Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj je iz sebe naredila Urša Čepin ali zakaj lepotne operacije niso vedno dobra odločitev

Kaj je iz sebe naredila Urša Čepin ali zakaj lepotne operacije niso vedno dobra odločitev

Naravno je le naravno. Povezava na nekaj njenih slikic za primerjavo in članek …

http://www.pozareport.si/?Id=mediji&View=novica&novicaID=13319

Grozna je cela. Sem jo pa videla zanč enkrat na cesti, ženska ima akne, mozolj pri mozolju, vse je neki rdeče in vneto na faci, polno flekov….res prav grozno in vsa zažgana. Kar zmrazilo me je, pa tako mlada :-/

Slikice res niso lepe.Tako mlade punce res ne rabijo operacij.No,saj tudi precej starejše ne , nekatere so že prav smešne. Ampak vsak človek se vidi oz.se želi videti takega kot si je najbolj všeč.

Bodimo pošteni in priznajmo, da bi tu morala tudi lepotna kirurgija prevzeti krivdo. Da postaneš tak le v nekaj letih (mesecih?) po posegu? Pa sploh mlada punca? Nekaj je videz popraviti, če te moti, nekaj pa se dobesedno preseravati in služiti denar. Prepričana sem, da so ji povedali, da bo vse ok in da ne bo takole grozno že v kratkem času.

A se ji da sploh še pomagati?

Vi pa res ne razumete,mogoče je pa sedaj trend spreminjanja mladenk (23 let) v mladostne babice!

zakaj sploh še rečete lepotne,ko so pa to grdotne operacije…..
sicer so si pa te pošasti same krive,da so takšne.njihov videz je tudi odraz njihovih možganskih kapacitet.pa recite ,da ni res.
-danes se mi ne da pisati velikih črk,da ne bo tovrstnih odzivov

meni sama slika ne štima,nemogoče se je v dobi pol leta toliko postarati ,razen če imaš progerio,ki pa je ona definitivno nima.

Jebemti,da je še Donatella Versace lepša!

Kako že gre en pregovor: če ne moreš biti svetal zgled, si še vedno lahko zastrašujoč primer? Če hočeš uspet za vsako ceno, se oprimeš tud te zadnje možnosti. Je pa slaba reklama za slovensko lepotno kirurgijo in kozmetologijo. A res ni nobenega, da bi jo mal poštimal?

Taka je kot trol.

abejšteno!

malo čudna svetloba, malo nerodna drža, malo photoshopa…

… pa imajo zakompleksane babe ego na plafonu, ker je ena kao grša od njih.

Urška je dobila honorar, trač-cajteng naklado, zoprne babe pa zadoščenje.
In svet je lep in se vrti naprej in vse je prav in tako kot mora bit.

:-))))))))))))))

hehe nana je bila dobra ko je v bb-ju zagledala urško. njena prva reakcija je bila – “jah nova usta ma”. kriza. res nevem kaj se ti dogaja v glavi da si jih greš tko nafilat z botoksom. ok faca je faca. pač jo vsi po dolgem in počez jeb… u glavo in je skos živčna pa tko in to dela gube pa malo ponesrečena operacija in izgledaš obupno. ampak usta? bljak

Bolje bi bilo če bi se posvetili “Boratu” Pahorju in kamarili, ki nas pelje v prepad! Prejšnji seveda niso bili boljši, da ne bo kdo mislil, da za koga navijam!

WTF je neka Uršula?????
Sicer pa je na National geographic in na Discovery-ju ne morete videti, lahko se pa kaj naučite!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

..kaj ima zdaj Pahor s temo o operaciji Urške. Eni pač ne morete iz svoje politične kože. …

Pravzaprav Borat nima nič z operacijami, a tudi Uršula ni postavka, s katero bi se morali ukvarjati mi!
Njena (morda) neumnost je stala samo njo, Boratove pa vse nas!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Laser močno postara in škodi koži, tudi sama sem imela slabo izkušnjo, ko sem si želela koregirati velike pore na licih in odstraniti gube, tega mi niso povedali, zavedle so me njihove slike prej in potem, resnica pa je drugačna. Namesto fotopomlajevanja so naredili fotostaranje. In dejansko so me postarali za več let. Ni bilo poceni, pa vendar so mi uničili kožo, kar sem še danes šokirana. Nisem šla v kozmetični salon, pač pa na estetsko kirurgijo, da bo pravilno narejeno, pa so mi uničili kožo, takim bi bilo potrebno vzeti licenco.Izgled svojega obraza sem želela obdržati, le malo pomladiti kožo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close