Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj bo s Tarčo

Kaj bo s Tarčo

Edina dobra raziskovalna novinarska oddaja, ki odraža stanje v drzavi in politiki je ukinjena, kot ta forum. Dragi državljani do kod nam bo država utirala smer. A ni že čas za ULICO.

Koga bo zdaj skrbelo za vaša vaginalna stanja, ko foruma več ne bo?!
🙂

Po srednji šoli je nameravala oditi na študij plesa v Združene države Amerike:

Erika Žnidaršič

Lahko so razne tarče,globusi.. razprave,debate, lahko se pove mnenja… Kaj se spremeni? Kaj se reši? Nič

Poglejte kaj se res dogaja v Sloveniji!

jebene TARČE ta teden NE BO = KONEC SVETA SE BLIŽA…

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6562, 25.09.2025 ob 11:00
Poglejte kaj se res dogaja v Sloveniji!

jebene TARČE ta teden NE BO = KONEC SVETA SE BLIŽA…

Bo neki direktni prenos koncerta, zato danes Tarča odpade. Sicer pa, tudi če je ne bi bilo. Vse slabša in slabša je. Samo kreganje in skakanje v besedo.

Ja, se strinjam, tudi Tarča je postala eno sr… Ni pravih gostov, ker nočejo priti, in potem je nabirka čudnih tičev, ki so čisto nekompetentni in bluzijo v tri krasne.

Seveda pa noče noben priti, ker imajo masla na glavi, prisiliti jih pa nihče ne more. Si jih pa zaslužimo, saj jih volimo, žal.

Pa voditeljica tudi prekmalu odneha, ko bi nekdo moral odgovoriti na kakšno vprašanje.

Nekaj velikega in groznega prihaja v naslednjih dneh

🙁

Anonimno 3819, 25.09.2025 ob 11:21

Ja, se strinjam, tudi Tarča je postala eno sr… Ni pravih gostov, ker nočejo priti, in potem je nabirka čudnih tičev, ki so čisto nekompetentni in bluzijo v tri krasne.

Seveda pa noče noben priti, ker imajo masla na glavi, prisiliti jih pa nihče ne more. Si jih pa zaslužimo, saj jih volimo, žal.

Pa voditeljica tudi prekmalu odneha, ko bi nekdo moral odgovoriti na kakšno vprašanje.

Voditeljica skače v besedo. Treba jih je ustavit, se strinjam. Samo na pravi način. Tarča z Bergantom pokaže, da se to da.

pa se tarca NI OBJEKTIVNA S KRITIKAMI DO VSEH POLITICNIH OPCIJ, NE GLEDE NA TO ALI SO NA OBLASTI ALI NE…

TO JE IZJEMEN PROBLEM TARCE IN PA TUDI ERIKA, KI PA OBUPNO SKACE V BESEDO

Slovenski domoljup, 23.09.2025 ob 10:57

Upam, da ne bo gospod Janez Janša kaj zbolel ali da se mu ne bo kaj zgodilo.

ne bo šlo, 22.09.2025 ob 21:37

Ne misli, da ne bo povsod enako.  Evropa postaja naš zapor!

Ne bodo nam več dovolili govoriti in se informirati med sabo.

EU je greznica in res zaudarja. Skrenili smo s poti in zavladal je fašizem.

Ta zadnja direktiva priča o tem. S 1. oktobrom bo zavladala gluha tema.

Za vsako izrečeno misel, ki ni po njihovo, te bo doletela globa.

Tudi lastnika portala.

vi ste vsi trknjeni s temi teorijami zarote

A drvimo v hudo diktaturo levice?

ne gre za tarčo vosu svobodnjaški koritar, ki iz neke svobodne kleti trolaš tukaj, gre za svobodo govora- SVOBODO govora in vi iz SVOBODE ste ukinili tarčo, ali vsaj danes je ne bo pa vse dokler se ERIKA ne bo SPAMETOVALA svobodno spametovala-KAPIŠ ? JEBEM TI DEMOKRACIJO SVOBODNO U TRI PIČKEMATERINE

Forum se zapira na ukaz judovskih fašistov!

