Kaj bi anticepilci radi
Ytrij, 15.09.2021 ob 06:59
Vsi anticepilci, ki jih poznam so cudaki, polni travm, ali pa imajo pridruzene psihicne tezave.
vse cepilne ovčke ste BEDAKI na kubik, ki ne vidite dlje od svojega nosu. Cepite se s strupom, ampak ker naša velestroka pravi da to pomaga, se sevede greste cepit. samo ne jokat čez kako leto, ko boodo ljudje množično obolevali za rakom
upaaam, 15.09.2021 ob 09:51
vse cepilne ovčke ste BEDAKI na kubik, ki ne vidite dlje od svojega nosu. Cepite se s strupom, ampak ker naša velestroka pravi da to pomaga, se sevede greste cepit. samo ne jokat čez kako leto, ko boodo ljudje množično obolevali za rakom
Kako strup?? A ni čip? Meni so rekli, da dobimo čip! Madonši…spet so me nateg..l.
“Normalni smo cepljeni, malo zaradi skrbi za lastno zdravje, še bolj pa da imamo mir…”
Hlapec torej. In dvoličnež. Ne zaradi zdravja, zato, da imaš mir, se pustiš premikati kot kmet na šahovnici. Briga tebe blaginja družbe in vse ostalo. Egoist. In potem še upaš žaliti tiste z več intelekta, kot ga premoreš sam? Res, samo bedaki in konji.
poslušaj, 15.09.2021 ob 07:07
Diagnoza, 15.09.2021 ob 06:51
Ne vem, če vedo, kaj bi radi. Vsekakor jim pa ni v interesu zmanjšanje omejitev ter to, da ostanejo šole odprte. Na njihov račun so mejo za cepljene odločevalci sedaj potisnili do 12 let. 13-letniku v tem trenutku namreč ne moreš kupiti niti zimskih čevljev, če ga ne pelješ prej na hitri test… Samo zato, ker vlada hoče izsiliti tistih famoznih 70%. In anticepilci so vsi zadovoljni, ker bo ta procent dosežen brez njih, morebitnih ohlapnejših fašističnih prijemov bodo na koncu deležni tudi oni. To je to.
govedo smrdljivo, vse to, je že prej bilo v načrtu. Goveda, zapomnite si eno, da dosežemo 1000% in ne samo 100%. Bodo ukrepe in sago epidemije naprej terali. Krivca iščite od same ideje o epidemiji naprej. Vi ste pa ti, ki jim vse to omogočate. Vam skoraj dve leti, te norije ni dovolj, da uvidite zakaj se gre.
Včeraj je bil na SLO2 dokumentarec o anticepilcih. So lepo prikazali vaše blodnje in teorije zarote in tudi kako je situacija s korono našla novo potrditev v scenarijih vodij teh teorij, ve ovce pa jim verjamete. Saj bi bilo smešno, če ne bi bilo žalostno ko vidiš, kako hitro ljudje brez razmišljanja pograbite vsako bedarijo, ki vam jo servirajo.
Ljudje, oglejte si včerajšnjo oddajo.
plan de mi ja, 15.09.2021 ob 09:56
Včeraj je bil na SLO2 dokumentarec o anticepilcih. So lepo prikazali vaše blodnje in teorije zarote in tudi kako je situacija s korono našla novo potrditev v scenarijih vodij teh teorij, ve ovce pa jim verjamete. Saj bi bilo smešno, če ne bi bilo žalostno ko vidiš, kako hitro ljudje brez razmišljanja pograbite vsako bedarijo, ki vam jo servirajo.
Ljudje, oglejte si včerajšnjo oddajo.
Ne verjamem v teorije zarote. Pa tudi tistim ne, ki bi me na vsak način radi prisilili v nekaj.
Kakšna zaostalost, 15.09.2021 ob 09:32
vatikanske ječe, 14.09.2021 ob 22:37
A ne razumejo anticepilci, da njihove osebne travme nikogar ne zanimajo? Ko se pogovarjaš z anticepilci, vidiš, da gre za ljudi, ki imajo težave z marsičem, ne samo korona ukrepi. Nasprotovanje cepljenju je le krona njihovega življenja v vzporedni realnosti. A res pričakujejo, da se mi bo utrnila solza, ker oni ne morejo na bencinsko, v šoping center, fitnes? Če imajo vsi pravico biti cepljeni, potem deljenje na cepljenje in necepljene ni nobena diskriminacija. Normalni smo cepljeni, malo zaradi skrbi za lastno zdravje, še bolj pa da imamo mir, ker hočemo še naprej normalno živeti. Približno polovica Slovencev pa je bedakov, ki bodo iz nekih lastnih kompleksov zagrenili življenje samemu sebi.
