Kaj imata Jonc in Viharni?
Danjelca, 11.08.2021 ob 13:59
Dej no mir, 10.08.2021 ob 18:19
kokoši, 10.08.2021 ob 18:09
Dej no mir, 10.08.2021 ob 18:00
kokoši, 10.08.2021 ob 17:54
Pa tolko, da boste vedli EXCELL zgoraj ni stari EXCELL ampak je BTDT. Ga prepoznam po pisanju. Ta je šele moten…
Dej no mir, kura tumpasta! Si hujš opravljivka od vsake babe!
Ej debil kaj se izdajaš svojo indetiteto gdo si???
Iddiot blesavi od kure. Marš, pezde ritopikarsko, boš ti ljudi opravljal, si izmišljal nebuloze in tule vsevprek uporabnike napadal! Daj pejd se poffukat v Tivoli, ker ti zgleda kurrc v riti manjka!
Odjjebi, govno. Poln kurrac te ma folk tle gor. Eni smo na Monu že 10 let in več, pol se pa pojavi ena Kura in pametuje tle. Si smešen in patetičen. Spizzdi.
Samo ti si pa resno prizadeta, kaj ne? Daj preberi malo kar pišeš in se zamisli. Bolano. Ima kar prav kokoši da si motena. Ker tu se ne gre le za prepir med vama, saj te homofobične izpade berejo tudi ostali drugače usmerjeni ludje. Vrjetno si tudi nasploh homofobična a taga nebi pokazala, če ne bi nekdo pritisnil na pravi gumb in izvabil vso to sovražnost iz tebe. Tako da podpišem vse kar ti je napisal, ker on za razliko od tebe deluje normalen.
Kokoši oz. Danijelca, NE SERI.
Joj ti gnida psihopatska. Od začetka tega leta občasno pišeš pod tem vzdevkom. Gnida zafustrirana si vedno imela opravka samo z tremi VIHARNIM, VAGABUNDOM in mano, ker lastnega živlenja nimaš.
Praviš, da naj najdem en tvoj stavek iz katerega je razvidno, da piše ženska. Ampak poglejmo tudi obratno, najdimo en tvoj stavek, ki dokazuje, da si moški. Ali kot si se pred meseci odzvala isto kot ravnokar ko sem te odgovoril kot moškega, da samo nekam predvidevam in da rabim psihološko pomoč. Kaj a te naj ogovarjam kot TISTO ti budalo zmešano? 🙂 🙂 🙂
Mar ne vidiš, da vse to tebe razkriva kot hudo moteno osebo? Ker zakaj bi človek imel 100 vzdevkov, pisal kot anonimno IN KAR JE NAJBOLJ BIZARNO SKRIVAL SVOJ SPOL? O vzdevkih in anonimnem ne morem dokazat, o skrivanju spola pa se ravnokar piševa in je jasno kot beli dan. Tako da vse kar sem prej napisal velja zate. Bednica brez imena(VZDEVKA), BREZ SPOLA, ki piše MI TAKO MISLIMO, in ne JAZ TAKO MISLIM. In potem mi povej zakaj bi potem sploh gdo dal takemu govnu in njegovim/njenim besedam veljavo? Ti si samo manipulacija, neiskrenost, pretvarjanje, laž. Navadna zguba, ki je bila vedno reva v svojem živlenju in nima nobene moči in veljave. Zato vedno hinavi. Niti na internetu si nisi znala ustvariti svoje osebnost, ki bi bila močna in priljubljena, zato tu počneš isto. Mar res ne razumeš kakšna nula si. Nisem še videl tako pritlehne osebe kot si ti. Kot sem napisu, si le manipulacija, laž, neiskrenost in pretvarjanje, brez spola, brez barve. Bolezen, rak tega foruma.
Dej no mir, 11.08.2021 ob 16:45
kokoši, 11.08.2021 ob 00:58
Dej no mir, 10.08.2021 ob 21:13
kokoši, 10.08.2021 ob 19:42
A gdo sploh naseda takim bedarijam, kot je komentar zgoraj? In ne opazi, da ista oseba piše pod več vzdevki? (excell, daj no mir, pederuška).
In seveda prvo umenjenega kot legendo mona umeni BTDT-ja, ki ga v zadnji temi koga od uporabnikov bi povabili na kavo nihče ni umenil, kot ga tudi nikoli nihče ni umenil nikoli v nobeni drugi temi tipa kdo so vaši najljubši formaši.
Je pa res nekaj, in sicer to da vedno ko je gdo užalil BTDT-ja so se pojavili drugi “uporabniki” ki so ga zagovarjali in hvalili. Seveda je vse to bil BTDT pod različnimi vzdevki.
Naprimer ko užalim BTDT-ja se pojavi EXCELL(lažni) in ga hvali, in DAJ NO MIR me začne napadati.
In zdaj ko napadem EXCELLA se isto sekundo začne usajati DAJ NO MIR.
A res nobenmu ni jasno? Tuki na forumu mate psihičnega motenca, ki je rak tega foruma in vsak dan tu visi pod različnimi vzdevki, njegov glavni vzdevek včasih pa je bil BTDT, dokler ga js nisem “nagnal” s tega foruma, oziroma povzročil, da je opustil tisti vzdevek.
Hudi motenec si v bistvu ti. Malo preveč resno jemlješ ta flancanja po Monu, ker očitno nimaš nobenega zanimivega lajfa v reali.
Povsod vidiš neke teorije zarote, pa kdo vse pod različnimi nick-i piše itn. Dej no umir se, ti paranoični butec.
By the way: in kateri nick si imel na starem Monu? Grem stavit, da nimaš jajc odkrito povedat… Tako lahko tudi jaz začnem trditi, da si bil npr. General Glanzkopf, če oponašam tvoja obtoževanja in tvoje zarote.
