Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kaj boste imeli za silvestersko vecerjo!?

kaj boste imeli za silvestersko vecerjo!?

mi se vedno “dogovarjamo”!? kot sem omenila naj bi nas bilo 6-8…izgleda,da samo 6 /dva sta ravno danes zbolela!!/. lp petra

Petra,hej! En clan druzine ze lezi z vrocino;zdaj me je strah,da ne bo se negovalke zadelo( oba cepljena ).
Silvestrova vecerja? Upam,da bo svak potegnil veliiiiko ribo ali vsaj nekaj manjsiih. Zelenjavne priloge in orehova torta,malo napojena s tistim irskim likerjem in cokoladno smetanovo kremo. Lp Babi

Hm…

midva bova sama, še razmišljam, kaj bo. Sicer imam nekaj idej… za začetek tatarski biftek (če ga bo kaj ostalo iz naše slavnostne večerje nekaj dni prej ;), glav na jed bo gotovo neko meso, vendar se še nisem odločila, KAJ.

Zraven pa bi naredila še sirov fondue in tukaj se pojavi problem – posodo sicer imam, nisem pa ga še nikoli delala in tako nimam pojma, kako se zadeva pripravi. Ima kdo kakšno idejo? Kakšne so že pripravljene sirove mase, ki jih je možno kupiti? Ali pa ima kdo kakšen recept za pripravo lastne sirove mešanice – to bi me še posebej interesiralo.

Petra, oprosti, ker sem izkoristila tvojo temo za moja vprašanja 🙂

LP, Staša

nic hudega,zbiram material! ;)) mi se se nismo nic odlocili. kot pravim,dva ze lezita!! babi,upam,da boste v enem tednu ze na nogah !!
mi smo celo stvar nekako “zreducirali”. vsi naj bi bili na vecerji nekako z druzino… pa se dogovarjamo,da bi se dobili ob 21h…potem bi pac imeli samo prigrizke in sladke stvari…pa…ce bomo zdrzali…kako kislo juho ali sarmo /ze prej narejeno/ proti jutru.!? lp petra

Aja, pa Snickers torto – spet predelana Elina torta 🙂 Bom objavila recept, ko bo zimproviziran 😉

LP, Staša

jaz ponavadi delam… cca cokoladno torto. bi pa bila vesela recepta!! pa tudi ta babino!! lp petra

pitulice- cisto taprave!?:)) bom sigurno naredila…potem pa mogoce prsut z melono…kolegica bo prinesla namaz…ne vem se iz cesa!? pa potica bo,….pa torta… saj bo kar o.k. ne vem,ali bo za zjutraj kisla juha,ali sarma…tako nekako imamo “zmenjeno”… lp petra ps. upajmo,da bomo vsi na nogah!!! ?

Pa res! Pitulice 🙂 Bom sigurno pripravila vnaprej in če bo kakšna nenapovedana lakota, hitro z njii v pečico. Fajn, da si me spomnila 🙂

LP, Staša

Torto bom delala v sredo, recept pa definitivno prilepim. Upam, da bo uspela.

LP, Staša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close