Kaj je ironija
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › Kaj je ironija
ti maš pa še kakšen drug problem, pomoje.
Kokoš™ Sanja, kaj bi pa ti vedela, ko ne znaš mislit?
Tole pa zna biti abstinenčna kriza??!
Enim se baje bele miši prikazujejo, tebi se pač kokoši, hehehe…
to si pa ti rekel (da ne znam mislit). še ne pomeni, da je to res.
Kokoš™ Sanja, očitno ni samo na tem, da ne znaš misliti, ampak te daje tudi kratkoročni spomin.
Dr.Olja, priporočam mišje pasti. Mogoče se boš tako znebila svoje paranoje.
joj, kok me zabavaš!
Kokoš™ Sanja, tudi norci v umobolnicah se vedno zabavajo. So tebe tudi v kakšno tako ustanovo naselili?
ja, verjetno sva celo soseda v sobah, pa tega ne veva.
Kokoš™ Sanja, veliko sreče s sosedi. Mogoče najdeš še koga takega na svojem nivoju, namreč tudi tam obstajajo primerki, ki še znajo razmišljati, za razliko od tebe.
ja, verjetno res. hvala za želje.
Kokoš™ Sanja, malenkost.
si kdaj razmišljal jacky….da bolj kot govoriš o drugih, več poveš o sebi?
Renča, sem.
Pa ti?
Vaše veličanstvo, o moji malenkosti se vendar ne splača izgubljati besed.
Renča (Kokoš™?), morda se ne zavedaš, koliko si, po tvojem lastnem konceptu, povedala o sebi ravno v prvi povedi v tej Témi.
Ta Téma je pravkar dobila narastek v svojem namenu.
Spominjaš me na Gonzota iz Muppet Showa, hehehe… (tudi on je imel za fetiš kure). A sta vizualno tudi podobna?
Gotovo si res imel samo s frigidnimi opravka, kakšna pa naj bo ženska s tabo, hehehe..
> kakšna pa naj bo ženska s tabo, hehehe..
Takšna Kokoš™, kot si ti, zagotovo ne.
“Hehe.”
Lepo, Jack, da ti je uspelo pogledati v neumno kokico, a za tako globoke poglede se bo treba naročit pri okulistu. Ironično, da nekdo ne zmore (upa) takega globalenega pogled še vase, saj če bi se dovolj globoko zagledal, bi kmalu opazil tudi kanček … (kure) in krivulja se drastično dvigne
Kokoš™ Renča, tudi tvoja avtobiografija me ne zanima.
Jack, a si že pomislil na selitev na kakšen drug planet? Kjer še ni takšnih oh in sploh osebkov in če boš prvi (pa če še eno mega inteligentno Kokoš vzameš s sabo), si lahko še eno čisto svojo civilizacijo ustvariš…
Kak kreten…
Mislim, da je ironija v tej Témi že brez tvojega prispevka dosegla svoj višek, Kokoš™ Mlaka.
ha ha ha …..škoda k se ne da slika prikazati …..:)
Gonzo, dost bo, si že prov dolgočasen!
Forum je zaprt za komentiranje.