Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj imata Jonc in Viharni?

Kaj imata Jonc in Viharni?

V vseh starih temah si skačeta v lase in še zdaj se krempita?

Mene pa zanima katera je tista uporabnica, ki jo je Viharni Jezdec psihično uničil in pregnal, dol z foruma?

In kakšen problem sta imela?

Aloooooooooo kdo kaj ve?????????

Odgovor na objavo uporabnika
Firbec362, 09.08.2021 ob 17:13

Aloooooooooo kdo kaj ve?????????

Kregala sta se pol je pa Jonc objavila tu gor osebne podatke njegove hčerke in takrat jo je Viharni Jezdec zasovražil.

Ne hčerkine. Njegove. ??

Milči148, 09.08.2021 ob 17:22

Ne hčerkine. Njegove. ??

Ja njegove so itak gor objavili. A Jonc je menda hčerkine objavila in s tem je šla čez rob.

kokoši, 09.08.2021 ob 17:29

Ja njegove so itak gor objavili. A Jonc je menda hčerkine objavila in s tem je šla čez rob.

To je res preveč. Kaj pa je dekle krivo?

Ne vem katero bi spodil iz foruma, Barco je Vaga.

Firbec362, 09.08.2021 ob 17:38

To je res preveč. Kaj pa je dekle krivo?

Ne vem katero bi spodil iz foruma, Barco je Vaga.

Se strinjam. Mah eden je napisal, najmanj dvakrat v zadnjem mesecu(ne spomnim se tem), da je eno psihično mučil dokler jo ni spodil s foruma. Mogoče je Jončevo mislil, čeprav ona ni odšla.

A tako, Vagabunt Barco. A se morda spomniš naslova kake teme kjer sta imela spektakularen prepir?

Jaz sem, žal (ampak sem očitno zasvojena), še vedno tu. Nisem objavljala nobenih podatkov hčere od viharca. Sem pa posredovala tule gor screenshot javne objave viharca, ko je s svojega FB z imenom in priimkom komentiral neke zadeve, seveda v svojem nagravžno sovražnem (do žensk) stilu. Enostavno ne odobravam spodbujanja nasilja, pa četudi so to (samo) ločenke, kelnarce, umorjene ženske…, kar vse dotični počne. That’s all, folks.

Okej Jonc hvala za pojasnilo. Sem mislil, da si res prestopla mejo, ker te ima tako na grdo.

kokoši ne vem zdaj to najdit. Veliko se je v njo provokativno spuščal in potem se je hvalil, da jo je odgnal. Za viharnega pa sploh be vem o kateri je govora. On se na vsakega spravi in nori, ko ima svoj trenutek. Vedno je bilo tako.

Jonc ni nič boljša od viharnega. On je vsaj direkten, pove v obraz. Jonc pa hinavsko in zahrbtno opleta.

Skratka zenska, ki si je ne želiš v svoji bližini.

Jonc nepr, 09.08.2021 ob 18:18

Jaz sem, žal (ampak sem očitno zasvojena), še vedno tu. Nisem objavljala nobenih podatkov hčere od viharca. Sem pa posredovala tule gor screenshot javne objave viharca, ko je s svojega FB z imenom in priimkom komentiral neke zadeve, seveda v svojem nagravžno sovražnem (do žensk) stilu. Enostavno ne odobravam spodbujanja nasilja, pa četudi so to (samo) ločenke, kelnarce, umorjene ženske…, kar vse dotični počne. That’s all, folks.

Kaj si objavila in kdaj, kaj je pisalo na fb? Lahk se enkrat objaviš, verjamem da marsikdo ne ve za kwa se je šlo

kokoši, 09.08.2021 ob 17:44

Se strinjam. Mah eden je napisal, najmanj dvakrat v zadnjem mesecu(ne spomnim se tem), da je eno psihično mučil dokler jo ni spodil s foruma. Mogoče je Jončevo mislil, čeprav ona ni odšla.

A tako, Vagabunt Barco. A se morda spomniš naslova kake teme kjer sta imela spektakularen prepir?

Saj ni bilo kakega spektakularnega prepira, le v eni temi, kjer ga je tikala, jo je napadel, da ga je treba vikati in mu je povedala, da ona vika ljudi, ki jih res spoštuje. In da je po internetnih pravilih tikanje popolnoma normalno.

Pa v eni temi ga je prosila za dokaze za njegovo trditev.

Potem pa se je spravil nanjo in odpiral cel vikend teme, kaka je in jo napadal pod različnimi imeni. Pa Antilopa mu je pomagala, moderatorji pa niso nič ukrepali. Pol tem tistega vikenda je bilo napadov nanjo.

Takrat je šla. Tri leta nazaj.

Jo srečujem na enem od strokovnih forumov, včasih pa si pošljeva kak email, sem tudi jaz tu že več kot 10 let.

Dalmacija290, 09.08.2021 ob 18:54

Jonc ni nič boljša od viharnega. On je vsaj direkten, pove v obraz. Jonc pa hinavsko in zahrbtno opleta.

Skratka zenska, ki si je ne želiš v svoji bližini.

Ja, seveda, žensko, ki se upre verbalnemu agresivnežu in vulgarnemu primitivcu je treba takoj spljuvat. Se ne čudim, to je pač Mon…??

Firbec362, 09.08.2021 ob 16:52

V vseh starih temah si skačeta v lase in še zdaj se krempita?

