Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj bi naredili?

Kaj bi naredili?

Haha, zdaj mu je pa zaprla gofljo viharcu ko mu je postregla z besedami sova, mihec, mojca, pokojna erika.

Zdaj je otrdnil.?

Malo kontradiktorna tema – a ni?

Ne bi imela narkomanov v hiši in soseščini, hkrati bi jim pa pomagala?

Če jih res ne želiš blizu in ima kakšen abstinenčno krizo… moraš samo nekaj časa počakati, pa ga bo pobralo. Ali pa ga bodo pobrali kolegi. Kruto sicer – a deluje.

Saj jim ne zelim smrt, da jih pobere…

Pa tudi tej se baje drogirajo od 13 leta, ogromno let.

Otroci so zgubili svoje igrisce, ulice so prazne, ker so narkomani povsod, po igriscu, na vsakem stopniscu.

Kam naj se gre otrok igrat??? Ko so oni tam dopoldan, popoldan.

Avti se izmenjujejo, dilerji s tablico TS. Poljaki.

Slab zgled otrokom in nevarni okolici.

To bi moral preganjat ali pa vsaj malo obiskat, vodja pol.okolisa, pa bi se razbezali.

Samo ni interesa.

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 25.10.2021 ob 20:48

Saj jim ne zelim smrt, da jih pobere…

Pa tudi tej se baje drogirajo od 13 leta, ogromno let.

Otroci so zgubili svoje igrisce, ulice so prazne, ker so narkomani povsod, po igriscu, na vsakem stopniscu.

Kam naj se gre otrok igrat??? Ko so oni tam dopoldan, popoldan.

Avti se izmenjujejo, dilerji s tablico TS. Poljaki.

Slab zgled otrokom in nevarni okolici.

To bi moral preganjat ali pa vsaj malo obiskat, vodja pol.okolisa, pa bi se razbezali.

Samo ni interesa.

V katerem mestu/vasi se to dogaja?

rok-1, 25.10.2021 ob 20:28

Malo kontradiktorna tema – a ni?

Ne bi imela narkomanov v hiši in soseščini, hkrati bi jim pa pomagala?

Če jih res ne želiš blizu in ima kakšen abstinenčno krizo… moraš samo nekaj časa počakati, pa ga bo pobralo. Ali pa ga bodo pobrali kolegi. Kruto sicer – a deluje.

Sem dopoldan poslala slike zdravnici( oz njeni sestri )kjer naj bi poznala ozadje in je zdravila nekaj teh odvisnikov.

Obljubljeno je da bo ukrepala.

recimo, 25.10.2021 ob 12:48

Pomaga, če klicatelj ni na listi stalnih dežurnik klicalcev ob polni in drugačni luni. To res ZELO pomaga.

Drugače pa vsak normalen ve, da ob grožnjah in nasilnem vedenju kličeš policijo. In ne postavljš nekih diagnoz sam.

Sicer pa podpis po Odvisno.

Zate mamino meme:

Screenshot-20211026-185918

En kos sem ti skrinšotala, ne tekst in ne slike…ampak  od “nasilje in droga”… dalje

No povej Šnela lokacijo, da pride kdo sam pogledat te narkomane na igrišču.

A bo lokacija?

Ce ne bo po pa kaj Snela? Zmerjavke shizofrenicarka, laznivka in kaj vem se vse kar pisaris po sc in spletu…

Ne, ne bo!!! Je bilo ze itak prevec napisano.

“Ne hranim takih firbcev kot si ti. ”

Jst nosim v tej situaciji glavo na pladnju.

Torej, varnost prva.

Drugo, predano je psihiatru ki odvisnike dobro pozna, in bo ukrepala.

Namig zate, da bo firbcni sok manjsi?: tutankomon je big diler…big boss in white

Cuj ti… nimam zdaj cajta s tem, to bo reseno, ker je zdrav.zavod obvescen in bo uredila.

Jst mam zdaj novo akcijo…pred vrati je halloween. ??

Burja bo tu pri nas. In grem akcija, malo je treba prezracit naso obalo, da bo freska arja.?

Ku nisi zastopu, lov na carovnice. Z metlo šic.?

