Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj je najbolj smešno / najslabše darilo, ki ste ga kdaj prejeli?

Kaj je najbolj smešno / najslabše darilo, ki ste ga kdaj prejeli?

na prvi pogled čudno darilo, ki se je kasneje izkazalo za zelo bogato, a žal prepozno:
pri babici smo – v bistvu sta starša dobila pod novoletno jelko tist wc papir, ki je bil v lističe cikcak zložen – take “umazano roza barve je bil”. Najprej sta malo čidno pogledala, rekla nič. odnesli smo ga domov. Hudiček je bil, da žal mi doma nismo uporabljali tega wc papirja, ampak papir v rolci. tako je pač ta ostal spravljen v omari – prav je prišel ponavadi bolj edino za kakšna potovanja, ker se je dal fajn spakirat v kovček – bolje kot rolca.

In tako je ostalo mnogo let. Vmes se je zamenjala tudi naša valuta iz jugoslovanskih dinarjev v tolarje. In nekoč gremo nekam na izlet in vzamemo tist papir s seboj in starša notri najdeta vmes med lističi zataknjene tisočake jugoslovanskih dinarjev. za en lep kup jih je bilo, ampak ker se je naša valuta vmes že zamenjala, niso bili nič več uporabni.

Povedala sta babici in jo vprašala zakaj ni nič rekla ali namignila, ona pa , da ni želela nič namigovati, da hoče posebno zahvalo.
Tako so šli dinarji v franže in je bil uporaben samo wc papir od božička :)))

Meni je bilo žalostno. Ko so na moj… nekje 16. rojstni dan, prišli očetov bratranec, žena in hči, prinesli in dali mi v roke pa 100 gramsko Hoferjevo čokolado za 40 centov. (je dobra, nimam nič proti, kupujem tudi sama), a to je bilo celotno darilo od vseh treh.

On si je že dobro ogledal in dobro ocenil, a je tudi iskal, kakor je ocenil. On je hotel sigurno kupit 1A. 🙂 Ker ni blo, je pač vzel najmanjšo številko, ki je bila na voljo, samo da je A zraven. 😀

Osebno pravim, da je možno vsako darilo prodat na Bolhi in si za dobljen denar kupit kaj drugega…. dokler nisem dobil moških tangic od kolegice. Pa tip, ki je prišel ponje, mi je namesto plačila ponudil fafanje. 😲😲😠😠😡😡

Druga kolegica mi je prinesla nekakšno sex-pikado s sporočilom, odkar je to dobila, ni več seksala in je mogla dat naprej. Seveda sem na naslednjem RD dal tudi sam to reč naprej s sporočilom kolegice. 😁😁😁😁

In, si sprejel? Prvo ponudbo mislim 🙂

Se branite, če dobite nogavice od tetke. Moj mož nikol ne gre sam po spodnje perilo, niti meni ne reče ampak kliče mojo mamo. Ona baje zna kupit. Zadnji nakup je mal sumljivMy je kupla vinsko rdeče, temno zelene in florescentne gate. Baje majo dobro elastilko 🙈

Za najslabša sem vedno smatrala darila od žlahte, in sicer nakit iz rumenega zlata, katerega sploh ne maram in ga ne nosim (kar so vedeli). Na koncu sem vse prodala, ker se mi je leta samo valjalo po predalih in si kupila nekaj uporabnega.

Najbolj smešno mi je bilo pa, ko sem za darilo dobila komplet nogavic v roza barvi št. 37… ne prenesem roza barve + nosim številko 42 🙂

Moja – žal – že pokojna tašča, ni nikoli nič kupovala za rojstne dneve………

Otrokom je vsako leto spekla ” specijalne ” piškote ( nič posebnega, ampak samo tisti dan v letu ) Otroci so to cenili, oboževali…

Je pa za Dedka mraza vedno dala 500€ -z razlago da naj pač pametno to porabimo.

