Kaj je bolj zavržno?
početi nekaj naravnega (npr. seksati (v bolj/manj) javnem prostoru
ali
osebe!! , ki druge osebe, ki seksajo (naravno dogajanje med živimi bitji) izpostavljo, osirajo, stigmatizirajo … ?
kaj, če bi invalida f.u.knili v stran, da bi VI prišli do nečesa?
Kaj je še človečnost??
Koga dati po turško na kol?
Tudi stigmatiziranje, izpostavljanje in osiranje drugih je naravno dogajanje med živimi bitji. Kolikor vem, mrtvi tega ne počno. Zdaj se pa idi. :))
Tudi stigmatiziranje, izpostavljanje in osiranje drugih je naravno dogajanje med živimi bitji. Kolikor vem, mrtvi tega ne počno. Zdaj se pa idi. :))[/quote]
z amebami /aja tabo) se ni kaj intelektualnega meniti … marš vohat vanilijo v piškotih
Ljudje!! z IQ vemo, da je raja za to, da se po njej hodi, se jo izkorišča … in, da mora biti srećna, da je lahko podložna.
šmrkavcu, ki je šeral posnetek, bi blo treba polomit kolena.
raja je pa v vsakem primeru bebava, vara velika večina, samski pa v glavnem itak kavsajo, kakor nanese (razen tistih par nesposobnih, ki je niso povohali že 10 let)… če kri šprica in se možgani cedijo po steni, se noben ne sekira, ampak bog ne daj, da bi pokazali joško pri poročilih. verjetno bi slovenceljski čistunski obsedenci obredno zažigali tv-je po dvoriščih in darovali fajmoštru vsaj 100 € da bi jih odvezal grehov, ker so nehote videli nečiste stvari…
jasno, da je država totalno v pi*di, če se horde omejencev namesto s problemi v gospodarstvu ukvarjajo izključno z enim oslom v zaporu in dvema, ki sta se zaprta v sobi onegavila… nikol ne bo boljš…
Tisti, ki sexajo v javnem prostoru (službi), se naj (v konkretnem primeru) zagovarjajo pred svojim delodajalcem in doma s svojim možem/ženo.
Tisti, ki je dal posnetek na net, je prekršil zakon in naj se zagovarja pred sodnikom.
Sama se trudim, da živim po nekaterih načelih, kjer poskušam biti vsak dan boljša, človeška ipd. Ne uspeva mi vedno, se pa trudim…
sploh pa…
Kdo smo mi, da bomo sodili?
Tudi stigmatiziranje, izpostavljanje in osiranje drugih je naravno dogajanje med živimi bitji. Kolikor vem, mrtvi tega ne počno. Zdaj se pa idi. :))[/quote]
Zdaj pa še podaj primer, kako npr. želva ali papagaj stigmatizirata, izpostavljata in osirata pripadnike svoje ali tuje vrste.
Z zanimanjem čakam…
Zdaj pa še podaj primer, kako npr. želva ali papagaj stigmatizirata, izpostavljata in osirata pripadnike svoje ali tuje vrste.
Z zanimanjem čakam…[/quote]
Govora je bilo o osebah, ki druge osebe…. Saj razumeš a ne? 😉
Z zanimanjem čakam…[/quote]
Govora je bilo o osebah, ki druge osebe…. Saj razumeš a ne? ;)[/quote]
Ampak Marko, napisal si, da je to naravno dogajanje med živimi bitji. Edino ločnico, ki si jo postavil v svojem zapisu, je bila tista med živimi in mrtvimi. Jep, zdaj se pa idi. Sam.
V resnici mislim (vem, da ne samo jaz ampak očitno nihče od tapravih…tožilci kje ste, ko vas potrebujemo?!?), da bi morali odgovarjati najmanj tudi odgovorni uredniki vseh medijev, ki so prilivali olje na ogenj in objavili posnetke. In to kazensko.
Odškodninsko pa njihove matične hiše.
In to ne z majhnimi, simboličnimi odškodninami. Z astronomskimi!
Navsezadnje se ob takih primerih vidi, kako ceno ima v resnici človeško življenje v naši demokratični, sodobni, razviti, zahodnjaški, svobodni, tržni, tehnološko napredni družbi.
Govora je bilo o osebah, ki druge osebe…. Saj razumeš a ne? ;)[/quote]
Ampak Marko, napisal si, da je to naravno dogajanje med živimi bitji. Edino ločnico, ki si jo postavil v svojem zapisu, je bila tista med živimi in mrtvimi. Jep, zdaj se pa idi. Sam.[/quote]
Pa dobro, ne dlakocepi 😉 Nadaljeval sem stavek avtorja (boldan). Lej, mogoče pa tudi želve in papagaji to počno, le da mi tega ne vidimo, ker ne opazujemo dovolj natančno. 🙂
Ampak Marko, napisal si, da je to naravno dogajanje med živimi bitji. Edino ločnico, ki si jo postavil v svojem zapisu, je bila tista med živimi in mrtvimi. Jep, zdaj se pa idi. Sam.[/quote]
Pa dobro, ne dlakocepi 😉 Nadaljeval sem stavek avtorja (boldan). Lej, mogoče pa tudi želve in papagaji to počno, le da mi tega ne vidimo, ker ne opazujemo dovolj natančno. :)[/quote]
Haha, thought so.
Forum je zaprt za komentiranje.