Moram pazit da kakega otroka ne ukradejo na ta dan, kot je to po ameriski tradiciji. Otrok pa ne dam.????‍⚕️?‍⚕️??‍?‍??‍?‍??‍??‍??‍?‍?????

Ne pasi firbec. Al si akcija, al pa nic.

Pri teh odvisnikih se pojavlja komorbidnost( psihoza oz psoh.motnje) ob jemanju drog. Zato so razni Tutankomoni, Mesije, SuperMeni, SpiderMeni. Kakor jim glasovi zaradi primarne bolezni narekujejo. Oni se “zdravijo” da bi preglasili to svoje stanje, a droga jim psihozo poslabsa.

Taki so najtezje ozdravljivi in nevarni, ker so tezko vodljivi.

* ” z drogo zdravijo”

Kako čudno da te zgodbice niso nikoli preverljive, kajneda?

Ne gre za to, da bi jim ti želela smrt. Sami si jo želijo, ti jo pač dopustiš, ker ni tvoja stvar, da se vmešavaš v njihove izbire.

A žal je tako, da prej ko jih pobere, prej bodo ulice in igrišča varna za otroke in manj bo dilerjev naokrog.

Kako čudno, 28.10.2021 ob 10:32

Kako čudno da te zgodbice niso nikoli preverljive, kajneda?

Kako cudno da pdihiatrinja pozna te njihove zgodbice in gredo veckrat v pb oz so sli?

A mislis da bodo v casopisu pisali zate zgodbe in bos hodil ti okrog gledat ter na policijo preverjat podatke, ter po bolnicah kot sova agent?

Kje ti zivis?

Postimaj pri sebi svojo radovedno vohunjenje, da ne recem kaj drugega.

rok-1, 28.10.2021 ob 10:57

Ne gre za to, da bi jim ti želela smrt. Sami si jo želijo, ti jo pač dopustiš, ker ni tvoja stvar, da se vmešavaš v njihove izbire.

A žal je tako, da prej ko jih pobere, prej bodo ulice in igrišča varna za otroke in manj bo dilerjev naokrog.

Mene v osnovi ne zanima kako kdo zivi. Vsakemu puscam svobodno voljo.

Do neke meje.

Teh ne bo pobralo. Od 13 leta so na drogi. Zdaj so stari 30 do 50 let. Nasa obala je znana po tem, pa povezanost z Italijo in Hrvasko.

Vendar so moteci za otroska igrisca. Otroci so zgubili svoj prostor. Da o tem kako prezijo okrog osnovnih sol in iscejo nove solske odvisnike ne govorim. Najprej jim dajo drogo zastonj, ko se navadi pa kupuje.

Dve ulice nad mano ljudje ne morejo zivet, odvisnik jih terorizira ze 15 leto. Policija je baje hodila vsak dan tam. Problem ni resen. Niti ne bo ker pristojnim ni v interesu. Clovek ki tam zivi prodaja vrstno hiso. Samo komu jo bo prodal? Nikomur! Ko pride kdo na ogled uni cvili, tuli, krici, grozi ima izpade. Kar grozne izpade.

Moteci so.

Fantek ki sem ga cuvala te dni, je majhen pa je sam opazil da s temi ne stima. In kar je videl ni za otrosko oko in duso. Tudi ce se z igrisc umaknes, jih pa najdes za kakim grmom. Ko tam blodijo, se mecejo z dreves in ograj dol.

Mislim, naj se gre materi tak metat pred njo. Saj ni sposobna kaj uredit. Niti klicat nujno za take psihoticne in drogirane, torej komorbidnost. Z njenim sinom je vse ok. On je njeno sonce pri 25, 30, 35…

Sonce ki dila drogo? Sonce ki ji mastne dnarce domov prinasa. Sonce ki je zgradila hiso ob morju in oddaje apartma od droge…

Njeno sonce ko so mojega bratranca( ki nima nic z njimi) hoteli pobasat v avto, ga peljat v Trnovski gozd, da tam sluzi 1 mesec z nekim delom in ga tam pokoncat. Njen soncek je imel to zeljo. Zgleda da mu je iz Egipta kralj prisepnil na uho. In od take matere bos pricakoval da ga bo dala na red. Pri 13 ga ni, pri 16 tudi ne. Vesca zivi od dilanja. Pazi, policija k njemu ne prihaja nikoli. On je zasciten kot medved.

