Kaj je boljše..
Mar ni najbolje, da ženskomrznež ostane samski celo življenje? Take ki bi mu ustrezala, tako ne bo našel, ker so po njegovo vse slabe, tiste ki pa niso tako zelo, jih ima za enkratno uporabo. Žal ne opazi, da si povsem sam določa, kako bo v lajfu deloval, povsem sam izbira, kako bo ljubil ali sovražil in ko ugasne računalnik in se zavije v temo, ostane sam samcat v svoji lupini. In ker je bolečina ob spoznanju prehuda, se pride strest v smetarnico aka mž čvek. Upa da ga bo to napolnilo oz. izpraznilo tistih občutkov, ampak ti ostajajo. Vedno. Do konca,
Še boljše je tako, ki se žge samo s teboj, čeprav bi se tudi drugi z njo radi. ;)[/quote]
Potem pa praviš kako ti mnenje drugih ni pomembno. Spet smo te ujeli pri laganju, hinavec grdi ;)[/quote]
Ne, samo ti nisi dojel.
Še boljše je tako, ki se žge samo s teboj, čeprav bi se tudi drugi z njo radi. ;)[/quote]
Potem pa praviš kako ti mnenje drugih ni pomembno. Spet smo te ujeli pri laganju, hinavec grdi ;)[/quote]
A zdaj sem pa jaz hinavec, če tebi ne da, meni pa. Prav, pa sem. 😉
Fraca, krastaca, se ti vidi, da se nikoli nisi zivela svojih sanj. Niti jih kdo od tebi bliznjih. Zato te tudi je en sam gnev in negativnost.
Meni se je ze veckrat zagodilo, da sem zivel svoje sanje. Kaj sanje. Teh “sanj” nekoc niti sanjati nisem znal. In ti lahko iz prve roke povem, da ko ti je najlepse, je tezko o tem biti tiho. Zato nimam najmanjsega dvoma, da ti zivis izrazito posrano zivljenje.
Fraca, krastaca, se ti vidi, da se nikoli nisi zivela svojih sanj. Niti jih kdo od tebi bliznjih. Zato te tudi je en sam gnev in negativnost.
Meni se je ze veckrat zagodilo, da sem zivel svoje sanje. Kaj sanje. Teh “sanj” nekoc niti sanjati nisem znal. In ti lahko iz prve roke povem, da ko ti je najlepse, je tezko o tem biti tiho. Zato nimam najmanjsega dvoma, da ti zivis izrazito posrano zivljenje.[/quote]
Če je nekomu lepo, živi svoje sanje, se mu to vidi že navzven, začuti po energiji, karizmi, polnosti bivanja. Pri tebi tega ne čutim, bolj bi rekla, da pobiraš drobtinice. Moje sanje so močno drugačne od tvojih, zato mi je razumljivo, da ne razumeš, kako je, ko se ti ni treba šopiriti, razkazovati drugim.
to so pač tvoji pogledi. samo pogledi. takšni so. nič ni narobe.
.
pogled (i) so samo fasade nekega stanja. pa četudi hodiš okoli načrtovanega ali izgotovljenega
“objekta (tudi življenja)” je pogled premalo, da veš kaj je v njem. kakšen je.
.
zamisli si gradnjo. za pravo stanje, poznavanje in načrtovanje potrebuješ prerez….to pa je za birokrate tvojega tipa preveč.
.
potrebuješ čas. kasniš. zaostajaš, učiš se. prebudi se. razmišljaj vsaj malo tudi tehniško, operativno…ne glej fasad.
nikoli nisi(m,mo) naredil nekaj tako, da ne bi moglo biti še bolje. tudi v zakonu ali vezi.
Meni se je ze veckrat zagodilo, da sem zivel svoje sanje. Kaj sanje. Teh “sanj” nekoc niti sanjati nisem znal. In ti lahko iz prve roke povem, da ko ti je najlepse, je tezko o tem biti tiho. Zato nimam najmanjsega dvoma, da ti zivis izrazito posrano zivljenje.[/quote]
Če je nekomu lepo, živi svoje sanje, se mu to vidi že navzven, začuti po energiji, karizmi, polnosti bivanja. Pri tebi tega ne čutim, bolj bi rekla, da pobiraš drobtinice. Moje sanje so močno drugačne od tvojih, zato mi je razumljivo, da ne razumeš, kako je, ko se ti ni treba šopiriti, razkazovati drugim.[/quote]
Samo sanjati ali živeti svoje sanje je povsem druga stvar. Ti samo sanjaš in vse kar živiš je to, da svoje sanje tipkaš tukaj in jih razkazuješ drugim. Zdaj boš seveda to zanikala, ampak vsebina do sedaj natipkanega pač govori zase. Torej si podobna Daterju le v tem slednjem…
Če je nekomu lepo, živi svoje sanje, se mu to vidi že navzven, začuti po energiji, karizmi, polnosti bivanja. Pri tebi tega ne čutim, bolj bi rekla, da pobiraš drobtinice. Moje sanje so močno drugačne od tvojih, zato mi je razumljivo, da ne razumeš, kako je, ko se ti ni treba šopiriti, razkazovati drugim.[/quote]
Zeharka, ti o mojem zivljenju ves precej manj kot jaz o tvojem. Sedaj pa hitro zarij svojo depresivno surlo v tisti kup papirjev na mizi. O polnosti bivanja lahko kvecjemu teoretiziras. Tako kot matjazko o zenskah. Kralj in kraljica foruma, lol.
Zeharka, ti o mojem zivljenju ves precej manj kot jaz o tvojem. Sedaj pa hitro zarij svojo depresivno surlo v tisti kup papirjev na mizi. O polnosti bivanja lahko kvecjemu teoretiziras. Tako kot matjazko o zenskah. Kralj in kraljica foruma, lol.[/quote]
Dater,
malo za nasmejat:)))
to že vemo, da podiraš vsaj tri različna debla več krat na teden:).
ne pa še, kolikokrat na 12 ur.
Pejt Kingstone poslušat, kmetavzarka.
Zeharka, ti o mojem zivljenju ves precej manj kot jaz o tvojem. Sedaj pa hitro zarij svojo depresivno surlo v tisti kup papirjev na mizi. O polnosti bivanja lahko kvecjemu teoretiziras. Tako kot matjazko o zenskah. Kralj in kraljica foruma, lol.[/quote]
Jeaaaaa, to mi deli:). Bolj se boš razburjal, večje bo moje veselje:). Tako majhen si:)).
Dater,
malo za nasmejat:)))
to že vemo, da podiraš vsaj tri različna debla več krat na teden:).
ne pa še, kolikokrat na 12 ur.[/quote]
Ne vem. Sem pa preprican, da vec kot zeharka, lol.
Drugace pa, to clarify, sem ze vec kot tri na teden. Po nekih kriterijih tudi tri na isti dan. Ampak to so bila izjemna obdobja. Sicer sem pa tja potrajajo, ampak v zivljenju imam tudi druge interese.
Kakorkoli ze, sem ze par mesecev le z eno. Pri gospodicni pa koncno opazam minuse zaradi katerih bi bila napaka predolgo vztrajati.
Jeaaaaa, to mi deli:). Bolj se boš razburjal, večje bo moje veselje:). Tako majhen si:)).[/quote]
Joj, kako se razburjam, ulala, kar trese me, lol.
Ves, moje zivljenje ni patetika od tvojega, da bi tako kot ti na forumu iskal adrenalinske “aktivnosti”. Daj, zeharka, delaj! Arbeit macht frei! lol
Forum je zaprt za komentiranje.