kaj bomo naredili s cepljenjem?
diannna, 25.12.2021 ob 13:10
videti je, da nas bodo špikali nonstop. Nobeden tega ne mara, a prisiljujejo nas s tem, da ne moreš nikamor necepljen. Seveda bo en šus tudi usoden za nas, kot je bil za mlado dekle. Kaj naredit?
Kaj naredit?
Nič. S tem, ko se ne odzoveš na njihove floskule, izsiljevanja, manipulacijo, jim največji tilt spustiš.
Se pa moraš zavedati, da če te te gnusobe so pripravljene tudi ubiti za njihove cilje moraš tudi pri sebi razčistiti do fundamenta. Pravico se imaš braniti do kraja, kakor veš, znaš in zmoreš.
Ljudje so preveč neumni, in preveč v strahu. Testiraj se samo takrat, ko je nujno potrebno moraš kupiti čevlje, odhod zdravniku, zobozdravniku, itd mogoče 5x letno, ne pa nasedat na njihovo igro, obisk kina, restavracij koncertov, tekem …. Materializem, egoizem snobovstvo, oziroma ego so največji problemi današnje civilizacije!
Verjamem virus, spoštujem ukrepe, a špikati z nepreverjenimi cepivom se ne dam. Nas je veliko podobno mislečih, ki ne želimo biti žrtve medicinskih poskusov. Zadeva očitno že prerašča v genocid. Skrajni čas je, da se postavi meja. Treba bo stopiti skupaj in preprečiti to, kar smo še pred letom smatrali kot teorijo zarote, zdaj pa se uresničuje.
Ožji družinski član je cepljen. V začetku je zelo zaupal cepivom, še nedolgo nazaj je smatral, da so koristi cepljenja večje od morebitnih škodljivih posledic, zdaj pa je njegov dvom vedno večji. Podobno tudi pri nekaterih njegovih kolegih doma in v tujini. Ni FB doktor, ampak dela na področju razvoja zdravil, znanje, izkušnje in tudi stike s kolegi v stroki (dober vir informacij, saj delajo na različnih področjih) pa je pridobival tudi v tujini. Njegovi spremembi v stališčih zaupam.
Plavi, 25.12.2021 ob 13:32
Ljudje so preveč neumni, in preveč v strahu. Testiraj se samo takrat, ko je nujno potrebno moraš kupiti čevlje, odhod zdravniku, zobozdravniku, itd mogoče 5x letno, ne pa nasedat na njihovo igro, obisk kina, restavracij koncertov, tekem …. Materializem, egoizem snobovstvo, oziroma ego so največji problemi današnje civilizacije!
Tako lahko razmišlja samo nekdo, ki nima zaposlitve in živi od mesečne donacije CSD, ki jo prejema s strani tistih, ki hodijo na delo in se testirajo oz. so cepljeni.
Eno in isti komentatorji.
Anonimno 8326, 25.12.2021 ob 13:39
Pizda ste tečni z tem cepljenjem.
Ne se cepit, če se nočeš, jebemti mater. Nazadnje, ko sem preverjal pri nas ni obvezno.
Cel forum zafukal.
KOJN, si slep?
Mislite, da nam boste prevzeli svet in da je ta samo za vas kojne?
Preverjajte in pogojujte sebi s cepivi in testi lastno življenje, ter svobodo tega v mene pa se ne vtikajte golazen.
darwindarko, 25.12.2021 ob 13:48
KOJN, si slep?
Mislite, da nam boste prevzeli svet in da je ta samo za vas kojne?
Preverjajte in pogojujte sebi s cepivi in testi lastno življenje, ter svobodo tega v mene pa se ne vtikajte golazen.
Ajde, zapri gofljo! Itak cele dneve gniješ na maminem podstrešju, torej kaj je tebi razlika.
Brez skrbi, nikoli od CSD nisem dobila kaj zase, niti od Zavoda za zaposlovanje ne.
Polno redno zaposlena, imam dodatno registrirano še dopolnilno dejavnost, tudi v času lockdowna sem ves čas normalno hodila v službo.
O vedrenju na borzi in prejemanju socialke sanjate taki, ki imate s tem izkušnje in vse sodite po sebi.
Grafenski otroci od cepljenih staršev.
Meni se zdi, da bodo odnehali po nekem petem ali sestem, potem bodo pa vse te precepljene zaceli zdraviti zaradi vsega zivega, po moznosti bodo dobili se kaksno cepivo, ki bo dvigovalo imunski sistem po vsem tem zdaj cepljenju.
Cepiva so odlucna stvar, ampak s temle zdaj so ga pihnili in to krepko. Namen vakcinacine in revakcinacije je ta, da si ceoljen 1x ali 2x in zasciten za vedno ali vsaj za dalj casa, ne pa da se moras vsakih nekaj mesecev cepit!
No stvar je zelo enostavna. Čeprav cepiva ne ščitijo, so veliko boljša, kot so pričakovali.
Forum je zaprt za komentiranje.