Ker tebi ne delujejo osnovne logične povezave in ker ne razumeš sploh za kaj gre se pojdi še 10x cepit. Več cepljenj itak ne boš preživel. Debil ostane debil, tudi če mu razložiš stvar pač ne razume, ker ima zaostale možgane. Me pa veseli, da nas je več inteligentnih ljudi, tako da nam niste konkurenca.
Ko se boste zavedali za kaj gre bo za vas že prepozno.
Kako da ne? Obstajajo takšni, ki so 7× cepljeni (v kratkem časovnem obdobju), rekorder celo 13×, pa so še vsi živi. 🙂
V bistvu nismo anticepilci in zanikalci obstoja virusa. Sama sem kar precej precepljena proti res hudim boleznim, ki dejansko pustijo posledice 99 odstotkom ljudi. To je prvi razlog, da sem se za dolocena cepljenja odlocila, drugi pa je ta, da so cepiva preverjena in ucinkovita ter prostovoljna Lahko to trdis za cepivo proti kovidu?
Pri cepljenju proti kovidu gre, kot kaze, za izgovor za teror nad ljudmi, odvzem osnovnih clovekovih pravic in morda oz verjetno se kaj, kar se bo pokazalo v prihodnosti. Eto, zakaj se nocem cepit.
Lp
No takšno in podobno razmišljanje:
“Pridem prej pred alejo… Pa vidim vrsto jebote do vhoda pa se na desno do pol parkirisca… A mi verjamete da me je prav obsla misel “piizda a da bi se sel cepit”… Mah kje ni sans ne grem…”
mi je pa en izmed vrhuncev osebne ne-integritete in traparije; Pa vidim včeraj v dnevniku na TV, da so res vrste ljudi pred cepilnimi centri – ker ne bodo mogli v trgovine in podobno.
Vas je res toliko, ki vse te zadeve počnete zaradi okoliščin izven vas? Ker to pa je res žalostno.
vatikanske ječe, 15.09.2021 ob 11:28
Kaj je bedaki. Kdo verjame vašim pravljicam o čipih, ne vem čem vse? Se mi pa rit smeji, ko vas gledam, kako se tiščite pred centri za testiranje kot kakšne ovce v čredi, da lahko naredite en opravek.
Ovce, čisto zares. Ker tebe so kar domov prišli cepit. Čakaj malo! Saj tebe sploh niso rabili cepit, si cepljen že od rojstva…
Madamme dd, 15.09.2021 ob 10:49
V bistvu nismo anticepilci in zanikalci obstoja virusa. Sama sem kar precej precepljena proti res hudim boleznim, ki dejansko pustijo posledice 99 odstotkom ljudi. To je prvi razlog, da sem se za dolocena cepljenja odlocila, drugi pa je ta, da so cepiva preverjena in ucinkovita ter prostovoljna Lahko to trdis za cepivo proti kovidu?
Pri cepljenju proti kovidu gre, kot kaze, za izgovor za teror nad ljudmi, odvzem osnovnih clovekovih pravic in morda oz verjetno se kaj, kar se bo pokazalo v prihodnosti. Eto, zakaj se nocem cepit.
Lp
Res je grozljivo kaj najbolj nesposobna vlada v vsej zgodovini izvaja v imenu zdravja. Sem prebolevnik in cepljena sem, ampak to je res grozljivka. Krivi so za večino smrti zaradi Covida, ker je bil tak kaos lani v bolnišnicah in domovih, večina nedolžnih so prinesli virus iz bolnišnic, ker so okuženi delali po bolnišnicah in domovih. ko so se ljudje hoteli cepiti so bile afere, ko nas PV ni naročil milijon odmerkov Pfizer ja in Moderne. Poznajo samo grožnje za nas navadne državljane, ki tako vse plačamo. Celo poletje spet niso nič naredili, spodbujali turizem na Hr. Najbolj grozljivo pa je spoznanje, kako to kar nekaj državljanov podpira. Očitno smo talci v lastni državi.
Forum je zaprt za komentiranje.