Da se z Viharcem skregaš pa res ni potrebno biti talent. 🙂 Tudi Desi in Viharni sta bila kot stara zakonca.

excell159, 10.08.2021 ob 10:08

Da se z Viharcem skregaš pa res ni potrebno biti talent. 🙂 Tudi Desi in Viharni sta bila kot stara zakonca.

Ne spomnim se, da bi se Desi s kom skregal.

Da je znal filozofirat v božju mat**, to ja, ne pa tudi pričkarij.

ne spomnim se520, 10.08.2021 ob 10:17

Ne spomnim se, da bi se Desi s kom skregal.

Da je znal filozofirat v božju mat**, to ja, ne pa tudi pričkarij.

Saj Desi in Viharc se nista ravno kregala, ampak bila sta pa kot stara zakonca – pač ko žena (Viharc) žali in se pizdi nad možem, mož (Desi) pa je bolj tiho,vsake toliko časa se zaplete v prepir, drugače pa presliši zadeve 🙂

stara forumašica, 10.08.2021 ob 09:24

Saj ni bilo kakega spektakularnega prepira, le v eni temi, kjer ga je tikala, jo je napadel, da ga je treba vikati in mu je povedala, da ona vika ljudi, ki jih res spoštuje. In da je po internetnih pravilih tikanje popolnoma normalno.

Pa v eni temi ga je prosila za dokaze za njegovo trditev.

Potem pa se je spravil nanjo in odpiral cel vikend teme, kaka je in jo napadal pod različnimi imeni. Pa Antilopa mu je pomagala, moderatorji pa niso nič ukrepali. Pol tem tistega vikenda je bilo napadov nanjo.

Takrat je šla. Tri leta nazaj.

Jo srečujem na enem od strokovnih forumov, včasih pa si pošljeva kak email, sem tudi jaz tu že več kot 10 let.

A tako. Hvala za odgovor.

In kaj je bilo s to Antilopo, a je bila zaljubljena vanj? 🙂

Sicer pa vrjetno so te teme izbrisali, ker so bile nesramne narave. Ker če v google vtipkam “starševski čvek vagabund barca” ne najdem kaj.

Pa tolko, da boste vedli EXCELL zgoraj ni stari EXCELL ampak je BTDT. Ga prepoznam po pisanju. Ta je šele moten…

kokoši, 10.08.2021 ob 17:54

Pa tolko, da boste vedli EXCELL zgoraj ni stari EXCELL ampak je BTDT. Ga prepoznam po pisanju. Ta je šele moten…

Dej no mir, kura tumpasta! Si hujš opravljivka od vsake babe!

Dej no mir, 10.08.2021 ob 18:00

Dej no mir, kura tumpasta! Si hujš opravljivka od vsake babe!

Ej debil kaj se izdajaš svojo indetiteto gdo si??? 

DAJ NO MIR je eden od ženskih alteregov BTDT-ja. Kot BTDT ali EXCEL(tastari Excel je bil negdo drug, mislim novega) nemore biti nesramen ker to ne spada k tem alteregom, zato pa si da duška kot nesramna DAJ NO MIR.

Stalno sta me BTDT in DAJ NO MIR skupaj napadala! Zdaj je jasno, da se gre za isto osebo. najbolj moteno budalo vseh časov.

Rabte dokaz, takoj ko napadem BTDT-ja me že DAJ NO MIR zabije nazaj! (Tako kot sta me prej vedno v timu napadala) In to na dan ko ni dosti uporabnikov gor.

Motenec brez živlenja 24ur na dan gor visi.

kokoši, 10.08.2021 ob 18:09

Ej debil kaj se izdajaš svojo indetiteto gdo si??? 

Iddiot blesavi od kure. Marš, pezde ritopikarsko, boš ti ljudi opravljal, si izmišljal nebuloze in tule vsevprek uporabnike napadal! Daj pejd se poffukat v Tivoli, ker ti zgleda kurrc v riti manjka!

Odjjebi, govno. Poln kurrac te ma folk tle gor. Eni smo na Monu že 10 let in več, pol se pa pojavi ena Kura in pametuje tle. Si smešen in patetičen. Spizzdi.

Kokoši je vagabund no.

Dej no mir, 10.08.2021 ob 18:19

Iddiot blesavi od kure. Marš, pezde ritopikarsko, boš ti ljudi opravljal, si izmišljal nebuloze in tule vsevprek uporabnike napadal! Daj pejd se poffukat v Tivoli, ker ti zgleda kurrc v riti manjka!

Odjjebi, govno. Poln kurrac te ma folk tle gor. Eni smo na Monu že 10 let in več, pol se pa pojavi ena Kura in pametuje tle. Si smešen in patetičen. Spizzdi.

Ha ha, kaje a so ti živci začeli popuščati, he he.

Lohka si tu že več kot deset let a vseeno ne bo NIHČE o tebi odpiral tem kakšen/kakšna se jim zdiš in ludje te ne bojo hvalili v komentarjih. Noben ne bo tebe umenjal v temah kot je; “Koga od uporabnikov bi povabili na kavo”. In nikoli nebo strokovna ekipa tega foruma tvojih citatov uporabljala v člankih, ki jih ustvarjajo za forum.

Tako, da požri to in trpi tu gor 24 ur po cele dneve brez pozornosti tele multinično, ki še samo ne ve kaj je. Ha ha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close