KAJ BI VI RAJE?
Pozdrav!
Meni je nedvomno najdragocenejši čas z mojo družino, ki ga že itak ni veliko, pa delam po urniku od 6-14 in vikende proste. Tako, da bom ostala v 1.varianti. Pa tudi z denarjem ni problem, če se malo bolj racionalno obrača. Nam laufa in ne bi zamenjala (niti jaz, niti partner, ki ima tudi 1.varianto
LP
elou,
Definitvno prva varianta, ker imam družino in mi vsaka prosta minutka pomeni več kot tista mala razlika v denarju, ki je pri drugi varianti. Poleg tega se mi sploh ne zdi tako velika razlika, saj pri drugi varianti delaš tudi obsobotah, torej je plača v primerjavi s prvo varianto zelo podobna.
Se pa prostovoljno javljam, za prvo varianto, če slučaaaajnoooo ne bi dobili koga za delat….resno…..
:-)))))
lep dan
Meni se zdi 60 jurjev doooosti več kot 150. Vsaj pri takih plačah. Za ta denar že lahko imaš kredit za nov avto. Točno prihajat v službo se mi ne zdi grozno, drugih razlik med prvo in drugo varianto jaz sploh ne vidim, ker tudi tu bi delala samo občasno kakih 15 ali 30 minut več. Edino delovne sobote o tem pa je res za premislit. Nikakor pa se ne strinjam da je 60 jurjev samo par jurjev več.
Jaz sem delala dve leti v gostinstvu, kjer sem na mesec zaslužila od 250-300 jurjev…..ampak….delala sem od 10-12 ur na dan, sobote, nedelje, praznike…..v službo sem se vozila 65km v eno smer, ker je bil kao tok dober denar……avto je bil stalno na servisu…..za bencin sem porabila 60 jurjev na mesec…..Domov sem prihajala pozno ponoči (2h, 3h), vstajala sem ob 11h, 12h spila kavo, ob pol dveh pa sem morala na pot…..
Ugotovila sem da “jebeš” tisti denar ker ni vreden da živim tako življenje….rada imam svoj mir, svoj proti čas, mirne živce in človeku prijazno življenje kar pa tisto sploh ni bilo…..
Ha ha ha haaaaaaaaa!
Svetohlinci, da jim ni para!!!! Pred par tedni je tekla debata v zvezi z uradniki, pa ste nekateri (velika večina) pljuvali, koliko zamujajo pa kaj vse delajo za zaprtimi vrati (kofetki pa internet pa to pa tisto….)
Zdaj pa kar naenkrat prisegate, nekateri, da ne boste rekli, da posplošujemo, na prvo varianto službe, neobremenjeno od šefov in direktorjev in vsi bi zamujali in čim manj delali!
Dvoličneži ste, nekateri seveda! Najprej, udri brate po siromakih….da nič ne delajo, da so stalno naokoli, ker se gre tukaj za vašo gosposko komoditeto in vaše opravke, ki so seveda NUJNI in ki jih oni NE ZNAJO IN NOČEJO OPRAVITI, a vi pa bi enako delali….oz. ne-delali! Cccc…nekoherentno, popolnoma nekoherentno.
Forum je zaprt za komentiranje.