V resnici, miško, nobenega ne briga zate oz. nas vse boli ku*ac zate in za tvoja kokošja čivkanja.
DAJ NO MIR,
ha ha.
Joj kolk si se pa ti razburjala(bom te naslaljal kot žensko če tako pišeš) in koliko si me zmerjala v neštetih temah. Nisem še videl osebe v katere bi bilo toliko gnoja, gneva, zafustriranosti, zadrgnjenosti in nezadovoljstva kot ga je v tebi. Prav bedna si.
In še bolj smešno, ko napišeš, da nobenga ne briga zame. Ker jaz sploh nimam tazga občutka. Zakaj pišeš v večini in govoriš za druge? Kaj ti ne štima v betici, da govoriš za druge? To je ponavadi značilnost največjih bednikov, ker sami vejo kako bedni so in, da sami ne štejejo nič so glasni ko so skupaj v skupini z drugimi in takrat so glasni in se kot drhal spravijo na posameznike.
Ampak to ni tvoj primer čeprav si to želiš, ker si sama, ker ni nikogar ob tebi. Ker gdo pa bi prenašal tako neprijetno zafustriranko polno gneva in žolča kot si ti? Kdo??? Noben! 🙂
In dokaz, da sem ženska, je kje? Najdi mi en sam moj stavek, iz katerega je razvidno, da piše ženska. Ga ne boš našel in to mi potrjuje, da si nek možganski invalid, ki si iz lufta izmišlja neka dejstva o ljudeh, o katerih nima pojma!
Res je, da se pameten človek z idi.otom nikoli ne bi smel zapletat v debato, ker te idi.ot samo povleče na svoj nivo.
Fant, res si potreben terapevta in to zelo.
Joj ti gnida psihopatska. Od začetka tega leta občasno pišeš pod tem vzdevkom. Gnida zafustrirana si vedno imela opravka samo z tremi VIHARNIM, VAGABUNDOM in mano, ker lastnega živlenja nimaš.
Praviš, da naj najdem en tvoj stavek iz katerega je razvidno, da piše ženska. Ampak poglejmo tudi obratno, najdimo en tvoj stavek, ki dokazuje, da si moški. Ali kot si se pred meseci odzvala isto kot ravnokar ko sem te odgovoril kot moškega, da samo nekam predvidevam in da rabim psihološko pomoč. Kaj a te naj ogovarjam kot TISTO ti budalo zmešano? 🙂 🙂 🙂
Mar ne vidiš, da vse to tebe razkriva kot hudo moteno osebo? Ker zakaj bi človek imel 100 vzdevkov, pisal kot anonimno IN KAR JE NAJBOLJ BIZARNO SKRIVAL SVOJ SPOL? O vzdevkih in anonimnem ne morem dokazat, o skrivanju spola pa se ravnokar piševa in je jasno kot beli dan. Tako da vse kar sem prej napisal velja zate. Bednica brez imena(VZDEVKA), BREZ SPOLA, ki piše MI TAKO MISLIMO, in ne JAZ TAKO MISLIM. In potem mi povej zakaj bi potem sploh gdo dal takemu govnu in njegovim/njenim besedam veljavo? Ti si samo manipulacija, neiskrenost, pretvarjanje, laž. Navadna zguba, ki je bila vedno reva v svojem živlenju in nima nobene moči in veljave. Zato vedno hinavi. Niti na internetu si nisi znala ustvariti svoje osebnost, ki bi bila močna in priljubljena, zato tu počneš isto. Mar res ne razumeš kakšna nula si. Nisem še videl tako pritlehne osebe kot si ti. Kot sem napisu, si le manipulacija, laž, neiskrenost in pretvarjanje, brez spola, brez barve. Bolezen, rak tega foruma.
kokoši, 11.08.2021 ob 18:54
Idio.t bolan v betico. Si ti moški? Si hujši od vsake babe. Pedri ste res gnus od ljudi, pa ne zaradi pedrstva samega, to ne. Zaradi svojih osebnosti. Ker ni niti enega med vami, ki bi bil normalno sprejet, niti v lastni družini, niti v službi, niti v družbi.
In namesto da vam bi bilo vseeno, vas ta nesprejetost tako žre, da vam to skozi leta in leta pokvari osebnost! Namesto v normalne ljudi že odrastete v neke paranoike, napadalne čivave in zmešane kure. Sej, KOKOŠI, že ime, ki si ga izbral (kadar ne pišeš pod številnimi drugimi), dokazuje, da ti manjka nekaj pik v glavi.
Ti, blesavi trol, DEJANSKO SOVRAŽIŠ vse, ki ti oporekajo in se s tabo ne strinjajo. Meni je za razliko od tebe, za idi.ote tvoje vrste VSEENO. Meni je pomembno samo to, da takih psihično bolnih osebkov v realnem življenju nimam okrog sebe.
Tako bolestno skušaš ugajati vsem, da enostavno ne preneseš, če se kdo s tabo ne strinja. Ampak fantič, tudi v realnem življenju se nikoli ne bodo vsi strinjali s tabo in nikoli te ne bodo vsi navdušeno sprejemali. Hrani svojo energijo za tiste, ki te sprejemajo in so podobnega mnenja kot ti. Tole tvoje internetno izločanje sovraštva je metanje energije stran.
In to je vse, kar imam za povedati eni otročji budali. Mojega časa res nisi vreden, zato v bodoče delaj kar hočeš, iz sebe delaj še naprej kre.tena in se zaganjaj kot ofucana kura vame, te ne jebbem 5%. Škoda cajta za norce, tudi za spletne.
Forum je zaprt za komentiranje.