In ne, je treba otroke zascitit pred takimi vescami, psihoticnimi.

Pa ne samo otroke, tudi starejsi so nemocni pred njihovimi krajami in udarci, unicenji. Ce prijavi na P, pa dobi 10x porcijo.

Zdravnica pa naj jih nazaj pobase v pb, pa bo nekaj mesecev mir. Morda kakega v zavod, ker se ne more resit osvisnosti in je nevaren drugim kot sebi.

Obrni se na PB idrija, povej da delas doktorat na temo komorbidnost in droge, vprasaj da si zeljan zgodb, primerov tutenkomona, mesije in kako so jih zdravili. Zakaj se jim ponavljajo epizode psihoz ob uporabi drog. Morda se ti osebje posveti. Ko ze isces pozornost.

Vprasaj jih ali je najprej bila droga in potem psihoza ali najprej zaradi psihoze so v drogo zasli( zaradi notranje razcepljenosti). Saj ves po principu kaj je bilo prej kokos ali jajce.

Pa sporoci kaj so ti strokovnjaki pripravili.

Šnelca_783, 28.10.2021 ob 13:15

Obrni se na PB idrija, povej da delas doktorat na temo komorbidnost in droge, vprasaj da si zeljan zgodb, primerov tutenkomona, mesije in kako so jih zdravili. Zakaj se jim ponavljajo epizode psihoz ob uporabi drog. Morda se ti osebje posveti. Ko ze isces pozornost.

Vprasaj jih ali je najprej bila droga in potem psihoza ali najprej zaradi psihoze so v drogo zasli( zaradi notranje razcepljenosti). Saj ves po principu kaj je bilo prej kokos ali jajce.

Pa sporoci kaj so ti strokovnjaki pripravili.

Odg za osebo Kako čudno

Radovednezu ki se kao cudi sem pozabila napisat tole, dodajam:

Jah, ne vem od kdaj je bil OK( organiziran kriminal) navadnemu smrtniku preverljiv??

Sele zdaj vidim, da en odg ni bil oddan.

Primer tega tutankomona, ko se dere:

– da je na maturantskem umrl oz da so ga z ladje vrgli v morje in ubili( nekaj tako blodi), zdaj je pa on reikarniran kralj

– pa da mu zobje rastejo in jih cuti

Verjetno sploh nima zob, so mu od droge popadli. Da pa cuti da mu rastejo je pa psihoza, blodnjavost.

Se mali ve, da samo mlecni zobki popadajo in dobi stalne. Ta tutankomon, elitni kralj pa ne…?

Meni je zadnjic tezil ko sem sla mimo po plocniku, da sem ga pri 6 letih vrgla z balkona, pizda bos placala…jaz pa njemu “tisina, pejdi ceste pometat in materi tezit, ne pa delat ulicno galamo”.

Tko tezi, ustrahuje starejse ljudi ” da so ga zavezali v drvarnico in posilili”. Dere se.

Danes se nic ne dere. Morda je dr ze ukrepala in jih kam poslala na zdravljenje.

To je ko se drogirajo v stanju paranoje in potem v strahu zblodijo vse.

Šnelca_783, 28.10.2021 ob 13:46

Radovednezu ki se kao cudi sem pozabila napisat tole, dodajam:

Jah, ne vem od kdaj je bil OK( organiziran kriminal) navadnemu smrtniku preverljiv??

Preveril bi to igrišče, če je res ta tvoj narkomaner tam. Ampak jasno zakaj nočeš rqzkriti lokacije.

Saj se ve, 29.10.2021 ob 11:15

Preveril bi to igrišče, če je res ta tvoj narkomaner tam. Ampak jasno zakaj nočeš rqzkriti lokacije.

Zaradi svoje varnosti!!!

Drugace se pa razprasaj sam okrog, omeni besedo tutankomon, pa bos usmerjen.

Namig: – blizu morja, nas

– druga lokacija “sifra” piranska trznica

Glej, vec kot prevec je povedano.

Ne omenjaj pa forum, meni se gre za svojo glavo in moje.

Ne vem, ce so tvoji nameni dobri. Ce kaj opazim, kako mascevanje, bom vedela kdo je povod in zakaj si spraseval. Neumna nisem za povezat logicno stvari.☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close