kadilci
Kadim dve leti, začela sem zaradi nezaposlenosti in s tem določenih psihičnih problemov – ko se počutiš nekoristno itd. Kadila sem po 5-8 cigaret na dan, ob koncih tedna tudi kakšno več. Sedaj se odvajam in pokadim 1-3 cigarete na dan. Mi gre kar na bolje, sploh ne rabim več toliko cigaret. Upam, da bo kmalu prišel dan, ko ne bom potrebovala nobene na dan.
Jaz ne kadim in nikol ne bom. Čeprav pravijo nikoli ne reči nikoli 🙂 Ne resno pravim.
Moja starša sta pokadila vsak po 2 škatli na dan, to je bil čik pr čiku. Zarad teg, k je bil non stop tak smrad dom in v avtih se je men ta vonj totalno zameril.
Ne prenesem cigaret. No, ne moti me če kdo kadi zdraven mene, razen če mi piha v glavo. Probala sem samo enkrat potegnt-cigaret da ne bo pomote:) pa mi res tud sedlo ni.
Starša sta oba nehala kadit, razlog je bil malo zdravje in največ finance. Saj smo s tem denarjem ki sta ga prišparala za cigarete šli lahko vsako leto na morje 🙂
Sicer 1-3 cigaret na dan ni taka panika, samo a se sploh splača?
Pa lep pozdravček!!
Imela sem par prijateljic s katerimi se občasno (1-2x na leto) srečamo in malo obujamo spomine in se prav fino zabavamo. Sem pa v tistem času imela več prijateljev kot prijateljic, vendar nimam nobenih stikov več. Če se pa srečamo se pa pač pozdravimo kaj več pa ne. Se je pa vse spremenilo, večinoma so si vsi uredili normalno družinsko življenje.
Podobno je tudi pri meni,z enim se ene5x na leto dobiva na pijači,z drugimi pa se pozdravim,vsi pa smo že dolgo normalni ljudje.Včasih pa smo izstopali:dolge čupe,črusnjene jakne,zlizane kavbojke in džeki,pa broške,našitki,neti…Ja taki smo bili,vse pa se spremeni in enkrat mine.Začneš pač drugo življensko obdobje.Kika čao in še lep dan ti želim.Se kaj “slišimo”.
Forum je zaprt za komentiranje.