SAMO TEGA SE zaslepjeni LEVIČARSKI zabitočredniki NISTE SPOSOBNI ZAVEDATI …

voditeljica, 25.09.2025 ob 11:23

Voditeljica skače v besedo. Treba jih je ustavit, se strinjam. Samo na pravi način. Tarča z Bergantom pokaže, da se to da.

Ja, tudi to, se strinjam.

Popolna ukinitev, 22.09.2025 ob 18:29

Itak je treba to oddajo ukinit. Skrajno škodljiva oddaja. Razen zdraharij in klevetanja nobenega razloga za obstoj. Eriko pa naj pošljejo na tečaj osnovnega bontona.

Vam povem svojo osebno izkušnjo s Tarčo.

V njej sem sodeloval, bilo je pred sprejemom zakonodaje jeseni leta 2016, oddaji je naslov Tobak, nova bitka. V oddaji smo govorili o 3.600 smrtih zaradi cigaret, danes vem, da je številka bližje 4.500. Samo, da vidite pomembnost te edine Tarče o tej temi.

Skoraj vse, čisto vse je bilo vnaprej zrežirano. Povabljenih nas je bilo 6, samo jaz in onkolog dr. Viljem Kovač nisva bila prodana nagnusna tobačnika. Se pravi 2:4. Razmislite vsaj malo o tem. Že na začetku oddaje so zavrteli 8 minutni propagandni spot morilske tobačne industrije. Toliko, da se tema dobr0”uokviri”. Da pripravijo teren. TV novinarka Vida Petrovčič je bila neverjetno butasta, razumela ni skoraj ničesar, no, zaradi tega je potopila tobačnega plačanca- prodano pravniško pizdo dr. Bojana Pretnarja… hotela mu je pa pomagati. Kljub temu sem dobesedno sam proti vsem (Kovač je bil sicer zraven, a mnogo manj borben) kot salamo narezal vse njihove laži, prevare, razkril njihov množičen umor. Vse je bilo jasno kot beli dan. A seveda nikoli več ni bilo podobne oddaje! Zato so danes vsi smrtonosni rakotvorni čiki videti enako  kot rakotvorni smrtonosni čiki, z enotno embalažo, vsi enaki. Lahko se mi zahvalite, ker bo kakih 1.000 ljudi manj umrlo vsako leto pri nas.

No, meni osebno se ni nikoli nihče zahvalil, nihče. Pa sem imel res veliko težav zaradi tobačne mafije in njihovih oprod. Naj dodam, da tudi nikoli več nisem bil vabljen v niti eno samo oddajo, ne TV, ne radijsko (prej sem sodeloval v kakih 6-7), niti pisem bralca več ne objavijo nikjer. Resnice se tako bojijo. Tudi knjigo Zlati holokavst so poskusili uničiti, založnik je ni upal nikoli reklamirati.

Skratka, Tarča včasih razkrije kaj pomembnega, a precej bolj jim gre za fake razburjenja, ukradene sendviče, pasje bombice, politikantstvo, izboljševati Slovenijo ni nikoli njihov namen. Bolj jim gre za to, da plesalka Erika skače v besedo in napenja ritko…to prinaša gledanost; ostale voditeljice so pa slabše.

Pa tudi če se razkrije še ne vem kak škandal, potem kasneje stvari zatuškajo in se ne zgodi praktično nič. Ljudje še vedno volijo SD pa SDS… Skratka, TV je v osnovi eno samo laganje in poneumljanje… MS mediji so v celoti pridani in delajo dosledno proti nam za psihopatske globaliste. Zakaj – ker so tako neumni.

Tudi zato SČ ukinjajo, ker jih redko izgovorjena resnica moti!

vi ste vsi trknjeni s temi teorijami zarote

Vprasaj Angleze, kako je s to teorijo zarote pod Starmerjem!

Zdravko Mamić Maminjo, 25.09.2025 ob 12:54

Vam povem svojo osebno izkušnjo s Tarčo.

