Kaj bi se zgodilo v slo če pride obvezno
Jikjjhb, 17.01.2022 ob 16:50
Cez tri mesece pride cepivo proti omikronu.. Ze to je absurd, takrat bo omikron ze v desetem planu.. Potem pa se naslednji absurd, obvezno se je pa cepit zdaj s cepivom ki ne pomaga, ceprav pride “pravo” cepivo cez par mesecev ven.. Kdo zdaj ni spregledal, nikoli ne bo.
Me pa veseli, da je vedno vec takih, ki se ne bodo cepili vec. Se pozvizgajo na tretjo dozo, v sluzbah pa vecinoma testirajo vse, ne glede na to, a si necepljen, ali pa 3x cepljen.
Hah, tud jst tega slišm še pa još, počakmo vsaj do poletja 🙂
yram, 17.01.2022 ob 18:15
Ne oblasti, bojte se zlih ljudi. Nobena oblast se ni tepla ljudi po ulicah, to pocnejo obicajni ljudje (sosedje, znanci itd), eni za denar, drugi ker uzivajo v tem. Oblast da ljudem tisto kar hocejo.
TOčno to, da ljudem tist kar sami hočjo.
Da folk ne bi tko z veseljem nosu mask, se hodu testirat, cept…nič od tega ne bi blo.
Ne morejo, 17.01.2022 ob 16:10
Senza736, 17.01.2022 ob 15:43
Nič kaj dosti. Ustavno sodišče bo eno obdobje zabezecano s predlogi o ustavni presoji, čez pol leta bo ugotovilo, da pobuda o obveznem cepljenju iz tega ali onega razloga ni protiustavna (saj se ve, korist večja od škode ipd.), malo se bodo šli proteste, ki bodo slej ko prej zadušeni s silo, počasi se bo folk sprijaznil in življenje bo teklo dalje.
Ne morejo uvesti obveznega cepljenja s cepivom, ki je še v testni fazi in nobeno od cepiv polnega dovoljenja za uporabo letos skoraj do konca leta še ne bo imelo.
Prednosti pred koristmi pa ta trenutek, vsaj pri omikronu, niso dokazane, saj tudi proizvajalci priznavajo, da ne deluje.
do konca leta 2023
ne letos, 17.01.2022 ob 19:20
do konca leta 2023
Ne, prva od njih letos, jeseni:
Tamoderna ima predviden zaključek klinične študije konec oktobra 2023:
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04470427
Sledijo ji Zenica feb 2023
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04516746
Đonson x 2 maja 2023
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728
Fajzer konec julija 2023
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728
fgjfgjgh, 17.01.2022 ob 15:30
Avstrijci imajo kazen če takoj plačajo 600 eur največ 4x.
Riskirajo 13 in del 14 plače in imajo mir.
Lozajo se vseh socialcev – al gredo nazaj od koder so prišli ali pa se cepijo in jih po 60em hitro pobere in jim ne rabijo pošiljat penzije na jugo – njim potem pa še njihovim 25 letnim vdovam naslednjih xy let.
nakladaš
Jonc nepr, 17.01.2022 ob 22:04
Zelo dobro povedano! Točno tako.
Ah, spet ni citiralo.
Kopiram yram, ker je zelo dobro povedala:
Ne oblasti, bojte se zlih ljudi. Nobena oblast še ni tepla ljudi po ulicah, to počnejo običajni ljudje (sosedje, znanci itd), eni za denar, drugi ker uživajo v tem. Oblast da ljudem tisto kar hočejo.
Ne vem … jaz sem odkrila desničarko v sebi. Desničarji so zmeraj govorili, da nismo nobena družba, nobena velika družina, ampak individumi, ki morajo poskrbeti vsak zase, da je pohlep dober, da je sebičnost gorivo za napredek …
Zakaj se desničarji v epidemiji tako zatekajo v komunistično retoriko skupnosti, dobro za družbo, kolektivno prekuženost, vzajemnost, odgovornost do drugega, skupno varnost …?
Desničarji naj bi verjeli v tradicionalne vrednote. Naj bi jim nudile neko trdnost za krizne čase. Potem pa pridejo krizni časi in vsi zbežijo iz tradicionalnih stališč v levičarske parole. Niso jih levičarji v to prisilili. Desničarji so sami ponižno našli levico. Vrnili so se v težkih časih v socializem skupnosti in skupnih načel … ampak na njihovo žalost jim levičarji ne nasedajo, hahahaha.
“Avstrijci imajo kazen če takoj plačajo 600 eur največ 4x.
Riskirajo 13 in del 14 plače in imajo mir.”
Ta znesek je začetek. Po 4x kazni sledi višja, to si pozabilo povedati.
Takšne igrice se lahko grejo samo tisti, ki nimajo
– zaposlitve
– premičnin
– nepremičnin.
Torej taki, ki sodijo v dno dna. Takih je prekleto malo (pri nas mogoče nekaj tisoč).
Vsi ostali bodo klecnili ob prvih položnicah.
kaj le, 17.01.2022 ob 22:10
Nič se ne bo zgodilo, kaj bi se le?
Cepljenje pa ni vezano na okužbo, ampak na način prebolevanja, to vemo že vsi.
Brez obveznega cepljenja države, kjer je precepljenost nizka, ne bodo prišle skozi, žal.
“Brez obveznega cepljenja države, kjer je precepljenost nizka, ne bodo prišle skozi, žal.”
Dobro so nas sprogramirali.
Da nekateri zgodnje zdravijo s poceni, varnimi zdravili in imajo nula smrti ali pa le par, to nam nekako kar ne pade in ne pade na pamet.
Aja saj res, nekatera so prepovedana.
Pa vseeno, poglej poglej, Nebraska ne preganja drjev, ki z njimi zdravijo. Nasprotno, drjem prepuščajo samostojno odločanje o tem, ker bi nekaterim lahko pomagala in ker bi tako zaščitili življenja ljudi in sprostili breme v bolnicah.
https://ago.nebraska.gov/sites/ago.nebraska.gov/files/docs/opinions/21-017_0.pdf
Pa ne samo v Ameriki in Angliji. Tudi v Indiji in drugod.
Priznam, sem lena. Nisem hodila na proteste, ker je bilo prevroče, premaz, dež, sem bila utrujena… Osebno me ne motijo maske, testi, karantene in drugi ukrepi. Ko pa bo šlo za moje zdravje in bodo na meni pred mišmi hoteli testirati peciva, bom na ulici tudi pri minus 20. Tako razmišlja tudi precej drugih. Tudi že cepljenih in tistih, katerih bližnji imajo posledice. Uradno seveda ne, ker se zdravniki izogibajo prijavi škodljivih učinkov. Pritiski, prikrite grožnje. In se zgodi, da ženska srednjih let, prej zdrava, sliši, da je njeno precej slabše počutje in krvni izvidi lahko posledica prevelike teže. 70 kg pri okoli 160 cm. Pa ravno po cepljenju je teh nekaj kil viška udarilo ven. Če verjameš. Pa je to le zadnja cvetka.
Forum je zaprt za komentiranje.