Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj je bilo prej : kokoš ali jajce

kaj je bilo prej : kokoš ali jajce

Rekla bi, da je vprašanje narobe zastavljeno. Če bi vključili še petelina, ne bi spraševali , kaj je bilo prej.

Vprašanje je podobno temu, če se vprašamo, kaj je bilo prej….ali vzrok ali posledica….A ni ne eno in ne drugo, ampak je vsak vzrok hkrati posledica in posledica je hkrati vzrok.

Petelin je tisti, ki se na podlagi svojega subjektivnega časa sprašuje, kaj je bilo prej…:)

Ensotavno … brez petelinov ne gre 🙂

Ensotavno = Enostavno :))

Potem pa lezbične veze niso dopustne…:)

Ne vem, če ravno tako enostavno…:)

Potem pa lezbične veze niso dopustne…:)

Ne vem, če ravno tako enostavno…:)[/quote]

Vse je dopustno. Jaz npr. sem mnenja, da brez petelinov ne gre, katera druga pa bi bila mogoče mnenja, da so kokoške čisto zadosti. 🙂 Nič ni pod prisilo.:)

Tako enostavno je to. :))

Odvisno, kako si priklopljena. Eni petelini ne rabijo kokošk npr. Potem pa imaš še take, ki skačejo povprek, počenejo… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Vidva pa tolk nič ne razumeta, da je meni nerodno. Vzrok je hkrati posledica in obratno? Ja, kaj neki pa to pomeni?!

Robertinca in Bibitka pa si nagrado zaslužita za tole temo. 🙂

Da ni enega brez drugega. Vsak delec ima svoj antidelec……Ves obstoj temelji na dvojnosti, ki se preko časovnih ciklov spet združi v eno.

Jajce je posledica kure in hkrati vzrok iz katere nastane kura…:)

Pa nam razloži, če ne razumemo.

Tako se govori.:)

Nobena razlaga očitno ni potrebna. 🙂

robi ti pa že posegaš na področje kvantne fizike )) vse je ,a hkrati, ni ničesar…

robertinca gre pa v nasprotno smer od robija, robi išče odgovr v znanosti, robertica pa s s tem, da je vključila petelina stopa po poti religije oz višje duhovne resnice))

Da je “posledica istočasno vzrok” podira vso znanost, Flash. Do tal.

robertinca gre pa v nasprotno smer od robija, robi išče odgovr v znanosti, robertica pa s s tem, da je vključila petelina stopa po poti religije oz višje duhovne resnice))[/quote]
Na nek način res v nasprotno smer, a hkrati v isto…:)
Na duhovnem področju ne veljajo klasični zakoni fizike, podobno kot na kvantnem nivoju.
Robertinca je razmišljala bolj z desno(duhovno) polovico možganov, jaz pa z levo…:)

Zdaj ne vem, kaj je mišljen “petelin”…Če je to prispodoba Boga…Ali pa kaj drugega….

Vse je, a hkrati ni ničesar…To na nek način razlaga načelo nedoločenosti, ki je temelj kvantne fizike.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close