kaj bi si vi mislili?
Že nekaj časa nazaj sem spoznala fanta, ki živi v sosednjem manjšem kraju. Vedela sem, da ima punco, vendar sem ga velikokrat videla samega. Takoj so poskočile iskrice, vendar sva bila oba zadržana. Potem pa ko sem ga videla,da me je večkrat opazoval (enkrat tudina skrivaj) sem ga le ogovorila in fant se je razgovoril, postal je bolj odprt. In sem že mislila, da se bo kaj zgodilo.
Jaz pa že par let vsak dan (če mi rata) rolam. Nekako ob isti uri. In to on ve, saj me je nekajkrat “počakal”.In potem me zadene kot strela iz jasnega: začela sta s punco rolati in to po isti poti in ob isti uri in se srečavamo skoraj vsak dan! In ne gre mi v glavo, zakaj kar naenkrat taka sprememba. Ni dolgo nazaj ko mi je omenil, da je ona nešporten tip.Zdaj pa tole. Težko ga gledam, da se srečavamo vsak dan, saj ga ne morem preboleti. Sem spoznala nekaj drugih fantov, pa vedno znova pride na površje on. Se mi pa tudi zamalo zdi, da bom zdaj jaz odnehala in se jima skrivala. Zelo sem obremenjena in ne rolam več tako rada kot prej. Je pa res, da pri nas okoli ni druge take poti, da bi lahko spremenila pot. Edino če dam rolerje v avto in grem drugam. Sploh ne vem, kaj bi rad s tem dosegel.
Prosim za kakšen vaš nasvet saj zelo trpim
Hvala in lp!
Forum je zaprt za komentiranje.