Žal je pokojna, njene posebne piškote pa pečem za rojstni dan otrok in še za njen rojstni dan.

Pogrešam taščo!!!!!!

Že vidno uporabljen likalnik za lase v strgani, zmečkani škatli brez navodil.
Tudi jaz že 2x uhane in nimam niti lukenj oziroma so se mi zarasle.
Stare šminke, smrdele po nečem čudnem že na daleč, če sem se jih dotaknila s prstom so se drobile. Posušene?
Večkrat zaporedoma enako darilo od iste osebe.

Za novo leto 2007 sem dobila koledar za 2003.

Je imel vse liste?

Ženi sem za RD kupil samohodno kosilnico Honda pa ni bila zadovoljna, ker je baje šla prepočasi. Jo je parkirala nazaj v garažo in naprej kosila z navadno, ki jo je rinila po parceli sem in tja. Res grdo od nje, da ne ceni darila za 500€.

Mama je želela podariti moškemu slavljencu aparat za striženje las, bil pa je aparat za striženje živalske dlake..

Kolegica mi je kupila ribjo konzervo. V bistvu sva se šele po tem dogodku začeli zares družit. Mož motiko za rd. Zmeraj mi kupi kaj takega.

Uf, stara tema, ampak dobra. Sem se prav nasmejala.

Jaz sem 40+, od nekdaj ne pijem kave in ne pijem alkohola pa se še zgodi, da dobim kavo ali vino za darilo.

Pa recimo nekoč sem dobila majico do popka. Pa takih majic nikoli, ampak res nikoli nisem nosila. Pa od iste osebe sem dobila bluzo v velikosti 44 in naslednjič v velikosti 36. Vmes nisem spremnila postavie. ENo je bilo preveliko, drugo premalo. Očitno kupljeno za neke druge osebe pa meni dano.

Pa zlatnine ne nosim pa sem dobila že kup zlatnine. Najbolj bedno mi je, ko sem dobila zapestnico za RD in zraven pove, da je dala to najprej svoji snahi pa ni hotela pa je potem meni podarila. Jaz pa nisem upala zinit, da ne maram zapestnic. Bila pa mi je tudi premala, jo je dala zlatarju podaljšat, z drugačnim vstavkom, da je še bolj čudno zgladala.

Sesalca, mikserja, če bi to rabila, bi bila pa vesela. Samo nimam partnerja, ker od partnerja pa takega darila ne bi bila preveč vesela :), bi imelo drug pomen.

Aja pa nekoč sem dobila tangice, čeprav jih res, ampak res nikoli ne nosim.

Pa tudi nek modrc podložen s peno, od ženske. Obupen modrc.

Imela sem nesreco dervarniici. Sveco sem tam prizgala ker sem rabila bit sama. In se je dveca preobrnila. Drvarnica je zgorela do tsl.

Nikol vec mi ni blo do svec.

Pa vseno dobim od tasce 2 veliki sveci in eno poleno.

S pripisom. Naj skurim poleno.ne cele hise.

Za vse kar dobim sem hvaležna,če ne uporabljam pa dam “na razstavo”nekje v hiši in se skoz spomnim kdo mi je to kupil,če se z osebo skregam kar je redkosr,vržem vstran.

No jaz sem pa super darilo dobila od tašče;)…in sicer tegale modernega  čistilca za tla na sprej..ker imava skoz debate da pri nas ni dovolj čisto, vse nametano,  kdaj sem nazadnje sesala pa 300 takih stvari…no darilo  je bilo za božič  in za vse dobre možje  v mesecu decembru.

Ne glede na staro temo sem se res do solz nasmejala, kaj vse dobivate za darila 🙂 pa bom še sama pripisala. Moja mama je od ene bogate sorodnice za darilo dobila vrečko Smokija. Jao. Nikoli po tem več niso bili isti odnosi. Meni najlepše darilo pa je bil mobilni telefon od človeka, ki je bil zelo zaljubljen v mene.

