Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj bomo naredili s cepljenjem?

kaj bomo naredili s cepljenjem?

Odgovor na objavo uporabnika
Robi650, 25.12.2021 ob 14:56

Grafenski otroci od cepljenih staršev.

https://novazonaistine.blogspot.com/2021/10/grafenska-novoroencad-pandemijska-djeca.html?spref=fb&m=1

Kot iz filmov grozljivk kajne, pa še umetne leče niso potrebne.

Zakaj ponovno ceplenje, če vse kaže na prevlado Omikron različice v naslednjih tednih, ki pa ni smrtna in zaradi nje niso ogrožena živlenja ljudi? Kakšen je potem še pomen ceplenja?

Hribovc427, 25.12.2021 ob 15:53

Zakaj ponovno ceplenje, če vse kaže na prevlado Omikron različice v naslednjih tednih, ki pa ni smrtna in zaradi nje niso ogrožena živlenja ljudi? Kakšen je potem še pomen ceplenja?

…cepiva so lahko smrtna

Pomen ?

Denar in depopulacija.

meni se zdi, 25.12.2021 ob 15:25

Meni se zdi, da bodo odnehali po nekem petem ali sestem, potem bodo pa vse te precepljene zaceli zdraviti zaradi vsega zivega, po moznosti bodo dobili se kaksno cepivo, ki bo dvigovalo imunski sistem po vsem tem zdaj cepljenju.

Cepiva so odlucna stvar, ampak s temle zdaj so ga pihnili in to krepko. Namen vakcinacine in revakcinacije je ta, da si ceoljen 1x ali 2x in zasciten za vedno ali vsaj za dalj casa, ne pa da se moras vsakih nekaj mesecev cepit!

Edini način, da te povežejo s 5G omrežjem je ta, da ti vbrizgajo grafen hidroksid v telo. Samo imajo en majhen problem. Grafen hidroksid s časom propada v telesu in zato rabiš novo dozo na vsakih par mesecev.

diannna, 25.12.2021 ob 13:10

videti je, da nas bodo špikali nonstop. Nobeden tega ne mara, a prisiljujejo nas s tem, da ne moreš nikamor necepljen. Seveda bo en šus tudi usoden za nas, kot je bil za mlado dekle. Kaj naredit?

Pojdi se cepit in ne poslušaj anticepilcev!

Sama sem cepljena 3x s Pfizer.

Tista nesrečna punca je bila cepljena z Jansenom, to cepivo se pri nas ne uporablja več.

Mene dosti bolj skrbi kaj virus  naredi telesu!!!

Avtopsija pacientov, ki so imeli Covid19 je odkrila virusno RNA in proteine v praktično vseh tkivih: vranici, ovarijih, testisih, možganih… Tudi pri tistih z blažjim potekom in >7 mesecev po okužbi. Covid19 je sistemska bolezen.https://t.co/EgPC0wR5gq pic.twitter.com/zoj8ZhkVGo

— Roman Jerala (@rjerala) December 23, 2021

darwindarko, 25.12.2021 ob 15:54

…cepiva so lahko smrtna

Virus je smrten precej bolj!

Ena južna neprijavljena, 25.12.2021 ob 13:32

Jst vem da me noben ne bo prepriču v cepljenje s tem zvarkom, NIKOL, zate pa ne vem.

. tudi jaz se ne bom šel cepit imam pa vprašanje, kaj boste naredili ko bo cepljenje obvezno, ali boste plačevali kazni. kakšmo rešitev mi ponujate.

S pogojno odobrenim cepivom te ne morejo cepit, ker bi to pomenilo eksperiment in bi potrebovali tvoje soglasje. Varuje te Nuremberški kodeks! Torej, do 27 oktobra 2022 si varen pred vsemi cepivi!

O, Jesus! ?‍♀️? “Getting a jab not only for yourself but for a friends, family …after all this is a teaching of Jesus in Bible.” pic.twitter.com/yCnEraQFKb

— Julija ??? (@Julija9j) December 24, 2021

A ti povem. Mene je groza.  Z …. Do poletja bo menda fertik.  Samo teženje se bo tudi nehalo. Groza s stem iz leta xy  Naprej,  ne nazaj no. Že skoraj 30 let  Groza

a zaposlen da si, 25.12.2021 ob 14:48

Plavi, 25.12.2021 ob 13:48

če ne delaš nič, 25.12.2021 ob 13:35

Plavi, 25.12.2021 ob 13:32

Ljudje so preveč neumni, in preveč v strahu. Testiraj se samo takrat, ko je nujno potrebno moraš kupiti čevlje, odhod zdravniku, zobozdravniku, itd mogoče 5x letno, ne pa nasedat na njihovo igro, obisk kina, restavracij koncertov, tekem …. Materializem, egoizem snobovstvo, oziroma ego so največji problemi današnje civilizacije!

Tako lahko razmišlja samo nekdo, ki nima zaposlitve in živi od mesečne donacije CSD, ki jo prejema s strani tistih, ki hodijo na delo in se testirajo oz. so cepljeni.

Moram te razočarati sem zaposlen, 32 let delovne dobe.

Potem se ne moreš testirati samo takrat, ko rabiš nove čevlje.

Ne razumem, zakaj se nekdo, ki redno dela, ne bi mogel testirati le takrat, ko rabi nove čevlje.

Tudi sama sem se testirala le nekajkrat – za obisk zobozdravnika in obisk nekega srečanja. Za živilske trgovine in DM ne rabim testa, kar je nujno, kupim prek spleta. Oblačil in čevljev imam dovolj. V naravo lahko normalno hodim, le na kosilo ali pijačo na izletih ne greva v restavracijo. Zadnji dve leti potrpim in ne hodim na prireditve, terme in v tujino, a sem prej dovolj, da mi ni težko.

