Kaj je iz sebe naredila Urša Čepin ali zakaj lepotne operacije niso vedno dobra odločitev
Naravno je le naravno. Povezava na nekaj njenih slikic za primerjavo in članek …
http://www.pozareport.si/?Id=mediji&View=novica&novicaID=13319
Bodimo pošteni in priznajmo, da bi tu morala tudi lepotna kirurgija prevzeti krivdo. Da postaneš tak le v nekaj letih (mesecih?) po posegu? Pa sploh mlada punca? Nekaj je videz popraviti, če te moti, nekaj pa se dobesedno preseravati in služiti denar. Prepričana sem, da so ji povedali, da bo vse ok in da ne bo takole grozno že v kratkem času.
A se ji da sploh še pomagati?
abejšteno!
malo čudna svetloba, malo nerodna drža, malo photoshopa…
… pa imajo zakompleksane babe ego na plafonu, ker je ena kao grša od njih.
Urška je dobila honorar, trač-cajteng naklado, zoprne babe pa zadoščenje.
In svet je lep in se vrti naprej in vse je prav in tako kot mora bit.
:-))))))))))))))
hehe nana je bila dobra ko je v bb-ju zagledala urško. njena prva reakcija je bila – “jah nova usta ma”. kriza. res nevem kaj se ti dogaja v glavi da si jih greš tko nafilat z botoksom. ok faca je faca. pač jo vsi po dolgem in počez jeb… u glavo in je skos živčna pa tko in to dela gube pa malo ponesrečena operacija in izgledaš obupno. ampak usta? bljak
Bolje bi bilo če bi se posvetili “Boratu” Pahorju in kamarili, ki nas pelje v prepad! Prejšnji seveda niso bili boljši, da ne bo kdo mislil, da za koga navijam!
WTF je neka Uršula?????
Sicer pa je na National geographic in na Discovery-ju ne morete videti, lahko se pa kaj naučite!
Laser močno postara in škodi koži, tudi sama sem imela slabo izkušnjo, ko sem si želela koregirati velike pore na licih in odstraniti gube, tega mi niso povedali, zavedle so me njihove slike prej in potem, resnica pa je drugačna. Namesto fotopomlajevanja so naredili fotostaranje. In dejansko so me postarali za več let. Ni bilo poceni, pa vendar so mi uničili kožo, kar sem še danes šokirana. Nisem šla v kozmetični salon, pač pa na estetsko kirurgijo, da bo pravilno narejeno, pa so mi uničili kožo, takim bi bilo potrebno vzeti licenco.Izgled svojega obraza sem želela obdržati, le malo pomladiti kožo.
Forum je zaprt za komentiranje.