Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek KAJ BI VI RAJE?

KAJ BI VI RAJE?

Prosti čas absolutno.

dejansko imam tri različne urnike pri varianti 2, kao rotiranje

Sem v lagodni I.varianti (samo ni službenih izhodov, če imam opravek grem v svoj minus,ki pa ga ni lahko not prinest) s 110.000 SIT plače. Tudi jaz imam vpašanje : kaj pa je to “stimulacija”?

Exčveka, stimulacija je nekaj, kar so nam včasih za dosti dela primaknili k plači, zdaj pa za veliko več dela nam ne primaknejo nič.

Stimulacija je nagrada za pridno delo :-)))))

Ah, vsekakor bi sprejela 1. varianto, ker trenutno sem v 2 – samo z nizjo placo… Pa sem samska, brez otrok, a 3 leta brez fraj vikendov – sita sem tega!

Ta druga varianta še tudi ni čista skrajnost. Sem navajena reda, zato mi ne bi bilo težko. Denar pa je tudi pomemben. Za drugo, valda!

Tamara.. ha ha ha.. sedaj, ki imaš srečo, da dobivaš stimulacijo, misliš, da jo drugi ne dobivajo, ker ne delajo pridno?

Pozdrav!

Meni je nedvomno najdragocenejši čas z mojo družino, ki ga že itak ni veliko, pa delam po urniku od 6-14 in vikende proste. Tako, da bom ostala v 1.varianti. Pa tudi z denarjem ni problem, če se malo bolj racionalno obrača. Nam laufa in ne bi zamenjala (niti jaz, niti partner, ki ima tudi 1.varianto

LP

Dejansko sem se hecala :-).

elou,

Definitvno prva varianta, ker imam družino in mi vsaka prosta minutka pomeni več kot tista mala razlika v denarju, ki je pri drugi varianti. Poleg tega se mi sploh ne zdi tako velika razlika, saj pri drugi varianti delaš tudi obsobotah, torej je plača v primerjavi s prvo varianto zelo podobna.

Se pa prostovoljno javljam, za prvo varianto, če slučaaaajnoooo ne bi dobili koga za delat….resno…..

:-)))))

lep dan

Meni se zdi 60 jurjev doooosti več kot 150. Vsaj pri takih plačah. Za ta denar že lahko imaš kredit za nov avto. Točno prihajat v službo se mi ne zdi grozno, drugih razlik med prvo in drugo varianto jaz sploh ne vidim, ker tudi tu bi delala samo občasno kakih 15 ali 30 minut več. Edino delovne sobote o tem pa je res za premislit. Nikakor pa se ne strinjam da je 60 jurjev samo par jurjev več.

Definitivno prva varianta, drugo sem že pred desetimi leti sprobala (delo tudi v nedeljo). Pa danes nimam prav nič več ali manj zaradi tega.

Kaj bi pa izbrali, če bi bila v 2.varianti plača 250.000?

Jaz sem delala dve leti v gostinstvu, kjer sem na mesec zaslužila od 250-300 jurjev…..ampak….delala sem od 10-12 ur na dan, sobote, nedelje, praznike…..v službo sem se vozila 65km v eno smer, ker je bil kao tok dober denar……avto je bil stalno na servisu…..za bencin sem porabila 60 jurjev na mesec…..Domov sem prihajala pozno ponoči (2h, 3h), vstajala sem ob 11h, 12h spila kavo, ob pol dveh pa sem morala na pot…..

Ugotovila sem da “jebeš” tisti denar ker ni vreden da živim tako življenje….rada imam svoj mir, svoj proti čas, mirne živce in človeku prijazno življenje kar pa tisto sploh ni bilo…..

jst mam 1 možnost plačo 2 možnost 🙂

o katya, ti si pa moja šefica! :-)))
a tudi ti na med.over.net??

se zezam. uživaj, če lahko. jaz razmišljam, da bi jo prijavila komu, to je nedopustno, pa saj ne vem, kako sploh lahko mirno spi
kako se nekaterim godi

sigurno 1. varianto

1.varianta…ze zarad zivcev….kaj mi bo tistih par tisocakov vec? Raje uzivam prosti cas s svojo druzino…to pa je neprecenljivo

Jaz vzamem katerokoli delo, samo da bom imela vsak dan za jest in si lahko pokrila zavarovanje. Univ.dipl.ing.

Odvisno od prioritete v tvojem življenju.

Jaz osebno bi bila za 1. varianto. Imela bi sicer manj denarja, ampak temu primerno več časa za družino. Res pa je, da mi ne gre za preživetje. Če bi mi šlo, bi se odločila za 2. varianto.

Kar prva varianta. Tako službo tudi imam in tudi za toliko denarja. V službo in iz službe hodim dobre volje, neobremenjena, kar mi je v večje zadovoljstvo kot denar.

Ha ha ha haaaaaaaaa!

Svetohlinci, da jim ni para!!!! Pred par tedni je tekla debata v zvezi z uradniki, pa ste nekateri (velika večina) pljuvali, koliko zamujajo pa kaj vse delajo za zaprtimi vrati (kofetki pa internet pa to pa tisto….)

Zdaj pa kar naenkrat prisegate, nekateri, da ne boste rekli, da posplošujemo, na prvo varianto službe, neobremenjeno od šefov in direktorjev in vsi bi zamujali in čim manj delali!

Dvoličneži ste, nekateri seveda! Najprej, udri brate po siromakih….da nič ne delajo, da so stalno naokoli, ker se gre tukaj za vašo gosposko komoditeto in vaše opravke, ki so seveda NUJNI in ki jih oni NE ZNAJO IN NOČEJO OPRAVITI, a vi pa bi enako delali….oz. ne-delali! Cccc…nekoherentno, popolnoma nekoherentno.

Si jim pa zaprl usta…
Se pa drugače strinjam s tabo bingi, sem prebrala obe temi in imaš prov, nekateri so tako tolkli po uradnici, tukaj gor pa priznavajo da se v službi enako obnašajo kot oni sami za druge mislijo, torej da malo nič delajo.

Prva varjanta se navadno ne drži prav dolgo.

Lp J

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close