Sicer pa super, da se je odprla ta tema 🙂 lp

Jaz sem od tašče večkrat dobila kavo ki jo splih ne pijem.

Najbolj zažgejo darila, ki jih vsi – vsaj po moževi strani, dobivamo čokolado in 20€, zraven pa bi več dala, pa vas je preveliko. Verjamem hči ima 4 otroke . Denarja se ji ne manjka, vendar bi raje, da ne da nič, pa si privošči kaj zase. Ampak največji štos je zadnja leta, ker hodi v trgovino mož. Sebi kupi Gorenjko s tavelikimi lešniki, vsem drugim pa eno malo cukrasto. Se z otrokoma tolk režimo, pa še ni ugotovil zakaj.

Saj ne rečem, ko je živel tast, sta res občasno dala kak dinar, sploh, če je svakinja tudi rabila, potem sva dobila tudi midva.

Ravno včeraj smo praznovali njen r.d., pa se je v milijonih spomnila kolk je dala. Prvič sem slišala moža, ki jo je mirno vprašal, če je že kdaj seštela kaj vse je od nas dobila. Svakinja je malo prebledela in ji je tašča res povedala za nekatere stvari in je rekla, da tega ni vedela.

Komaj sem prekinila debato. Res ji z dobro voljo prinašava vse priboljške, vedno sva ji na uslugo, vem pa tudi, da bi mene vedno prej podprla kot moža. Pa ne izkoriščam.

Odlocal se je med torbico, za katero je vedel da mi je vsec in med setom za strikanje (sicer z navodili ker strikat ne znam). Vemo kaj sem dobila 😀

Najslabše je bilo od partnerja ko mi je rekel naj grem v trgovino pa spečem torto za darilo za moj rojstni dan. Vem da ni mislis slabo ampak ne bom tega pozabila nikol.

Je pa moj sin dobil od stare mame odprte in na pol pojedene politanke, že čist mehke

za 50. mi je kupil en trapast povštrček v obliki srca z lulekom, pa eno prešo s flašo vina, ki se sploh ne more odpret in kravico šparovček.

Sem stala, gledala in se mislila , da se heca. Pa se ni :):):)

Je rekel, da so že vse zapirali, ko je on šibal kupit darilo..:):):)

Da dol padeš.

jaz bi bila vesela sesalca haha..pac rada sesam. tudi kakega drugega pripomocka saj mi je ciscenje v veselje. ni boljsga ko kupis kako novo cistilo pa zglancas celo stanovanje. tasca je dobila nov stedilnik. ni bila vesela celo uzaljena. meni bi pa srce poclo ce bi ga dobila. pac ne kuham zarad drugih ampak zase. in nov stedilnik bi me zaposlil za cel mesec preiskusanja ??? mislim da je huje da ne dobis nic. jaz npr. ne maram raznih roz vrtnic ipd. ker se mi zdi to potrata denarja, neki kar kupis tko usput brez truda. ce ze kaksna prakticna darila… npr. najbolj vesela sem bila zvezka ki izgleda kot kuharska knjiga kamor lahko pisem svoje recepte. je ze skoraj polna.

Marička, pa sem se spomnila.

Ravno na frišno poročena, noseča en 3 mesece, živeli v blokovskem stanovanju tašča+tast, midva z možem, ter svakinja in njen mož  in novorojenček. Spali smo takole :tašča+tast + midva z možem v skupni spalnici; svakinja z družino v dnevni sobi.  Pa dobim od tašče za novo leto  Spalno srajco in “šlafrok”  PLAVI CVET )  da ne govorim, to je bilo tilasto in prosojno.

Mislim, da sem to oblekla enkrat čez 5 let, ko sva se z najino družino odselila v svoje stanovanj.

Si ne predstavljam, kako bi izgledalo, ko bi to oblekla, ko smo živeli še vsi skupaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close