V njej sem sodeloval, bilo je pred sprejemom zakonodaje jeseni leta 2016, oddaji je naslov Tobak, nova bitka. V oddaji smo govorili o 3.600 smrtih zaradi cigaret, danes vem, da je številka bližje 4.500. Samo, da vidite pomembnost te edine Tarče o tej temi.

Skoraj vse, čisto vse je bilo vnaprej zrežirano. Povabljenih nas je bilo 6, samo jaz in onkolog dr. Viljem Kovač nisva bila prodana nagnusna tobačnika. Se pravi 2:4. Razmislite vsaj malo o tem. Že na začetku oddaje so zavrteli 8 minutni propagandni spot morilske tobačne industrije. Toliko, da se tema dobr0”uokviri”. Da pripravijo teren. TV novinarka Vida Petrovčič je bila neverjetno butasta, razumela ni skoraj ničesar, no, zaradi tega je potopila tobačnega plačanca- prodano pravniško pizdo dr. Bojana Pretnarja… hotela mu je pa pomagati. Kljub temu sem dobesedno sam proti vsem (Kovač je bil sicer zraven, a mnogo manj borben) kot salamo narezal vse njihove laži, prevare, razkril njihov množičen umor. Vse je bilo jasno kot beli dan. A seveda nikoli več ni bilo podobne oddaje! Zato so danes vsi smrtonosni rakotvorni čiki videti enako  kot rakotvorni smrtonosni čiki, z enotno embalažo, vsi enaki. Lahko se mi zahvalite, ker bo kakih 1.000 ljudi manj umrlo vsako leto pri nas.

No, meni osebno se ni nikoli nihče zahvalil, nihče. Pa sem imel res veliko težav zaradi tobačne mafije in njihovih oprod. Naj dodam, da tudi nikoli več nisem bil vabljen v niti eno samo oddajo, ne TV, ne radijsko (prej sem sodeloval v kakih 6-7), niti pisem bralca več ne objavijo nikjer. Resnice se tako bojijo. Tudi knjigo Zlati holokavst so poskusili uničiti, založnik je ni upal nikoli reklamirati.

Skratka, Tarča včasih razkrije kaj pomembnega, a precej bolj jim gre za fake razburjenja, ukradene sendviče, pasje bombice, politikantstvo, izboljševati Slovenijo ni nikoli njihov namen. Bolj jim gre za to, da plesalka Erika skače v besedo in napenja ritko…to prinaša gledanost; ostale voditeljice so pa slabše.

Pa tudi če se razkrije še ne vem kak škandal, potem kasneje stvari zatuškajo in se ne zgodi praktično nič. Ljudje še vedno volijo SD pa SDS… Skratka, TV je v osnovi eno samo laganje in poneumljanje… MS mediji so v celoti pridani in delajo dosledno proti nam za psihopatske globaliste. Zakaj – ker so tako neumni.

Tudi zato SČ ukinjajo, ker jih redko izgovorjena resnica moti!

tom kar si napisal je res, to je vse zrežirano v naprej, kogar željio zjebat ga zjebejo. Kdor plača več tisti zmaga

qw2, hvala za mnenje. Me pa zanima, kdaj bodo še ostali ugotovili… in bo lahko kaj bolje.

Svobodi in tistim na oblasti oddaja Tarča ni všeč, ker razkriva korupcijo in vse to kar počnejo na oblasti.

Itak ni bilo več  gledljivo,ker Erika nima manir in je nesposobna vodit takšne  oddaje. Vse je samo bila predstava za rajo ,učinka  pa ni bilo in nikoli ne bo. Saj veste psi lajajo karavana pa gre naprej.

Anonimno 8217, 25.09.2025 ob 10:46

Edina dobra raziskovalna novinarska oddaja, ki odraža stanje v drzavi in politiki je ukinjena, kot ta forum. Dragi državljani do kod nam bo država utirala smer. A ni že čas za ULICO.

Kje ste bili pa dosedaj ?

Ne le tarčo, celo RTV je treba ukiniti !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close