Imam 35+ let neprekinjene delovne dobe. Delam pa normalno od doma, občasno sem od doma delala že pred korono.

Cepljenje proti covidu bo kot cepljenje proti gripi. Tako in tako so vse samo ugibanja. Zanimivo kako en virus lahko zjebe cel svet in postane glavna tema pogovorov. Sicer pa še 3 leta in bo cepivo tudi uradno prestalo testiranje. Sicer pa je že toliko ljudi cepljenih, da če bi šlo res za zvarek, bi že vsi pocrkali. Tako pa se ni zgodilo nič drastičnega. To je to. V bistvu smo imeli kar srečo. Zgleda je enim tako opevana kmečka pamet odpovedala. Bo treba počasi najdet kako drugo temo. Covid je passe. 😉

čefurček mehurček, 25.12.2021 ob 16:21

Edini način, da te povežejo s 5G omrežjem je ta, da ti vbrizgajo grafen hidroksid v telo. Samo imajo en majhen problem. Grafen hidroksid s časom propada v telesu in zato rabiš novo dozo na vsakih par mesecev.

A ce se povezem z g5, potem sem sama sebi svoj i ternet, telefon, tv in komp in ne potrebujem vec teh dragih naprav?

Grem se takoj cepit, vea koliko bom prisparala!

Ti se kar norca delaj. Samo grafen hidroksid so nano želetke, ki režejo ožilje in zato tudi pride do strdkov.

Vse okrog vas je animacija, ste v centru animacije kot animator. Tudi tekst, ki ga spremljate je animacija. Med sabo smo povezani na neviden način. Vsi se lahko  dotaknete tega ?znaka.

https://www.24ur.com/novice/korona/zascita-po-pozivitvenem-odmerku-hitro-upade-bodo-drzave-sledile-izraelu.html

https://www.zurnal24.si/slovenija/na-mizi-predlog-za-obvezno-cepljenje-378762

Temu se reče zdravstvena diktatura.

Kovinska igla je v resnici hladno orožje. Kovinska igla v srce. Občasno čutim zbadanje igel. Kdo in zakaj zbode nekoga v spodnji del stopala?

Vidite, da se milijarde ljudi po svetu cepijo, pa ni nikomur nič hudega (razen redkih izjem, ki jih obžalujem). Vsi sorodniki in znanci smo cepljeni tretjič in vse je O.K.  Res pa je, da med nami ni lolekov, ki bi padali na anticepilske facebook manipulacije. Zdaj se pa požrite!

Polne intenzivne vas seveda ne ganejo.

nič posebnega ne bo, 25.12.2021 ob 17:36

Cepljenje proti covidu bo kot cepljenje proti gripi. Tako in tako so vse samo ugibanja. Zanimivo kako en virus lahko zjebe cel svet in postane glavna tema pogovorov. Sicer pa še 3 leta in bo cepivo tudi uradno prestalo testiranje. Sicer pa je že toliko ljudi cepljenih, da če bi šlo res za zvarek, bi že vsi pocrkali. Tako pa se ni zgodilo nič drastičnega. To je to. V bistvu smo imeli kar srečo. Zgleda je enim tako opevana kmečka pamet odpovedala. Bo treba počasi najdet kako drugo temo. Covid je passe. 😉

Za gripo se ljudje pač ne cepijo vsakih nekaj mesecev.

cepite se, 25.12.2021 ob 18:11

Vidite, da se milijarde ljudi po svetu cepijo, pa ni nikomur nič hudega (razen redkih izjem, ki jih obžalujem). Vsi sorodniki in znanci smo cepljeni tretjič in vse je O.K.  Res pa je, da med nami ni lolekov, ki bi padali na anticepilske facebook manipulacije. Zdaj se pa požrite!

Za 4. dozo še strokovnjaki menijo, da bo sesula imunski sistem, ker ni normalno dobiti toliko cepiv v kratkem času. Se boš cepila?

Recimo nekateri delamo v taki dejavnosti, ko se je potrebno testirat. Torej naj damo odpoved in smo doma?
Druga stvar ni samo kino, restavracije in podobno. PCT pogoj je nujen tako za obisk tehničnih trgovin (Bauhaus, Merkur, naprimer), kot tudi za točenje goriva (razen tistih pump, ki imajo zunanje okence, teh pa ni ravno na vsakem vogalu). Oboje je nujno potrebno za normalno preživetje

PCT ne rabiš samo za obisk živilskih trgovin, lekarn in drogerij, pod pogojem da omenjene dejavnosti niso v nakupovalnem središču.

Ludi D, 25.12.2021 ob 13:36

Kaj bom naredil, kot do zdaj, trdno in odločno NE.

Maske nisem nikoli dal gor, nisem se testiral nikoli (tudi ne bom)

Še vedno opravim vse (z manjšimi občasnimi turbulencami) ..

Učimo se biti potrpežljivi. Vse je to šola.

Kako greš naprimer v Bauhaus, Merkur? Kako greš tankat (tam kjer ni zunanjih okencev)?

Ali pa v večji nakupovalni center.

Da ne omenjam pošte, banke. Za dvignit ali poslat pošto najbrž občasno rabiš? Prav tako denar tudi dviguješ?

Se skregaš ali stepeš z varnostnikom? Ali vstopiš kako drugače?

Za bencin tankat ne rabiš PCT. Tudi pri tistih, ki komplicirajo in izvajajo diskriminacijo, ti omogočajo plačilo bencina.

Jaz tankam normalno, brez nagobčnika, brez PCT.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close