti odziv. Ampak nimaš kaj, takšne pač pustiš pri miru. Verjamem da je za moške še miljonkrat hujše, verjetno veliko takšnih odzivov dobijo. Zato bi pa morale ženske, ki si želijo družbe malo bolj pristopno delovati, dati kakšen znak ljudem da si želijo družbe. Če sediš nekje v kotu in resno gledaš ali pa še huje si zaabubljen v mobitel….mora biti nekdo res ekstremno pogumen da bi pristopil. Ker ljudje nočejo motit drugih.

targaryan71, 20.08.2025 ob 12:01

Tega je zdaj cedalje vec.

Moski zal tudi poroceni brez denarja in realnega lajfa so skriti po raznih virtualnih klepetalnicah, kjer se izzivljajo nad neznanimi zenskami tudi iz drugih drzav in potem z njimi govorijo prek vibra sli whatsappa, to so vecinoma samske brez otrok in moza ali samohranilke, locenke.

Za samske moske in locence, samohranilce vse to razumem, zaksj poroceni debili so v temu?? Skrivajo se se na portslih za zmenke in lazejo puncam, da se bodo locli, itd…

Zakaj ne prideš v oštarijo kamor hodimo na pivo, pa te bomo tam vprašali, če daš!?!

Razen interneta nimam idej, kje naj spoznam kakšno. Po pravici napisano če ne bi bilo interneta, ne bi doživel prvega poljuba, kaj šele kaj več. Na poti do trgovine in nazaj se mi ne zgodi filmski scenarij, da bi se kakšna zaletela vame in bi prišlo do zaljubljenosti na prvi pogled. V službi je moški kolektiv. Na avtobusu ne buljim v telefon. Res ne razumem, zakaj 90 % ljudi bulji v ekrane.

spol nima veze, na potopisno predavanje menda nisi šla z namenom, da bi tam koga spoznala? Kako sta sploh navezala stik?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close