Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj ima moški sploh od ženske?

Kaj ima moški sploh od ženske?

Vse monklje v tej temi niso spacale skupaj enega samega konkretnega odgovora haha

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6444, 12.12.2021 ob 23:02

Vse monklje v tej temi niso spacale skupaj enega samega konkretnega odgovora haha

So povedale, samo ti ga ne vidiš ali pa nočes videti, ker hočes potrditev svojega prepričanja.

jaz tudi ne najdem nobenega konkretnega odgovora

Anonimno 8621, 13.12.2021 ob 08:28

jaz tudi ne najdem nobenega konkretnega odgovora

Tukaj ga tudi ne bo. Na tem forumu prevladujejo nadute egocentrične postarane (30+) prasice, ki nikoli ne prevzamejo odgovornosti za nič. Rečeš taki babi, da je ničvredna in da naj dokaže nasprotno, če more, pa takoj ponori in začne zmerjat. Že velikokrat videno.

It’s really interesting. A forum full of women, but no concrete answer yet. May be your answer should herehttps://footiee.com/how-to-clean-ecco-golf-shoes/

Ženska ni za vsakega. Nekateri ne vidite vrednosti v ženski, nič za to. Uživaš lahko tudi brez ženske, če ti tako odgovarja (sam si naštel zgoraj kako vse lahko uživaš brez). Nihče nikogar ne sili, da de mora sparčkati. Ne družba, ne mediji, ne noben drug. Sami smo se rodili in sami bomo umrli, vmes se pa lahko odločimo, da svojo pot delimo še s kom drugim, če nam tako paše ali pa pač ne.

Dokazovati karkoli komurkoli je popoln nesmisel. Torej, če te vrednosti ne vidiš, se drži tega in poslušaj svoj instinkt, ne veži se z nobeno, tako bo zate najbolje.

soft, 13.12.2021 ob 12:14

Ženska ni za vsakega. Nekateri ne vidite vrednosti v ženski, nič za to. Uživaš lahko tudi brez ženske, če ti tako odgovarja (sam si naštel zgoraj kako vse lahko uživaš brez). Nihče nikogar ne sili, da de mora sparčkati. Ne družba, ne mediji, ne noben drug. Sami smo se rodili in sami bomo umrli, vmes se pa lahko odločimo, da svojo pot delimo še s kom drugim, če nam tako paše ali pa pač ne.

Dokazovati karkoli komurkoli je popoln nesmisel. Torej, če te vrednosti ne vidiš, se drži tega in poslušaj svoj instinkt, ne veži se z nobeno, tako bo zate najbolje.

Lepo povedano!

Anonimno 6693, 13.12.2021 ob 11:04

Tukaj ga tudi ne bo. Na tem forumu prevladujejo nadute egocentrične postarane (30+) prasice, ki nikoli ne prevzamejo odgovornosti za nič. Rečeš taki babi, da je ničvredna in da naj dokaže nasprotno, če more, pa takoj ponori in začne zmerjat. Že velikokrat videno.

Vsaka ženska, ki te bo zgrešila, je lahko samo vesela. Že besednjak, ki ga uporabljaš, kaže sovraštvo, ki bruha iz tebe. Počisti svoj srčni hlev, imaš dovolj dela, za ženske bo časa zmanjkalo.

raje ne, 13.12.2021 ob 18:50

Vsaka ženska, ki te bo zgrešila, je lahko samo vesela. Že besednjak, ki ga uporabljaš, kaže sovraštvo, ki bruha iz tebe. Počisti svoj srčni hlev, imaš dovolj dela, za ženske bo časa zmanjkalo.

Hvala za nasvet, ampak jaz počnem, kar mi paše. Lahko greš nazaj težit svojemu luzerju, on te mora dejansko poslušat.

XXX

Kaj drugega pa je od tu za pricakovati kot razmisljanje v stilu…

Ja, kokos nicvredna, imam mega vrednost. Samo za kaj gre ne mislim nobenemy razlagat. Ker, jasno, ne morem, ker ne gre za nic otipljivega. Ampak samo muskarcine, ki ste tako neumne, da tega ne vidite, ste dobrodosle, da me “osvajate”, lol.

Tako nekako se danes zenske “prodajajo”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close