Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj bi ve naredile

kaj bi ve naredile

imela sva krizo, otrok je z nama, vmes je preteklo par let…redno se srečujemo, zdaj sva se zopet zbližala…in jaz v dvomih, vem da je imel vmes razmerja…

skratka a se to smatra kot varanje…

jaz pa v dvomih ali biti z njim ali ne

Vmes sta živela ločeno in tebe zanima, če te je s tem, ko je živel naprej, varal?

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

ne smatra se kot varanje, če nista bila skupaj…jaz na tvojem mestu ne bi še 1x probala, saj se lahko še 1x opečeš…ali pa tudi ne, ne vem…to boš mogla sama presodit…vprašanje je zakaj sta šla narazen

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Ni te varal in ne sili nazaj. Nikol več ni isto, kot je bilo. In pa itak, a nimaš dobrega razloga za to, da sta živela ločeno?

Imaš prav – lahko je tudi še boljše.
Midva sva bila skupaj, poročena, en otrok. Sva se ločila, bila narazen 5 let, se zopet našla. Sva v drugo skupaj že 15 let, še en otrok in je veliko veliko bolše.

Ljudje imamo svoj karakter in s takim kot ga imata vidva, nista mogla skupaj. Karakter imata še vedno, s prtljago, ki jo bosta dodatno prinesla s seboj bo težje kot prvič. To kar pišeš ni varanje, saj nista bila skupaj. Pogreta juha je samo vroča, dobra pa ne.
In še to. Vrača se dober pes in slab partner.

Midva sva bila skupaj, poročena, en otrok. Sva se ločila, bila narazen 5 let, se zopet našla. Sva v drugo skupaj že 15 let, še en otrok in je veliko veliko bolše.[/quote]

To so pa za moje pojme primeri, ko se partnerji ločijo iz brezveznih razlogov. Jaz sem bila 4x v zvezi, vedno, ko sma prišla nazaj, je blo boljše – en čas, dokler ni postal spet on – on. Vedno je blo isto. Tud moja starša sta šla 4x narazn. In aleluja, zdej ostala tak 🙂 Odvisno, kake razloge maš pri ločitvi. Če te vara, če je nasiln, če popiva kot pr norcih, če se drogira… itd… ne vem, če je pametno it nazaj…. človeku ostane to v krvi. Sicer pa mi je vseeno, ka počnejo drugi. Js sm se naučila, da dam samo še eno priložnost, pa še tisto, če menim, da sem res dala konec za brezveze oz v trenutni jezi. 🙂

Nama se ravno tako dogaja. Po sedmih letih ga znova šmirava in moram priznati, da mi je lepo. Odločitve, da bi zaživela znova skupaj še nisva sprejela, je pa dejstvo, da se imava še vedno rada. Imava tudi enega otroka skupaj, in vsak svojega iz novih vez. Kaj bo ne vem , morda bo čas pokazal svoje.

Midva sva bila skupaj, poročena, en otrok. Sva se ločila, bila narazen 5 let, se zopet našla. Sva v drugo skupaj že 15 let, še en otrok in je veliko veliko bolše.[/quote]

Še en par poznam.
Ločitev pri dveh majhnih otrocih, po par jetih nazaj.
Otroka že davno odrasla, po moje bodo vnuki kmal, onadva pa kot sveže zaljubljena še zmeraj.

V takih primerih se mora človek sam odločit (saj tudi posledice, takšne ali drugačne, nosi sam).
Še najmanj je pa za iskat pomoč pri odločitvi pri anonimnežih na nekem forumu, ki nimajo pojma o dejanski situiaciji.

Pa saj se tudi karakter popravi, obrusi, razvije ….
V tem času sta razmerje predelala, premislila ….

Vsakdo si zasluži še eno priložnost!

Pa ti še zdej nis prebolu? Pa do kdaj mislš s kurami koketirat? Dej model skuliraj se, pa končno začni žvet svoj lajf!

Midva se tudi loviva že celo življenje. Narazen sva šla dvakrat. Zdaj sva tretjič skupaj. Tokrat kaže, da nama uspeva. Res je, kot nekdo zgoraj piše. Značaj se obrusi, vmes smo veliko tega premislili in očitno je pravagala želja da je tisto, kar ni bilo dobro, manjšega pomena od tistega dobrega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close