Kaj bi storile,ko…
Se strinjam z Ello.Po mojem bi sama naredila enako. Pogledala, zbežala, se na samem zjokala, ga pustila, BREZ IZGOVOROV,ker bi se mi gabil in nato trpela svinjsko nekaj časa, ampak moški, ki vara ne more biti moj moški.
Je pa tudi res, da dokler ne pridemo v neko situacijo, ne vemo kaj bi v resnici naredili, ampak če se vsaj malo poznam, potem ljubezen gor ali dol, varanje pa je ena stvar, poleg nasilja, ki je ne bi NIKOLI prenašala. Da ne govorimo o zaupanju…
Haha, tista ideja, da bi po štengah kdo dol priletel…no tako kot SomeOnetu se je meni v resnici pripetilo nekaj podobnega v daljni preteklosti, ko sem bila še naivna mladenka pogumnega duha in sicer je bilo tako, da sva se skregala s tipom in šla narazen, prav…bolelo me je srčece a kaj češ… naslednji dan pridem nenapovedano k njemu po svoje stvari,nekaj CD jev,rezervnih cunj, šminke… in po daljšem čakanju pred vrati mi odpre moj bivši v gatah nekam presenetljivo dobre volje…mu povem, da sem prišla po stvari in zaslišim ženski glas potem pa še zagledam gospodično samo v rjuho zavito…stemnilo se mi je ta prasec si je kar takoj spedenal drugo žensko..in tudi mi smo šli potem na kavo, čeprav jaz nisem vedela ali naj jokam ali pa se smejem..kava je bila zelo grenka:))) jaz sem rabila še nekaj časa, da sem prišla k sebi…Če bi bilo to danes z mojim možem… bi globoko zajela sapo in odklonila povabilo na kavo:))))
Jaz bi njo najmanj klofnila, njega pa pretepla. Hhmm.. samo, da me ne bi nazaj 😉 Ne ne.. tudi jaz bi vrgla ali njega iz hiše, ali bi odšla jaz.
Vseeno pa se ne morem odločiti, ali bi bilo huje, če bi ga našla s kakšno postavno mladenkdo ali s kakšnim postavnim mladeničem.. hehe. Mogoče slednje bi bil večji šok!
Kaj se je naredilo eni, ne vem, menda iz našega mesta. Je prišel mož domov, pa jo dobil z drugim. Pa nič, kao, ni niti ponorel, nič… Rekel mu je pa, da naj plača jurja (to pa nisem čist prepričana, al mu je tud rekel,d a ga bo drugač namlatu…). Plača on jurja, pa da mož tega jurja pod steklo na mizi. In vsak, k je pršu na obisk, mu je pol mož povedal, lejt ega jurja je pa moja žena s kurbarijo zaslužila :)))) Sam menda da je ona pol čez nekaj let samomor naredila… kar ni več tok smešno… je pa sigurn dobra ideja.
Forum je zaprt za komentiranje.