Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj bi lahko to bilo punce?

Kaj bi lahko to bilo punce?

Pred približno dvema tednoma sem imela drisko par dni, pa ji nisem posvečala večjega pomena, sem mislila da gre za virozo. Od takrat naprej imam vsako jutro krče v trebuhu, dokler ne grem na stranišče. Sedaj pa opažam že par dni, da so v blatu taki trakci, izgledajo kot kislo zelje, ampak gre za sluz, ko malo s papirjem pregledam.
Gre za kakšne gliste ali kaj hudiča?
V ponedeljek bom šla do zdravnice, ker me res že srbi. Pa noseča sem.

Če je imela katera kdaj kaj podobnega, bi bila vesela kakšnega mnenja. Po interentu nisem našla nič podobnega.

Hvala vam in lep vikend.

Vse, kar bi napisale, bi bilo zgolj ugibanje. Zato pojdi čimprej k zdravniku, da se rešiš skrbi.

raje ne čakaj na pon. z zdravnikom, če si noseča.

Pogooglej …

Lahko, da se ti telo čisti in takrat pride do večjega izločanja sluzi. Si v zadnjem času več pila?

Če so prisotne dalj časa bolečine v trebuhu, si malo preberi o Chronovi bolezni (ne vem če sem prav napisala)…

Želim ti, da bo vse ok, še posebej zaradi malega…

Trakulja party?

Če bi bile gliste bi jih videla,ker migajo! Povečano izločanje sluza sem imela tudi sama med nosečnostjo, prav tako tudi krče dokler nisem šla na blato! Temu nisem posvečala kakšne prevelike pozornosti pa je vse skupaj minilo! Če te zelo skrbi pa le pojdi k zdravniku! Pa res veliko pij, ker to zelo pomaga pri prebavi! Pa srečno!!!!

Sluz in srbež sta lahko tudi simptoma hemoroidov, ki so pogosti na koncu nosečnosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close