Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj je najbolj smešno / najslabše darilo, ki ste ga kdaj prejeli?

Kaj je najbolj smešno / najslabše darilo, ki ste ga kdaj prejeli?

Kakšnega super smešnega se ne spomnim, zgrešenih je bilo pa kar nekaj – zlata ura, čeprav zlata in imitacij nikoli nisem nosila.

Uhani, za katere bi morala imeti luknje, ki jih še danes nimam.

Rezano cvetje, čeprav vsi moji bližnji vedo, da imam raje žive rastline. Izjema je moj tast, ki gre sam odtrgat vrtnico, zato da mi jo lahko prinese (ker gre za človeka, ki pri hoji uporablja protezo, vrtnice jim rastejo pa na ne ravno položnem terenu, šteje še več).

Zimska jakna čisto izven mojega okusa za barve, pa čeprav je bila res topla.

Ne pijem alkohola. Ker so se vsako leto prijatelji na mojem praznovanju napili, jaz pa edina trezna, se eno leto odlocim, da bo tokrat brez alkohola. Povabim na popoldanski caj/tortice k meni domov in povem vnaprej, da ne bo nic alkohola. Od prijateljice dobim zelo lusno dekico. Jo raztegnem in notri zataknjenih veliko mini flask zganih pijac. Med praznovanjem pa od drugih neprestano pritozevanja, da zakaj ni vsaj piva, saj to ni alkohol. In potem grejo kupit pivo in si ga prinesejo k meni.

Od takrat naprej praznovanja samo se v bliznjem lokalu, ena pijaca, potem pa domov.

Na starem forumu sem že enkrat napisala to prigodo.

Sin je v čokoladnici izbiral darilce za uciteljico(tretji razred). Izbral je prelepo zavito darilce in ko sva prišla na blagajno je prodajalka tako prijazno meni potiho dejala, da je notri zavit čokoladni penis.?

Ojoj  še dobro, da je povedala????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close